Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

Čia galėčiau rašyt ilgą pasakojimą apie tai koks vis dėlto yra pelningas dalykas šunų veisimas.....bet jau nebe taip jautru, faktas tas kad reiks gerokai man susiveržt visas vietas, kad išlipt iš šiokios tokios ne kokios būsenos
Šuniukų nebus
bet kas pikčiausia
net triženklės sumos skoloje..... ir jokios pamokos
aš vis vien tai darysiu
kada nors bus šventė ir mano kieme smile.gif. ir susijungiu savo visą pozityvumą
tai kad jų nėra, vadinas tik į gerą, vadinas gyvenima kažkas turėtų nutikti, dėl ko tie šuniukai būtų buvę negerai smile.gif, aš juos tiesiog atidedu kitam kartui. Ir visiems kas džiūgauja kad dėl šito dalyko juodų dvornių pasaulyje mažiau (čia aš kalbu tik apie savo kalę, kitų gražių juodulių tai neliečia), turiu nuliūdint-nesėkmės mane užvelka, aš su dar didesniu atsidavimu, užsisipyrimu ir bele kuom darysiu ką darau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zay: 16 kovo 2014 - 15:47
QUOTE(zay @ 2014 03 16, 16:46)
Čia galėčiau rašyt ilgą pasakojimą apie tai koks vis dėlto yra pelningas dalykas šunų veisimas.....bet jau nebe taip jautru, faktas tas kad reiks gerokai man susiveržt visas vietas, kad išlipt iš šiokios tokios ne kokios būsenos
Šuniukų nebus
bet kas pikčiausia
aš vis vien tai darysiu
kada nors bus šventė ir mano kieme smile.gif. ir susijungiu savo visą pozityvumą
tai kad jų nėra, vadinas tik į gerą, vadinas gyvenima kažkas turėtų nutikti, dėl ko tie šuniukai būtų buvę negerai smile.gif, aš juos tiesiog atidedu kitam kartui. Ir visiems kas džiūgauja kad dėl šito dalyko juodų dvornių pasaulyje mažiau (čia aš kalbu tik apie savo kalę, kitų gražių juodulių tai neliečia), turiu nuliūdint-nesėkmės mane užvelka, aš su dar didesniu atsidavimu, užsisipyrimu ir bele kuom darysiu ką darau smile.gif

kas per nuotaikos unsure.gif nosį aukštyn, viskas bus gerai 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai jau jos čia geros palyginus su tuom kas buvo, nosis aukštai, karūna vėl savo vietoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 03 16, 16:46)
Šuniukų nebus
bet kas pikčiausia
aš vis vien tai darysiu

Labai suprantu tave console.gif Man tas pats, nebūčiau avinas kad taip lengvai pasiduot, dar stipriau norisi tikslų siekti ax.gif geriausias posakis " Nėra to blogo kas neišeitų į gerą" man visada pasiteisina drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Et, keičiu temą smile.gif

Pajūris pavogė pavasarį!

Kopų vilkas ir Laukinės uogos
user posted image

jaunuolių Danuko ir Vaiperiuko meilė smile.gif
user posted image

Visi paskui Lordą drinks_cheers.gif
user posted image

Danas, Nirvana, Viper, Lordas, Arytė
user posted image
Atsakyti
Zay, kas benutiktų, kaip karūna beklibėtų - nu nebus man (ir žinau, ne tik man) kitų tokių šunų kaip uogytės smile.gif
Atsakyti
Paskutinės dvi geros: keturi vokiečiai gaudo Lordą thumbup.gif biggrin.gif Viena kalė ir pričiupo doh.gif
Atsakyti
tą foto kur keli vilkai vejasi piktuką reikėtų parodyti uždraustų veislių šalininkams bigsmile.gif ir kas pasaulyje pykčiausias ax.gif
šiaip super smagiai laiką leidžiat, bet už pavasarį pavogtą teks atsakyti cool.gif nooooors mano mažoji laaaaaabai džiaugiasi sugrįžusiu sniegu doh.gif
Atsakyti
Net ir mano psichinė nevaldoma kalė, kaip žinovai, akyse jos nematę ir nečiupinėję, nustatė, smagiai lekia su chebra. drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cruella de Vil: 16 kovo 2014 - 19:29
kuri čia psichinė? bigsmile.gif
Atsakyti
Arizona wub.gif
Atsakyti
Inga, kai būsit kada pajūryje duokit žinot smile.gif Noris tą mažą - didelį pūką pamatyt wub.gif
Atsakyti