Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(ariogala @ 2014 05 03, 08:51)
Na del kojos kilnojimo, tai ... nebekilnoja ties krumais ir medziais, kastravom laiku (8 men.) Tai taip ir neismoko kilnoti aukstai kojos. Sis jo poreikis buvo ,,suzlugdytas".

hm mano Bartas nuo 4mėn koją kilnoja g.gif
Atsakyti
Tas turbūt labai individualu, kaip ir su rujom. Va Vipsius vis dar nerujoja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2014 05 03, 10:15)
Tas turbūt labai individualu, kaip ir su rujom. Va Vipsius vis dar nerujoja  tongue.gif

ji matyt Marijampolės parodos laukia bigsmile.gif
bet žinok man ta ruja išvis nepastebima, vis dar tik vieną kitą lašiuką pameta, na ir lauke dar ją pasaugau nuo kavalierių ax.gif kad visos rujos tokios būtų rolleyes.gif
Atsakyti
Tai gal tada ir Vipas rujoja, o aš nematau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2014 05 03, 11:38)
Tai gal tada ir Vipas rujoja, o aš nematau biggrin.gif

patinai ja nesidomi? šiaip labai lengva pastebėti pokyčius vien pažiūrėjus po uodega ten viskas ištinę , žiūrėk močiūte netapk netyčiom bigsmile.gif
Atsakyti
Jo jo, šitą žinau, kad ten po uodega viskas labai išraiškinga pasidaro smile.gif
Atsakyti
O mano nuostabioji mane dziugina, jau 4,5 men nerujoja wub.gif Gali dar ir nerujot ilgai biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki. Bandom jungtis į jūsų gretas smile.gif Vakar vyras namo parsivežė 2mėn. mažiuką VA. Dabar turiu didelį galvos skausmą kuom mažylį šert.Kol kas šeriame mažiuką maisteliu, kurį davė šeimininkai. Norim šert sausuku. Pagal kišenę išsirinkau SAM'S FIELD Puppy. Ar reikia papildomai dar ko nors duoti? Tiesa šeimininkai dar pridėjo ir kažkokių vitaminų mėnesiui. Maistą ir vitaminus jie vežasi iš Vokietijos, taigi mum tenka ieškoti ko nors Lietuvoje.

Haris (4sav.)
user posted image

Pokaitukas jau namie smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetux: 03 gegužės 2014 - 18:11
O mes savaigali turejom burbulu svente 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveiki, a, pagalvojau, kad galėtume ką įdomaus nuveikti kartu (daugiausia tikriausiai į vilniečius galiu kreiptis)? Ką manot apie kokį neilgą žygį su laužu po pelkes (žvėrukais irgi)? Nedaug to atsumo būtų 3-4 valandos lėto ėjimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VekiVivon*: 09 gegužės 2014 - 13:17
QUOTE(VekiVivon* @ 2014 05 09, 13:17)
Sveiki, a, pagalvojau, kad galėtume ką įdomaus nuveikti kartu (daugiausia tikriausiai į vilniečius galiu kreiptis)? Ką manot apie kokį neilgą žygį su laužu po pelkes (žvėrukais irgi)? Nedaug to atsumo būtų 3-4 valandos lėto ėjimo smile.gif

Aš už!! thumbup.gif tik reiktų kažkaip laiko atrasti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mody @ 2014 05 09, 15:18)
Aš už!!  thumbup.gif tik reiktų kažkaip laiko atrasti  g.gif  biggrin.gif

Mody, gal paorganizuojam? Tik ne šį savaitgalį. Ką manai?
Atsakyti