Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

Labas rytas! friends.gif

user posted image
Atsakyti
Nu koks Rėjus gražuolis wub.gif Negaliu aš juo atsižavėt biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, visu pirma su Kovo 8-aja visas 4u.gif drinks_cheers.gif
Norim po ilgo laiko nesirodymo blush2.gif pasirodyti kaip uzaugo Luna smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kaune rastas šuo, šiuo metu glaudžiasi vet. stacionare, gal kas ieškot? gal paglobot galit? doh.gif 867264402

user posted image

https://www.facebook..._...2616&type=1
Atsakyti
Reksas grįžo namo thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,

mūsų sodyba - visiškas pats baisiausias erkynas. niekur nesu tiek erkių mačius (pernai vasarą sau ir vakams ištraukiau apie 15, nors šienaujam, krūmuose nelandžiojam). gal dėl laukinių žvėrių gausos, nėr aplink jokio žemės ūkio. kaimyno visi trys šunys išsikapstė iš sunkios būklės, vetas sakė, nuo erkių. tai kaip suprantu, tai galėjo būti tik babezozė.

ką daryt, kad išvengčiau šito brudo? ar pakanka lašų ant keteros kas mėnesį? neperku pigiausių... mano rotė visam gyvenimui susiluošino nuo babezozės, nes išgydžius liko sutrikus koordinacija, į duris nepataikydavo, į staktą atsitrenkdavo, plaukt negalėjo. būtų labai baisu, jei Upė susirgtų.
Atsakyti
Visokių burtų nuo tų erkių yra, aš pernai lašinau duowin lašus, po poros savaičių preventic antkaklį dėjau ir kas kart į miškus važiuodami purškėm neostomosanu - nors keliavom tikrai daug po visą Lt, erkės nei vienos, ir taip visą erkinį sezoną, lašai kas mėnesį sąžiningai, šiemet nesulašinau nieko ir turim jau vieną, nors po miškus per daug nebraidėm atšilus, nebežaisiu daugiau, pilsiu chemiją, turiu skaudžios patirties su erkėm...
Atsakyti
aplink namus galit purkšti žolę kokiu neostemosano tirpalu
Atsakyti
Šiandien mano gražios ir protingos merginos pirmasis gimtadienis! Woohoo!
Priimam visus gerus linkėjimus smile.gif

user posted image
Atsakyti
Ką manot, ar šunims ne per šalta maudytis g.gif ?
Atsakyti
Maniškėms tai pats tas, o pas maniškes gi to kailio nažiau nei pas VA biggrin.gif Varo į prūdus lenda smirda man po to
Atsakyti
QUOTE(aldarija @ 2014 03 11, 19:56)
Ką manot, ar šunims ne per šalta maudytis  g.gif ?

Baika šiandien murktelėjo į upę, bet turbūt šaltoka buvo, nes apiplaukė ratuką ir daugiau nelindo smile.gif
Atsakyti