Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

Gaila...nu bet aukit dideli ir sveiki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 05 13, 21:04)
Gaila...nu bet aukit dideli ir sveiki smile.gif

ačiū. Taip jau išeina, kad žmogus planuoja, o Dievas juokiasi, bet vis dar neatsisakom minties apie dokumentuotą VA smile.gif
Atsakyti
rodomės 4u.gif

Valkirija Laukinė Vilkauogė ir mūsų nuostabioji hendlerė Ieva wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

noriu labai labai padėkoti Živilei už mano Valkiriją wub.gif jau ant tiek visapusiškai nuostabi mergytė auga! įsimyliu VA veislę vis iš naujo wub.gif tikrai labai džiaugiuosi, kad įsigyjau butent šią kalytę, butent iš šios nuostabios Veisėjos iš didiosios V raidės wub.gif susipažinau su nuostabiais žmonėmis, įsitraukiau į šunininkų pasaulį ir tuo labai džiaugiuos 4u.gif

iki susitikimo Marijampolėj biggrin.gif

Atsakyti
Mūsų jaunesnioji ir gražioji sesė Valkirija wub.gif Dar karta sveikinimai thumbup.gif Manau ,kad daug šeimininkų dėkingi esam Živilei už tikrai nuostabius vaikus smile.gif aš jau du metai kiekviena diena neatsidžiaugiu Marliu wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robema: 14 gegužės 2014 - 20:00
QUOTE(inga321 @ 2014 05 14, 17:53)
Valkirija Laukinė Vilkauogė ir mūsų nuostabioji hendlerė Ieva  wub.gif

O kur nuostabioji fotografė Karina? biggrin.gif

Labai smagu buvo su jumis susipažinti, ir su Cruella de Vil bei jos Viperiuku, nu labai jau fainos mergytės gavosi, manau turit kuo didžiuotis, zay. wub.gif
O linksmiausia, kad šeimininkai labai patenkinti, tai manau ir svarbiausia. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karyncikas: 15 gegužės 2014 - 13:14
Rodomės ir mes. bigsmile.gif Apauginėjam Marijampolei:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karyncikas @ 2014 05 15, 14:31)
Rodomės ir mes.  bigsmile.gif  Apauginėjam Marijampolei:

user posted image

wub.gif vau, grazuole
Atsakyti
QUOTE(Karyncikas @ 2014 05 15, 13:02)
O kur nuostabioji fotografė Karina? biggrin.gif

Labai smagu buvo su jumis susipažinti, ir su Cruella de Vil bei jos Viperiuku, nu labai jau fainos mergytės gavosi, manau turit kuo didžiuotis, zaywub.gif 
O linksmiausia, kad šeimininkai labai patenkinti, tai manau ir svarbiausia.  drinks_cheers.gif

Man irgi buvo labai malonu susipažint su tais, kurių dar nepažinojau drinks_cheers.gif O nuotraukos labai gražios, ačiū dar sykį 4u.gif
Kai netingėsiu, gal ir Viperiu čia pasidalinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš, koks šauniausias, nuostabiausias berniukas atkeliavo pas mus :

user posted image

Nuoširdžiausias ačiū, Živilei, kad padėjo nepasiklysti renkantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Robema @ 2014 05 14, 19:54)

As katik isimylejau wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dar mano mergaitės. smile.gif

Džiaugiamės saulyte, o tai vieną akimirką šviečia, kitą jau apsiniaukę. rolleyes.gif
user posted image

user posted image

Nu ir kaip be pasimaivymų... tease.gif biggrin.gif
user posted image

O čia senelių mišrūnė Riva, šuo, kurio dėka prasidėjo mano kelionė šunų, o tiksliau Vokiečių aviganių, pasaulyje. wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2014 05 16, 20:51)
Pasirodysiu ir aš, koks šauniausias, nuostabiausias berniukas atkeliavo pas mus :

user posted image

Nuoširdžiausias ačiū, Živilei, kad padėjo nepasiklysti renkantis 4u.gif

Kliunkis kandziulnykas wub.gif Kaip vadinat?

Elada, Marlis ir kiti wub.gif
Atsakyti