Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

Sveiki, ar priimsit į savo gretas rolleyes.gif Taiko 2 mėnesiai ir 3 savaitės, parvykom iš "Draugužio"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 06 21, 22:53)

QUOTE(166cm @ 2014 06 22, 17:45)
tokia spalva labai papiktina VA. atrodo kaip atlekiantis velnias smile.gif

O man pati gražiausia spalva iš VA wub.gif Gražiai, gražiai čia gavos. Kaip sekasi Coi protingėti? Nes kad gražus ir taip matosi biggrin.gif

QUOTE(166cm @ 2014 06 21, 23:48)

Matosi, kad mamos dukrelė biggrin.gif

O juoduliuką priimsim ir labai mylėsim bigsmile.gif biggrin.gif Sveiki atvykę
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2014 06 25, 01:28)
O man pati gražiausia spalva iš VA  wub.gif  Gražiai, gražiai čia gavos. Kaip sekasi Coi protingėti? Nes kad gražus ir taip matosi  biggrin.gif

Tik buvom laaabai įdomiam seminare su Hansu, visi paprotingėjom bigsmile.gif
O šiaip tai dirba jie, dirba smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 06 25, 07:02)
Tik buvom laaabai įdomiam seminare su Hansu, visi paprotingėjom  bigsmile.gif

Koks tai seminaras?
Atsakyti
QUOTE(JDA @ 2014 06 24, 10:43)
Taiko 2 mėnesiai ir 3 savaitės, parvykom iš "Draugužio"

Beveik bendravardis smile.gif Sveiki atvykę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2014 06 25, 09:04)
Koks tai seminaras?

Su Hans Verbruggen (Belgija) Šiauliuose, klube Degantis kraujas.
Info
Atsakyti
Coi gražuolis. wub.gif Faina, kad taip užsiima su juo. thumbup.gif

JDA - koks mielas mažutis jūsų, sėkmės augant ir mokantis! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū, ačiū, išties greit auga:) jau nuo liepos pradžio reikės keliauti į mokyklą, tik kažin kokią čia pasirinkus. Veisėja siūlo Lazdynėliuose lankyti, gal kokių atsiliepimų turit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2014 06 22, 14:43)

Viper reik sveikint wub.gif iš 11 III vieta tikrai puikiai. o dar gerumas kalytės... ir dar darbų turės...

Ačiū smile.gif Man tai labai gėda buvo važiuot į šitą parodą su visai neruoštu šuniu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cruella de Vil: 26 birželio 2014 - 09:26
QUOTE(Cruella de Vil @ 2014 06 26, 10:25)
Ačiū  smile.gif  Man tai labai gėda buvo važiuot į šitą parodą su visai neruoštu šuniu  doh.gif

o ar aš nesakiau, kad ji nuostabi ir kad tikrai paskutinės neliksit? mirksiukas.gif sakyčiau mano Kira labiau nusigrybavo, nors ruošėmės su ją tikrai atsakingai blush2.gif
Atsakyti
Retai cia uzsuku,bet smagu matyt tiek pazistamu veidu ir snukiu smile.gif Manau,kad visos pasirodet labai neblogai MArijampolej-Upes nuotraukos labai grazios,o kartu su sese kai stovi matos kiek skirtingos. Tiesa sakant as bendru parodu nenurasyciau visikai-taip,dazniausiai teisejai ten neprofesionalus veisles zinovai,taip visokiu kuriozu pasitaiko( kaip vz Kiros atveju ),bet sitos parodos yra irgi reikalingos.Kaip treniruote,kaip suns reklama ( o tai BUTINA jei ateityje yra pretenziju i veisima),kaip galimybe "susirinkti" ivertinimus ir gauti titula.Taip man irgi,spec parodoje is 20 sunu but 5 yra daug didesnis pasiekimas,nei paprastoj is 2 but 1,bet butent is pastarosios gauciau ivertinima ,kuris ateityje pamazu i titula virsta.O tai svarbu.Tiek suniui,kuris to vertas ,tiek busimiems jo palikuonims,nes paprastai atvaziave rinktis suniuko zmones ziuri i tevu pasiekimus.Taip kad,daug nesitikint,suprantant ir su sypsena,bendras parodas lankyt verta.Pagalvokim,juk yra veisliu kurios taip kaip VA neturi galimybes vien po spec vazinet ir dazniausiai ivertinimus gauna butent tokiose parodose. smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti