Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

sakyčiau sesė-trumpakasė irgi nelabai nori prieš saulę pozuoti bigsmile.gif o Arytė norėjo savo nuomonę apie visą tai parodyt biggrin.gif

prašom ryt nuo ryto visas laikyti už Kirą kumščius! važiuojam į Mogiliova, pagaliau konkurentę aptūrėsim unsure.gif jau pradedu stresuoti wacko.gif
Atsakyti
Oi kaip fainai. Būtinai laikysim už sesę kumščius. Ale randi ko stresuot, 1 konkurentė tai ne 10 lotuliukas.gif Aš manau, kad bus labai sveika ir įdomu ringe palakstyt ne vienom. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2014 07 04, 12:38)
Oi kaip fainai. Būtinai laikysim už sesę kumščius. Ale randi ko stresuot, 1 konkurentė tai ne 10  lotuliukas.gif Aš manau, kad bus labai sveika ir įdomu ringe palakstyt ne vienom.  smile.gif

aš labai norėjau konkurenčių, nes idomiau savo šunį su kitais palyginti, nooors to ringo realiai ir nematysiu, nes gausiu slėptis doh.gif
bet kai supratau, kad bus su kuo konkuruoti - biškutį nervas ima, visgi norėčiau pirma būt blush2.gif reiks kažko atpalaiduojančio ryt užvartoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga321: 04 liepos 2014 - 11:41
QUOTE(Ievulialia @ 2014 07 04, 09:01)
O iš kur šitas vaikas? Ogo kokia galva  4u.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2014 07 04, 09:25)
Aha, ir man pirma tokia mintis. Ne galva, o kibiras  blink.gif  wub.gif

Vaikis iš Audros šėlsmo smile.gif Man jis tobulybėsmile.gif
Agnnyte, galėtum dažniau Huni parodyt...

QUOTE(Cruella de Vil @ 2014 07 04, 10:57)
Kar, nu labai įspūdingas berniukas  wub.gif

Kišam ir mes dar savo nosis.  drinks_cheers.gif
Arytė čia labai kultūringai atrodo.  biggrin.gif

Ačiū.
Įspudingos pozuotojos.

QUOTE(inga321 @ 2014 07 04, 12:28)
sakyčiau sesė-trumpakasė irgi nelabai nori prieš saulę pozuoti  bigsmile.gif o Arytė norėjo savo nuomonę apie visą tai parodyt  biggrin.gif

prašom ryt nuo ryto visas laikyti už Kirą kumščius! važiuojam į Mogiliova, pagaliau konkurentę aptūrėsim  unsure.gif  jau pradedu stresuoti  wacko.gif

Sėkmės jums parodoje.
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2014 07 04, 15:23)
Agnnyte, galėtum dažniau Huni parodyt...

Parodysiu, kai turėsiu ką rodyt smile.gif Huni auga ne pas mane, tai ne kasdien matau smile.gif o kai matau, ne visad turiu galimybę nufotografuot.
Atsakyti
Mes su Viperiu šian visą rytą mokėmės įlipt į dėžę, iš pradžių jin turbūt manim nepatikėjo, jog tikrai telpa joje biggrin.gif Teko pavargt, bet rezultatas labai džiugina:

user posted image

Čia kitas triukas, t.y. triukų kombinaciją: vienas triukas pagal komandą bėgt atsisėst ant kėdės, kitas va taip juokingai žiūrėt tarp lapcyčių, tik čia dar pasunkintas, nes tą daro stovėdama ant kėdės!

