oi, maniškė dar prie sniego buvo į vandenį įbridus. neskatinu, bet ir nesureikšminu, jei sušlampa.
QUOTE(aldarija @ 2014 03 11, 18:56)
Ką manot, ar šunims ne per šalta maudytis ?
Buvom šiandien aplankyt Kiriuko tai Kaja ir upelyje ir Nėry spėjo išsimaudyt upėj tai ir paplaukiojo normaliai
QUOTE(megeja @ 2014 03 11, 15:29)
Priimam visus gerus linkėjimus
Kad jau pavasaris, linkim, kad erkės nenuskriaustų!
QUOTE(166cm @ 2014 03 11, 19:46)
Kad jau pavasaris, linkim, kad erkės nenuskriaustų!
Ačiū, šitas linkėjimas labai tinka ir patinka
Na maniškė veržės ežeran- neleidau, pabijojau. Bet sparčiai oras šyla, galėsim atidaryt sezoną
Dėl erkių, Jūsų vietoj papildomai aš nepamirščiau ir natūralių priemonių, kad ir tik kaip priedą prie "chemijų" - jug nekenkia. Aš ypač už apdorotą česnaką. Mums, pfiu pfiu pfiu, labai pasiteisinęs o ir šiaip jis profilaktikai, kad ir karta nuo karto, labai gėris
Pasirodykit, įdomu kaip pilkė paaugo
Dėl erkių, Jūsų vietoj papildomai aš nepamirščiau ir natūralių priemonių, kad ir tik kaip priedą prie "chemijų" - jug nekenkia. Aš ypač už apdorotą česnaką. Mums, pfiu pfiu pfiu, labai pasiteisinęs o ir šiaip jis profilaktikai, kad ir karta nuo karto, labai gėris
Pasirodykit, įdomu kaip pilkė paaugo
Su pavasariu (kitą savaitgalį lyg bus vėl sniego)
Taaaip.... erkes.... fui kaip nemalonu... jau pries 3 savaites radau isisiurbusia bjaurybe savo kalytei i spranda... na dabar tai saugomes taip: kas 4 sav. lasinames ant sprando ir kas karta eidami i laukus pasivaikscioti purskiames neostamazano tirpalo skiediniu.
Noriu pasidalinti straipsniu sia tema. Cia nepaminetas arbatmedzio eterinis aliejus, nors uzsienietiskuos straipsniuose jis isskiriamas kaip itin didelis geris pries erkes
Labai graži Jasnauskaitė Upė
kiek suprantu, Upė Uogos sesė? panaši iš veiduko į sesę labai graži mergytė
166cm, ačiū labai
Upė maan panaši į Jasną iš veiduko Gražu
Upė maan panaši į Jasną iš veiduko Gražu