Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(zay @ 2014 04 28, 16:54)
Na prieš pirmą rują jauniklės nelabai šerias, bet po to-stiprus šėrimasis yra artėjančios rujos požymis. O šiaip maniškės visos nevalos biggrin.gif biggrin.gif, ruja labai net pasistebi biggrin.gif

zay, o pirma ruja gal ir ne tokia gausi? nes man kiek pripasakojo, kad stipriai kraujuoja... na kol kas tik vienas kitas lašiukas nulaša, tikiuosi taip ir liks
Atsakyti
Gal Kiriukas išsivalo po savęs ir nepastebit tų lašiukų smile.gif mano Kaja tai būdavo labai tvarkinga ir visad išlaižydavo lašiukus smile.gif
Atsakyti
Nirvana irgi labai stengias tvarkytis, bet turiu pastebejima, kad kuo toliau, tuo maziau prisiziuri biggrin.gif O del serimosi individualu visiems, o ir pvz. Ni anksciau sertis pradedavo menesis pries ruja, per ruja dar serias, po rujos meneso ataugineja. Dabar, kaip bebutu keista, ji nebesiseria taip...zenkliai sumazejo serimasis, net kao rujojo labai minimaliai nusisere. Gal mityba itakoja? Nes tuomet jau valgem kuri laika RAW wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2014 04 28, 17:07)
zay, o pirma ruja gal ir ne tokia gausi?

Aš ne zay biggrin.gif , bet maniškės pirma ruja truko gal savaitę ir buvo vos pastebima. Apsidžiaugiau. Per anksti. Dabar rujoja dažnai, kraujo būna daug, tvarkosi nekažką, grindis plaunu 2-3 kartus per dieną, nes kur ėjo ar gulėjo, ten įrodymai liko ir ant grindų, ir ant sienų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciooce @ 2014 04 30, 22:18)
Aš ne zay  biggrin.gif , bet maniškės pirma ruja truko gal savaitę ir buvo vos pastebima. Apsidžiaugiau. Per anksti. Dabar rujoja dažnai, kraujo būna daug, tvarkosi nekažką, grindis plaunu 2-3 kartus per dieną, nes kur ėjo ar gulėjo, ten įrodymai liko ir ant grindų, ir ant sienų  doh.gif

o dažnai, tai kas kiek laiko? aš jau nusiteikiau 3sav atkentėti ir pusei metų pamiršti tą džiaugsmą begalinį unsure.gif
beje tvarkytis mergina nors ir ne per daugiausiai stengiasi, beeet pati save ten išsilaižo, o ant grindų labai jau nedaug tų lašiukų bepalieka smile.gif pažiųrėjau į dekį narve, tai irgi be jokių dėmių. beje galvoju, gal per ilgas kasas, nedaug ir teplioja gulėdama
Atsakyti
Dažnai - tai kas 4 mėnesius arba 3 kartus per metus doh.gif Kai būna intensyviausias kraujavimas, tai "kelnių" plaukai kuokštais sulipę būna ir į kasas pradeda pintis.

Maniškės pirma ruja irgi buvo vos pastebima. Užtat dabar nepastebėti neįmanoma cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciooce @ 2014 04 30, 22:33)
Dažnai - tai kas 4 mėnesius arba 3 kartus per metus  doh.gif

O cia laikoma norma? Ar kokios kiausides "nefuseruoja" unsure.gif ?
Atsakyti
Dėl to, kas kabutėse, nepasakysiu biggrin.gif Išversite į norminę kalbą?

Ne mano pirma vokietė taip rujoja, yra ir daugiau. Jinai nekergiama, netikrų nėštumų neturėjus, energingas, laimingas šuo. Man tiek užtenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 04 30, 22:52)
O cia laikoma norma? Ar kokios kiausides "nefuseruoja"  unsure.gif ?

Tikrai dažnai gana galima sutikti tokių puikų veislinių kalių kurios tą ir daro kad rujoja biggrin.gif. Aišku, manau, kaddalis tokių rujųgali būt tuščios, bet esmės-kvapo, kavalierių, kraujavimų tai neįtakoja....ir dar kas nefaina-jos šerias prieš kiekvieną tą rują, tai būna tik apauga, tik graži-ir vėl jau meta plaukus doh.gif . Bet žinant blogiausia-reik tikėtis geriausio smile.gif
Atsakyti
Buvau S.Lauruseviciaus seminare, ten kalbant apie rujas prie isimciu buvo prirasyti VA, kaip veisle kuriai rujot kas 4-4,5 men yra normalu smile.gif Kaip basendziams, tarkim, kas metus - jie irgi isimtys siokio tokios smile.gif
Mano kale irgi is tu, norinciu but patrauklia 'vaikiams' kuo dazniau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aldarija @ 2014 04 30, 23:30)
Buvau S.Lauruseviciaus seminare, ten kalbant apie rujas prie isimciu buvo prirasyti VA, kaip veisle kuriai rujot kas 4-4,5 men yra normalu  smile.gif  Kaip basendziams, tarkim, kas metus - jie irgi isimtys siokio tokios  smile.gif
Mano kale irgi is tu, norinciu but patrauklia 'vaikiams' kuo dazniau  biggrin.gif

patrauklia, bet nepasiekiama bigsmile.gif ot tos moterys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciooce @ 2014 04 30, 23:14)
Dėl to, kas kabutėse, nepasakysiu  biggrin.gif Išversite į norminę kalbą?

Turejau omeny, ar nera problemu su kiausidem (kas tarkim galetu veliau sveikatos problemom virst)...Bet jau visos atsaket, kad tai norma, man buvo naujiena...

QUOTE(aldarija @ 2014 04 30, 23:30)
Buvau S.Lauruseviciaus seminare, ten kalbant apie rujas prie isimciu buvo prirasyti VA, kaip veisle kuriai rujot kas 4-4,5 men yra normalu  smile.gif  Kaip basendziams, tarkim, kas metus - jie irgi isimtys siokio tokios  smile.gif

Vat apie basendziu retas rujas zinojau, man rodos dar vilksunes ar nereciau ruojoja, bet kad vokietukes tokios "pasileidusios", tai tikrai naujiena...nenustebciau jei kokiai visai mixiukei mazaugei kalytei taip butu....
Dekui, kad apsvietet 4u.gif ale menkas malonumas tokia mergiote augint...laimei joms tariami nestumai lyg nebudingi..nes tada vos ne kiaurus metus kale su lytinem "problemom" butu doh.gif
Atsakyti