QUOTE(Cruella de Vil @ 2014 08 22, 20:55)
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Reik po Vipo atsigaut, nors jin dar palyginus labai geras vaikas buvo.
![lotuliukas.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/lotuliukas.gif)
oi... mano vyras pažiūrėjo vakar FB tokias šeimynines kažkieno nuotraukas, kur pora apsikabinus ant rankų savo naują VA, ir sako "jo jo atrodo mažas mielas šuniukas, o kiek laukia visko..." Mane visai rimtai nupurtė prisiminus. Dabar taip gerai, kai jau šuo turi namie savo vietą, daugiau supranta, dantų negalanda, ramesnis.
ai bet aš čia vis padejuot ar su kokiom bėdom. nesigauna man krykštaut, nors mūsų Upė tikrai labai puiki ir protinga, ir visokia kitokia, ir aplinkiniai vienbalsiai giria jos gerumą.
ir vėl aš su problemom - mano ponia ėmė pulti prie tvoros prieinančius ar tiesiog savo kieme žaidžiančius, kad ir ramiai stovinčius, mažus kaimynų vaikus. Veiksmas miestelyje, ne sodyboj, kur vasarą kelis kartus sulodavo ant kokio žvejo tolumoj. Tuos vaikus mato beveik kasdien nuo mažens, tiesa, nežaisdavo, nebuvo glostoma, tiesiog ignoruodavo juos, nematydavo, o ir jie su ja reikalų neturėjo. Kaimynai (viso 5 iki 8 metų) gyvena kitoj gatvėj, tik sklypų galai susišlieja, tad jie niekad nebuvo kieme, su ja nežaidė, artimiau nei per sietą nesusipažino.
Upė ėmė siust ant tų vaikų - piktai loja (tiesa, dantų nešiepia), gąsdina per tvorą. šią savaitę taip atsitiko jau kelis kartus, anksčiau ji tiesiog nekreipdavo dėmesio, jai tie vaikai buvo tuščia vieta. Baru, baudžiu iškart, kad suprastų, jog kaimynų pyplių nėra ko gąsdint, o ji vis tiek pakartojo šitai tris kartus: vieną kartą prilėkus piktai ir įnirtingai lojo prie sieto per kokius du metrus nuo septynmečio, kuris per tvorą kalbėjo su mano dukra (jie taip kalba beveik kasdien nuo pavasario), kitą kartą staiga pripuolė šuoliu ir piktai sulojo ant kito broliuko, dvimečio pypliuko, kuris graudžiai verkė išsigandęs. tuo metu šėriau antis, Upė irgi žiūrėjo į antis, ir tik staigus šuolis link kuo ramiausiai savo kieme, tolėliau, stovinčio mažylio, kuris irgi žiūrėjo į antis. man labai nemalonu dėl to. Šiandien vėl puolė skalyti. nesuprantu, kas jai užėjo. Per mažai žmonių matė šiais mėnesiais? Mes dresūroj nesilankėm nuo vidurvasario, laiką kaime leidom, bet ne ištisai... Atrodo, nebuvo ji izoliuota, ir paskutines kelias savaites jau būnam ne sodyboj, o miestely, čia giminių daug mato, glosto ją visi, ateina kartais sūnėnai tokio amžiaus, žaidžia su ja... Išvis, palyginus, tai ji vaikų darželyje gyvena: jai po nosimi auga 8 vaikai: trys mano, trys kaimynų, du kitų. Visi tam sklypo gale aplink tvorą zuja
Lupt nuo tų vaikų negalėjo gauti. Ir vaikai nepikti, ramūs, ir jie nieko per tą aukštą tvorą nepadarytų, ir šiaip aš nelabai leidžiu jai sukiotis tarp vaikų, kai nematom. Dėl viso pikto.