QUOTE(Shakra @ 2014 08 29, 10:01)
O kaip Jūs įsivaizduojat 2 mėn. šuniuką su vienu skiepu daugiabučių mikrorajone tarp daugybės šunų? Labai jau norėjosi, kad neužsikrėstų kuo kol pilno imuniteto neturi.
Papildyta:
O mes ir esame iš Skriejančios kulkos.
Beje, šiandien jis iš ryto lauke padarė didelį darbelį!
Dabar galvoju kaip aš įsivaizduoju, tuoj tik įsivaizduosiu tą siaubą mikrorajoną. Ot š**as, pasirodo aš tokiame 10 metų gyvenau ir visus savo šunis nuo 6 savaičių vedžiojau. O jūs tikriausiai ir viską dezinfekuojant vieną kart kai į laiptinę įeinat, kitą kart kai į butą? Ir nieko nieko iš to siaubingo lauko neatnešat šuniui? Kai būna infekcinių ligų protrūkiai tai serga ir tie kur namie sėdi net per langą lauko nematydami...Tad kai ateinat patarimo ir sako kad blogai padarėt, vertėtų paplonint balsą ir klaust ką dabar daryt su tuom ką prisidirbot. Jūsų veisėją puikiai pažįstu, esam tikrai artimos draugės, pažįstu nuo tos dienos kai ji įsigijo pirmąjį savo vokiečių aviganį, antrą ji jau ėmė iš mano veislyno, iš manęs ir buldogą gavus, ir žinau kad tokios nesamonės kaip palos ir nevedžiojimas ji tikrai nebūtų patarus, nes kol pati gyveno mikrorajuonuose prie stoties, mes visus šuniukus tampėmes visur. Iš esmės tai daro visi Vilniuje gyvenantys vokietistai, bailesni palaikydavo iki 2 mėn (dabar jau privalomai gauna su skiepu, anksčiau 6 savaičių parduodavom šuniukus be nieko), kiti jau neskiepytus tampydavom gatvėmis ir po dresūros aikšteles....Beja gražiai viską aprašė karinna, o jūs pridirbot daugiau žalos nei naudos su šuniuku.
Ir dar, aš atvažiavus iš mikrorajono, neplautom rankom su batais, kur myniau gatves, jūsų šuniuką čiupinėjau, varčiau ir leidaus ten save valgyt. Turėjau visas progas jį užkrėst viskuo nuo ko jūs jį visiškai be jokios priežasties laikėt namie. O dar tos palos...vokiečiui. Jezau koks siaubas....Nors kai eisit pas dresuotoją su darbinių linijų šunimi nesigirkit