Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(Karyncikas @ 2014 05 17, 18:43)

O čia senelių mišrūnė Riva, šuo, kurio dėka prasidėjo mano kelionė šunų, o tiksliau Vokiečių aviganių, pasaulyje.  wub.gif
user posted image

Kokia graži wub.gif Jaučiu didžiulį susižavėjimą ir pagarbą senučiukams šuniukams.
Atsakyti
gavom atsakymus šią sav. iš laboratorijos:

grybų nerasta
bakterijų daugumos irgi ne, rado stafilokokų (tiksliau kurių neįvardinta). sako, antrinė infekcija

kadangi šuniui pagerėjo iškart nuo losjono, dabar oda visur sveika, kailis auga, tai galim laukt - gal tik pasilpęs imunitetas augančiam šuniui buvo, gali kartotis, bet nebūtinai. Sako, nepavojinga, galim drąsiai lankytis dresūroj ir pns.

žodžiu, jeigu kartųsi, gydys antibais, o šiuo metu nebūtina. ką manot?

pagooglinus radau, kad stafilokokai mėgsta prilipt prie įvairių odos pažeidimų - alergija, blusos, grybelis ar bet koks kitas nusikasymas. jie ir šiaip gyvena ant odos, žmonėms taip pat.

aš antibų vengiu, kiek galiu, nes jie organizmo mikroflorą irgi išderina. nesinori išbalansuot šunį, jei šiuo metu ji sveika ir tas brudas nebujoja
Atsakyti
Truputį pasifotografavom, tai pasirodysim ta proga blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Laukiu nesulaukiu kada galėsim jau į žmones išeit. Penktadienį laukia skiepas, o po karantino galėsim pasižmonėt ax.gif Jau moka komandas "pas mane", "sedėt" ir "FUUU" biggrin.gif Tiesa, kažkodėl klauso labiau vyro, mane dažniausiai ignoruoja, nors abu užsiimam, atrodo, vienodai. Kodėl taip yra?
Atsakyti
Pepė mirė verysad.gif staigiai, bet labai sunkiai. nė nežinom, kas tiksliai. sekmadienį vakare kelis kartus vėmė, buvo nevalgi, gulinėjo, bet ir palakstė, ruošėmės pirmadienį ryte, JEI bus blogai, pas vetus. o ryte jau buvo vėlu - pabudom nuo klyksmų. veterinarai padėjo, kiek galėjo, bet visiškai neteikė vilčių. gali būti ir smegenyse trombas ar auglys - traukuliavo su nedidelėm pertraukom nuo bet kokio dirgiklio, sąmonė dinginėjo, visai nebuvo valingų judesių, nė liežuvio nevaldė.

žodžiu, kraupiai atėjo jai galas, per anksti. tikiuosi, kad jai dabar ramu ir gera, baigėsi tos nesuvokiamos kančios verysad.gif

o man tokia kaltė dėl įtemptų pastarųjų savaičių. sumušimai ir stresas tikrai galėjo paskatint tokį scenarijų. nors, tiesa, aną sav. ji buvo atsipalaidavus, linksma, jau ir būdos išeidavo, su namiškiais bendravo, o Upė kasdien važiuodavo su mb dirbti, kad nesipainotų'

kaip staigiai ir netikėtai...
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2014 05 20, 10:21)
Pepė mirė verysad.gif  staigiai, bet labai sunkiai. nė nežinom, kas tiksliai. sekmadienį vakare kelis kartus vėmė, buvo nevalgi, gulinėjo, bet ir palakstė, ruošėmės pirmadienį ryte, JEI bus blogai, pas vetus. o ryte jau buvo vėlu - pabudom nuo klyksmų. veterinarai padėjo, kiek galėjo, bet visiškai neteikė vilčių. gali būti ir smegenyse trombas ar auglys - traukuliavo su nedidelėm pertraukom nuo bet kokio dirgiklio, sąmonė dinginėjo, visai nebuvo valingų judesių, nė liežuvio nevaldė.

žodžiu, kraupiai atėjo jai galas, per anksti. tikiuosi, kad jai dabar  ramu ir gera, baigėsi tos nesuvokiamos kančios  verysad.gif

o man tokia kaltė dėl įtemptų pastarųjų savaičių. sumušimai ir stresas tikrai galėjo paskatint tokį scenarijų. nors, tiesa, aną sav. ji buvo atsipalaidavus, linksma, jau ir būdos išeidavo, su namiškiais bendravo, o Upė kasdien važiuodavo su mb dirbti, kad nesipainotų'

kaip staigiai ir netikėtai...

Nabagėlė... labai labai gaila...
Atsakyti
Užuojauta, dėl netekties..
Atsakyti
Mano pilkašiunė wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2014 05 18, 10:00)
Kokia graži  wub.gif  Jaučiu didžiulį susižavėjimą ir pagarbą senučiukams šuniukams.

Ačiū! Bet ne tokia ji ir sena, rugpjūčio pradžioj 6 metai sueis. biggrin.gif Tik atrodo gal tokia, nes bile kokia stora ir kailis baisus, šeriasi dabar, ir šiaip, nieks nesirūpina ja... Čia aš vienintelė šeimoj kuri savo šunį labiau nei save prižiūri. biggrin.gif

166cm, labai labai užjaučiu, vargšė mažytė... console.gif
Atsakyti
QUOTE(VekiVivon* @ 2014 05 21, 15:27)
Mano pilkašiunė wub.gif

mano pilkašunė visai blondinė, spalvą palyginus: biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Noriu pagirti Ingą, Valkirijos šeimininkę, kad neapleidžia mokslų. Šaunuolė smile.gif
Atsakyti
oi Milda, ačiū blush2.gif mes šiaip vakar po geros pertraukos buvom, nuo Vėlykų tik namuose užsiimdavom, nes rujojom blush2.gif šiaip labai patinka man ši veikla, o ir prieš Živilę nesinori pasišiukšlinti bigsmile.gif
Atsakyti
Kokia pasikeitus Upė!!! Labai graži wub.gif wub.gif wub.gif p.s. užuojauta dėl netekties verysad.gif
Atsakyti