Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

vis dar ieško šeimininkų tookia graži pilka kalė
user posted image
user posted image
negi ji niekam nekrito akin....taip, ji toligvena, bet aš pati asmeniškai suderinčiau jos atvežimą...taip noris kad Vario ir Venchestos anūkai augtų Lietuvoje...
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 05 27, 23:14)
vis dar ieško šeimininkų tookia graži pilka kalė
user posted image
user posted image
negi ji niekam nekrito akin....taip, ji toligvena, bet aš pati asmeniškai suderinčiau jos atvežimą...taip noris kad Vario ir Venchestos anūkai augtų Lietuvoje...

zay, ji nuostabi wub.gif Pilkė wub.gif labai norėčiau, kad Vario ir Vin bent viena anūkė Lietuvoj augtų smile.gif O kaip Power? vaikų neturės? ax.gif
Atsakyti
Zay
Krito, bet niekaip negaliu prikalbinti savo antraja puse. Sako jau ir taip trys sunys. Uzteks sad.gif Kokie tie jorkuciai sunys. Jie mazgiai. Net nusisauk kaip liudna.
Si Pilke labai nuostabi. Kai tik idejai i facebooc foto labai susidomejau. Ji sauni kale.
Atsakyti
Coi
user posted image
Atsakyti
adiav31, jo, jorkučiai priklauso ne šunų kategorijai smile.gif, nu bet ginčiai šeimoje irgi ne smagu.
O čia......ilgai ištvėriau nepasigyrus, ane.....biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Mažylio premjerinė peržiūra ir mūsų raudonas kilimas smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 05 29, 19:00)
O čia......ilgai ištvėriau nepasigyrus, ane.....biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Mažylio premjerinė peržiūra ir mūsų raudonas kilimas smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jungiames ir mes i Jusu buri
user posted image
Per savaite, rodos gerokai ugtelejome. Su naujais namais kaip ir apsiprato. Tik noreciau patarimo kaip pripratinti reikalus daryti lauke. Kai buna narve tai prasosi lauka, bet vat kai laisvai laksto po namus, tai sisioja kur nori, nors ir duris atviros ir galetu isbegti. Kai pasisioja lauke labai ja giriame. Gal dar yra kokiu budu ar tiesiog reikia laiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringaindr: 30 gegužės 2014 - 08:20
Tiesiog reikia maximaliai bandyt pagaut ketinimą prisidirbt ir toj pat nešt laukan, pats eit taip nepradės smile.gif, nu pradės kažkada-pusmečio kokio smile.gif, bet mažutį reikia nešiot, net kai durys atviros. Labai matos kai šuniukas pvz nori pakakot, jis uostinėja viską, neramiai laksto-ant rankų ir laukan. Aišu tikrai tada jis iš kart pamiršta ko ten norėjo-bet su laiku prisimins ir supras. Su siusiojimu sunkiau pastebėt, bet aš gaudau pagal laiko tarpus smile.gif
Atsakyti
Mano šeima
user posted image
Atsakyti
Zay aciu uz patarima. Nereali Jusu seimyna, Jus kaip sesuo, o ne mama atrodot...super
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 05 30, 16:55)
Mano šeima
user posted image

Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ...grazu, silta, miela........labai smile.gif
Atsakyti