user posted image

O šiaip jau moka tikrai nemažai smagių triukų, vis neprisiruošiu pafilmuot. Ir vis mokomės naujų. Labai ją didžiuojuos. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cruella de Vil: 05 liepos 2014 - 14:52
Sveikos vokietuku myletojos. Atejau patarimo. Musu maze beveik 4 men. Pirma karta nusivezem i svecius, kur buvo ir daugiau suneliu ir tokia lojike ji pasirodo yra. Patarkite prasau, kaip dresuoti, kad maziau lotu? Aciu uz patarimus.
Atsakyti
Drauskit ir neleiskit. Griežtai parodylkit savo poziciją ir viskas. Vokietis ne žaislinis šuniukas, šuniui labai aišku kai visas gyvenimas suskirstytas į zonas Labai gerai ir labai blogai-juoda balta. Jokių "gal, beveik, šį kart ok". Jeigu negalima tai labai negalima, jeigu geras-tai labai geras. Aš darau griežtas korekcijas už netinkamą šunų elgesį, o kokias-tai jau kiekvienam šuniui labai indvidualu.
Atsakyti
retai cia uzsuku, bet,kad beda prispyre blush2.gif Musu Jackui sestadieni sueina metai ir turim problemele su kojom. pastoviai slubuoja tai su viena tai su kita doh.gif Maista duodam gera brangu su vet rekomendacija. dar papildomai gauna vitaminu purskalo augantiems kaulams, eina nuolat pasivaiksciot. gaila ziuret, nes kai neslubuoja tai jis hiperaktyvus, o kai slubuoja jam turbut skauda tai vis gulineja ir atejes rodo ta letena kuria skauda verysad.gif ar cia jam dar brendimas ir isaugs ar kazkokia rimtesne problema?

QUOTE(zay @ 2014 07 07, 11:13)
Drauskit ir neleiskit. Griežtai parodylkit savo poziciją ir viskas. Vokietis ne žaislinis šuniukas, šuniui labai aišku kai visas gyvenimas suskirstytas į zonas Labai gerai ir labai blogai-juoda balta. Jokių "gal, beveik, šį kart ok". Jeigu negalima tai labai negalima, jeigu geras-tai labai geras. Aš darau griežtas korekcijas už netinkamą šunų elgesį, o kokias-tai jau kiekvienam šuniui labai indvidualu.

kai as su Jacku elgiuosiu grieztai jis galvoja,kad ziadziu doh.gif mazesnis jis klausydavo ir vykdidavo visas komandas,o dabar kaip maistaujantis paauglys doh.gif

ir dar baigia visus medelius nugrauzti namie doh.gif net apsaugines tvoreles nebepadeda. ir kaulu gauna, ir pagaliu turi grauzt, bet medeliai vistiek skaniau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2014 07 08, 23:51)
retai cia uzsuku, bet,kad beda prispyre  blush2.gif Musu Jackui sestadieni sueina metai ir turim problemele su kojom. pastoviai slubuoja tai su viena tai su kita  doh.gif Maista duodam gera brangu su vet rekomendacija. dar papildomai gauna vitaminu purskalo augantiems kaulams, eina nuolat pasivaiksciot. gaila ziuret, nes kai neslubuoja tai jis hiperaktyvus, o kai slubuoja jam turbut skauda tai vis gulineja ir atejes rodo ta letena kuria skauda  verysad.gif  ar cia jam dar brendimas ir isaugs ar kazkokia rimtesne problema?

Važiuokit pas Vaitkų pasižiūrėt... Tik dabar, mano žiniom, atostogauja.
Atsakyti
Ką jūsų veterinaras sako? Kokius tyrimus atliko? Savaime tokios bėdos nesigydo...
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 07 09, 05:50)
Važiuokit pas Vaitkų pasižiūrėt... Tik dabar, mano žiniom, atostogauja.

QUOTE(karinna @ 2014 07 09, 07:56)
Ką jūsų veterinaras sako? Kokius tyrimus atliko? Savaime tokios bėdos nesigydo...

beda ta,kad gyvenam ne LT, o veterinairai cia kaip ir zmoniu gyditojai tris ligas zino kitas spelioja doh.gif vien nueit pas Vet kainuoja 60€ jei nieko nedaro. pirma karta nuvedem sake,kad auga ir isaugs-dave kalcio. antra karta nuvedem del kojos gyde plauciu uzdegima uz kuri paklojom 200€ doh.gif doh.gif
Atsakyti