Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(aldarija @ 2014 03 16, 20:15)
Inga, kai būsit kada pajūryje duokit žinot  smile.gif Noris tą mažą - didelį pūką pamatyt  wub.gif

oi būtinai smile.gif šiaip planuojam per Vėlykas lėkti Palangon, tai galėsim kokį susitikimą kažkur suorganizuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2014 03 16, 19:01)
Net ir mano psichinė nevaldoma kalė, kaip žinovai, akyse jos nematę ir nečiupinėję, nustatė, smagiai lekia su chebra.  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Man atrodo čia mada - internetu nustatinėt koks šuo valdomas jo nemačius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 03 16, 15:46)
Šuniukų nebus

et, gaila. ale bus tų šuniukų. turbūt čia ir ne pirmas pravalas smile.gif

o mano Upei smagi diena - kaziuko mugėj dieną praleidom, prasimalėm minioj, lauktuvių gavom - pridėjo mėsyčių dešrų pardavėja lotuliukas.gif nežinau, kam mums jų reik (nebent pelėm į spąstus), bet moteriškei smagu buvo biggrin.gif

mano šuns veislė žmonėms mįslė. jei paklausti pasakom, kad VA, tai dažnas komentuoja "a... tai maišytas biškį" biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

Fotikas miške mirė, tai tik tiek verysad.gif
Atsakyti
Fainai pajūris gyvenat bigsmile.gif mirksiukas.gif
Zay, liūdna, bet toks likimas, lauksim juodulių ir ne tik vėlesniu laiku mirksiukas.gif
Teisingai Nolda pasakė, tegu neįsižeidžia visi kiti, bet uogytės yra uogytės wub.gif
Atsakyti
Inga, būtinai, jei tik niekur išlėkę labai nebūsim drinks_cheers.gif
O mūsų grožiai biggrin.gif Danas su pagaliu, Vip dairosi pagalio turbut, o Ni 'jama' pagalį biggrin.gif Gaila, jog R.I.P fotikui verysad.gif gal dar atgaivinsit?
Atsakyti
Aš tai labai džiūgauju emigravus į pajūrį, labai fainų žmonių ir šunų čia sutikau wub.gif Ir tikrai labai fainai mes čia laiką leidžiam. thumbup.gif
Fotikas kaip tik šiuo metu yra ardomas. biggrin.gif
Atsakyti
krč pasiguosiu doh.gif buvom su šunim lauke kątik, mėčiau Kirai kamuoliuką, viskas smagu.... vieno kamuoliuko šniūriukas nutrūko, kol aš rišu naują mazgą, mažoji aplink šokinėja MESK MESK MESK MESK MESK DAIKTĄ clap.gif clap.gif ir staiga tik griebia man tą kamuoliuką kartu su visu delnu, na aš tapau labai pikta ir paaiškinau, kad niu niu niu, taip nedaryk schmoll.gif pataisiau kamuoliuką, užsimojau mesti, o ta man tik krimst į ranką prie alkūnės lyg kamuoliuką, tik taip rimtai, kaip rimti šunys rankovę čiumpa per apsaugą umn.gif susimušom ir ant pavadžio išėjom namo... blink.gif jau ji dėl to kamuoliuko pasimaišius yra, nieko daugiau nemato ir negirdi tik kad mestum kamuoliuką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2014 03 16, 22:56)
krč pasiguosiu  doh.gif   buvom su šunim lauke kątik, mėčiau Kirai kamuoliuką, viskas smagu.... vieno kamuoliuko šniūriukas nutrūko, kol aš rišu naują mazgą, mažoji aplink šokinėja MESK MESK MESK MESK MESK DAIKTĄ  clap.gif  clap.gif  ir staiga tik griebia man tą kamuoliuką kartu su visu delnu, na aš tapau labai pikta ir paaiškinau, kad niu niu niu, taip nedaryk  schmoll.gif  pataisiau kamuoliuką, užsimojau mesti, o ta man tik krimst į ranką prie alkūnės  lyg kamuoliuką, tik taip rimtai, kaip rimti šunys rankovę čiumpa per apsaugą  umn.gif  susimušom ir ant pavadžio išėjom namo...  blink.gif  jau ji dėl to kamuoliuko pasimaišius yra, nieko daugiau nemato ir negirdi tik kad mestum kamuoliuką  bigsmile.gif

biggrin.gif aš telefoną jau palaidojau, akinių stiklą, gabalą lūpos, biškį kraujo iš nosies ir n+ kartų savo orumą krentant ant žemės kai šuo sugalvoja šokt dėl kamuoliuko ant galvos biggrin.gif Dabar jau kaip ninzė išmokaus sukiotis, ausys tik įtemptos - net kaip iš už nugaros parlekia girdžiu ph34r.gif
O dar būna kad pradeda šokinėt šiaip - kad pašokinėt, aš ant jos rėkt, jinai ooo mes čia žaidžiam šitaip - tu čia rėki aš ųokinėju į taktą biggrin.gif Tai kaip durnė plyšauju laukuose biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nolda: 16 kovo 2014 - 23:04
QUOTE(Nolda @ 2014 03 17, 00:03)
biggrin.gif aš telefoną jau palaidojau, akinių stiklą, gabalą lūpos, biškį kraujo iš nosies ir n+ kartų savo orumą krentant ant žemės kai šuo sugalvoja šokt dėl kamuoliuko ant galvos  biggrin.gif Dabar jau kaip ninzė išmokaus sukiotis, ausys tik įtemptos - net kaip iš už nugaros parlekia girdžiu ph34r.gif

na va, o aš tikėjausi, kad pavyks mergai išaiškinti, kad manęs net dėl KAMUOLIUKO valgyt negalima doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Žinau kad skamba keistai, bet jei šuo grobinis-tai normalu....jos babcė kai liepdavau greta pro figūrantą vaikščiot, kas kart pareidama kasdavo man subinėn biggrin.gif, nors man jei jam negalima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 03 16, 23:52)
Žinau kad skamba keistai, bet jei šuo grobinis-tai normalu....jos babcė kai liepdavau greta pro figūrantą vaikščiot, kas kart pareidama kasdavo man subinėn biggrin.gif, nors man jei jam negalima biggrin.gif

Perkelta agresija nėra normalu, ar tuo labiau gerai. Nervingumas. O netyčinių grybštelėjimų pasitaiko, kai į žaislą nepataiko, ypač kol šuo jaunas. Bet bausti reiktų, su laiku išmoksta labiau šeimininką saugoti.
Atsakyti