Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

Mano viena špicė irgi rujoja vieną kart per metus doh.gif labai užknisa kai taip.. tikras gėris yra kai kas 6mėn. rujoja kalytės, kita mano špiciukė taip ir daro, tai ir kergimus galima planuot ir parodas smile.gif
Atsakyti
As noreciau, kad Ni kas metus rujotu tik biggrin.gif
Atsakyti
skaitau ir džiaugiuos, kad negyvenu bute karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 04 30, 23:16)
ir dar kas nefaina-jos šerias prieš kiekvieną tą rują, tai būna tik apauga, tik graži-ir vėl jau meta plaukus  doh.gif .

Būtent... Pati tokią mergą auginu, bet jai visaip užeina, būna tai po 3 mėn. surujoja, būna po 4,5 kokių, visaip. Kažkada buvo gal po mėnesio pradėjus vėl rujot, nesuprasi jos. Nu bet viskas lyg normaliai, tfu tfu tfu. unsure.gif

Elada kol jaunesnė buvo irgi labai jau tvarkydavosi, dabar kaip Gintarė sakė kažkaip pritingi vis dažniau. biggrin.gif

Jau laukiu kada išsterilizuosim, rami galva bus, nei saugot reikės, nei šersis tiek, o ir namai švaresni bus. thumbup.gif
Atsakyti
na vat aš irgi galvoju, kad jeigu ji man stipriai ir dažnai rujoti bandys, aš ją geriau sterilizuosiu ir bus rami galva g.gif nes veisti kaip ir nesiruošiu, ypač nuo minties apie kalę su šuniukais bute, man fantazija atšoka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2014 05 01, 10:54)
skaitau ir džiaugiuos, kad negyvenu bute  karsta.gif

O aš džiaugiuosi, kad turim patiną, bet kažkaip mergytės vis labiau pradeda patikti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ariogala @ 2014 05 01, 20:01)
O aš džiaugiuosi, kad turim patiną, bet kažkaip mergytės vis labiau pradeda patikti... smile.gif

aš turiu dabar ir mergytę ir berniuką smile.gif tai mergytė man yra meilesnė, o ir kitų nei šunų, nei žmonių jai per daug nereikia, svarbiausia, kad aš būčiau wub.gif ir dar nervuoja, kad patinai ant kitų šunų lipa ir pakampes laižo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2014 05 01, 20:12)
o ir kitų nei šunų, nei žmonių jai per daug nereikia, svarbiausia, kad aš būčiau

nu čia tai manau toks labiau VA bruožas, nes maniškė irgi tol niekad nebėga nuo manęs, o vat labris tai nuvaro net nesimato, jis pats sau geras draugas, nereikia jam kitų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2014 05 01, 20:47)
nu čia tai manau toks labiau VA bruožas,  nes maniškė irgi tol niekad nebėga nuo manęs, o vat labris tai nuvaro net nesimato, jis pats sau geras draugas, nereikia jam kitų biggrin.gif

na gal VA labiau kontaktiniai šunys yra smile.gif o labrikai gi medžiokliniai, gal jis anties ieško biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ariogala @ 2014 05 01, 19:01)

mūsų aplinkoj su vyrais nieko nesigauna - nei brolių, nei sūnų, nei šunų, nei katinų - vienas bobynas, visas tik kales esam pirkę. patinai keli buvo tik priglausti ir dėl agresijos ilgai pas mus negyveno

neįsivaizduoju patino. vien jau dėl kojos kilnojimo biggrin.gif o dar koks niksenimas doh.gif o ir charakteris kalių minkštesni. ir tokio man per akis blush2.gif

kokio amžiaus sterilizuojat kales?
Papildyta:
mūsų Upės darbinės savybės skleidžiasi - jeigu tik pasiimu kastuvą kokį krūmą sodint, ji VISADA kasa duobę šalia. Nu tikrai darbinė...žemės ūkyje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 166cm: 01 gegužės 2014 - 23:01
Aš tai problemos nematau - rujoja ( uždedu kelnes rujojančiom kalėm ir namai neitaško krauju). Šitoje vietoje problemos nematau smile.gif
Maniškė rujoja kas 6-8 mėn. Gal tik kiek keičiasi treniruočių ritmas, nes būna truputi pavėpus, daugiau niekas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VekiVivon*: 02 gegužės 2014 - 13:29
QUOTE(166cm @ 2014 05 01, 23:03)
mūsų aplinkoj su vyrais nieko nesigauna - nei brolių, nei sūnų, nei šunų, nei katinų - vienas bobynas, visas tik kales esam pirkę. patinai keli buvo tik priglausti ir dėl agresijos ilgai pas mus negyveno

neįsivaizduoju patino. vien jau dėl kojos kilnojimo  biggrin.gif o dar koks niksenimas  doh.gif  o ir charakteris kalių minkštesni. ir tokio man per akis blush2.gif
kokio amžiaus sterilizuojat kales?
Papildyta:
mūsų Upės darbinės savybės skleidžiasi - jeigu tik pasiimu kastuvą kokį krūmą sodint, ji VISADA kasa duobę šalia. Nu tikrai darbinė...žemės ūkyje biggrin.gif

Na del kojos kilnojimo, tai ... nebekilnoja ties krumais ir medziais, kastravom laiku (8 men.) Tai taip ir neismoko kilnoti aukstai kojos. Sis jo poreikis buvo ,,suzlugdytas".
Atsakyti