Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

Na man Vilniuje Vaidos klinikoje be problemų padarė smile.gif
Atsakyti
Įsiveržiam į temą bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2014 04 25, 12:39)
nieko naujo nesakė. tiesiog pasakys tyrimai, iš išorės nėra labai baisu - egzema - šašai nudraskyti, plaukai išlaižyti, išsipešiojo lengvai. Visa kasos, nerimsta, ėstų ir toliau tą vietą, tai dabar su gaubtu ir losjonu. ir dar pririšta vargšė, nes daužo gaubtą į sienas, jau apskaldė. Dalis grybų išauga tik per kelias sav., tai paskutinių rezultatų lauksim nemažai, o dėl bakterijų paaiškės anksčiau.

pažeistas nedidelis plotas, gal ten ir kokia bitė galėjo įsegt, o šuo ėdasi toj vietoj, bet aš tiesiog nesu linkusi laukti  ir žiūrėt, kas bus
zay, kur chlamidijas tyrei? sakė, Kaune dabar laboratorijoj netiria...

Kelios savaitės? Neįmanoma. Pagal metodiką auginimo ant mitybinės terpės Petri lėkštelėse grybai auginami 7 paras ax.gif Keista. Indentifikuot nėra irgi sunku, ors man gerai, kai tai viena mano tyrimų krypčių yra smile.gif
Atsakyti
na, tai būtų buvus maloni staigmena sulaukt rezultato po 8 ar 9 dienų, o ne 14 biggrin.gif

šiandien dar ir pažastį nusidraskė... unsure.gif doh.gif o anas plėmas, galima sakyt, užgijo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 166cm: 28 balandžio 2014 - 00:06
Viperio sekmadieninės linksmybės smile.gif smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
sesė irgi biškį maudėsi bigsmile.gif

user posted image

tik jau nuo abiejų šunų erkių apie 10 nurinkau... unsure.gif kitas mano šuo bus baltas ir trumpaplaukis, kad erkės geriau matytusi doh.gif
vaikščiojom vakar tokiu pažintiniu taku, tai kiek šunų sutikom, visi būtinai patinai buvo doh.gif o mergai antra rujos diena, tai aš buvau pikta teta šuniuuuukams draugauti neleidžianti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2014 04 28, 13:39)
kitas mano šuo bus baltas ir trumpaplaukis, kad erkės geriau matytusi  doh.gif

Joa, puikus sprendimas drinks_cheers.gif tiesa, anys daznai buna alergiski ir saulej labai nudega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 04 28, 13:45)
Joa, puikus sprendimas  drinks_cheers.gif tiesa, anys daznai buna alergiski ir saulej labai nudega  biggrin.gif

aš sakau kad bent jau trumpaplaukį turėt, kai kails kaip dobermano ar bokserio, vis geriau matyti kaip plaukai stojasi biggrin.gif
pas mus su forestu šiadien dvi erkes radau pas mažąją

inga, ji tokia jau didelė ir jau net rujoja? a jetus jetus...
Atsakyti
na jau 7mėn merginai, bet man ji dar vaikas, kokie ten kavalieriai wub.gif
Atsakyti
blink.gif o kas yra ruja? biggrin.gif nesuprantu, kokie požymiai , nors vakar perskaičiau straipsnį ta tema blush2.gif apie šėrimąsi nieko nepaminėta. Kada šeriasi: prieš ar po? mano rotė niekad nepritepliodavo, vienintelis požymis - kavalieriai patvoriuose. Jeigu koks mažas įlįsdavo į kiemą, tai stovėdavo už durų ir per stiklą į kambarį žiūrėdavo. o kitaip ir nesuprasčiau doh.gif
dabar atrodo ramu, šuniukai dar nesitrina apie namus.

dėl erkių tai naudoju tik lašiukus, daug laiko praleidžiam erkyne, o šuniui nė vienos neradau, nors žinau, kaip atrodo, nesumaišyčiau. Vaikai greičiau prisirenka nei Upė g.gif Gal man pasisekė ir ji bus neskani? tai gerai būtų...
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2014 04 28, 15:42)
blink.gif  o kas yra ruja?  biggrin.gif nesuprantu, kokie požymiai , nors vakar perskaičiau straipsnį ta tema blush2.gif apie šėrimąsi nieko nepaminėta. Kada šeriasi: prieš ar po? mano rotė niekad nepritepliodavo, vienintelis požymis - kavalieriai patvoriuose. Jeigu koks mažas įlįsdavo į kiemą, tai stovėdavo už durų ir per stiklą į kambarį žiūrėdavo. o kitaip ir nesuprasčiau doh.gif
dabar atrodo ramu, šuniukai dar nesitrina apie namus.

dėl erkių tai naudoju tik lašiukus, daug laiko praleidžiam erkyne, o šuniui nė vienos neradau, nors žinau, kaip atrodo, nesumaišyčiau. Vaikai greičiau prisirenka nei Upė g.gif Gal man pasisekė ir ji bus neskani? tai gerai būtų...

na man šuo nepasikeitė kol kas dėl rujos, pastebiu tik dėl kraujo lašiukų namuose, kad surujujo mergina, bet ir tie nėra įkyrūs, porą kart per dieną palašina ir tiek ax.gif
na ir dar kieme toks džigitas pradėjo kreipti dėmesį į Kirą doh.gif
Jums šiaip irgi tuoj turėtų prasidėti mirksiukas.gif

beje nepastebėjau kad Kira šertusi stipriai prieš rują, bet gal dėl to, kad tik tik kasas užsiaugino, nėra ką ten mesti
Atsakyti
Na prieš pirmą rują jauniklės nelabai šerias, bet po to-stiprus šėrimasis yra artėjančios rujos požymis. O šiaip maniškės visos nevalos biggrin.gif biggrin.gif, ruja labai net pasistebi biggrin.gif
Atsakyti