Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

Na tai galit vasarai planuotis smile.gif
Atsakyti
oi man dar dvi parodas išgyventi reikia unsure.gif kuo arčiau tuo baisiau biggrin.gif
noooors šiaip mane mažoji labai maloniai stebina. va per Smartdogo renginį galvojau, kad tik žiūrės kur vyras ir manęs visai neklausys, nes paprastai lauke taip daro... bet kažkaip visai apie jį pamiršo, tik į mane ir žiūrėjo wub.gif
Atsakyti
va dar graži seminaro akimirka-grupinė foto smile.gif
user posted image
Atsakyti
Kva tikrai ne pozavimai galvoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2014 04 13, 13:16)
Kokiu tikslu reikalingas šuo?

Lakstyti kieme, saugoti, i parodas neis, bet nori ne misruno, todel su dokais. 4u.gif
Atsakyti
Linkėjimai iš Dzūkijos smile.gif

user posted image

Keliavome į Puvočius - VU gamtininkų praktikos bazę. Puvočiuose apžvalgos bokštos - 30 metrų aukščio. Lipome visi į viršų - Endi taip pat.

user posted image

user posted image

user posted image

Žvėruką tokį sutikome smile.gif

user posted image

Ir Mano nuostabioji pilkašunė wub.gif

user posted image
Papildyta:
zay, gražu wub.gif Geras dalykas tie seminarai thumbup.gif

inga321, tikrai verta į seminarus važinėti smile.gif

Maištautoja, lyg ir nekokia laukia šuniuko ateitis...

Robema, Labai gražu wub.gif Marliui labai pasisekė thumbup.gif

Cruella de Vil, vargšai batukai... verysad.gif Jiems tikrai nepasisekė. Mano žvėra graužė daug ką, bet batukų nelietė. Mes labai neseiai juokėmės, kad bado metais žmonės virdavo batus odinius, diržus, o mes vargšai keliautojai tik kirvį virt galėtume, nes batai nors ir odiniai, bet goreteksiniai... Mirtina sriuba būtų smile.gif
Žvėrukė labai paaugus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VekiVivon*: 15 balandžio 2014 - 17:13
Batai buvo išgelbėti, o žvėris jau kambariokės dydžio blink.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
och Puvočiai, tokia nostalgija jiems....
Atsakyti
Huni smile.gif Merginai 2,5 mėnesio wub.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 15 balandžio 2014 - 21:05
mano Upei kokį ketvirtą kartą užraudo akys, išklausiau jau kelių skirtingų hipotezių, vaistus kelis pabandėm per šiuos mėnesius, tuo metu padeda. vienas vetas sako, kad reik kažką pridegint (tik šiaip pasiteiravau pirkdama lašus nuo blusų, šuns nematė), kita pasiūlė chlamidijas išsitirti, šunį apžiūrėjo. Kur tirt? Ar paties tyrimo kainos skiriasi? Ar eit pas Vaitkų (Ringauduos, ane?), ar į Veterinarijos akademijos kliniką Tilžės g.?

Ar normalu, kad šuo kasosi? ne maniakiškai, nedažnai, bet kasdien. Blusų negali turėt, nes lašinu advantix kiekvieną mėnesį. Akis tai trina, kai būna uždegimas...

Galvoju, gal ir alergija. Ėda karvių skrandžius, kepenis, pautus, strimėles, vištieną, kiaulių trachėjas arba karvių gerklas. Vištienos negali būti per daug nes pastarąją savaitę dar ir mažai daviau... Džiovintas kepenis treneris išbrokino, liepė naudot sasyskas, tai nuo jų tikrai galėtų... nemažas kiekis susidaro per savaitę. Man dar keista, kad treniruotėj šuo kąsniuką gauna po kiekvienos komandos, nors va Gerardas sakė, kad nė nereik, geriau, kad šuo ne kaskart gautų kąsnį, bet čia jau kita tema...

Dar Upė kieme atkerta nuo močiutės katės sausiako prasto kas kokios 3-4 dienos. Saujelę kokią nesuėstą. Dėl šito man beviltiška išsiaiškint su namiškiais. Greičiau išsikraustysim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 166cm: 16 balandžio 2014 - 20:34
maniškei laikas nuo laiko akys papūliuoja, ypač rytais beveik kasdien būna, bet kol nedaug, nesureikšminu. jau kai daugiau papūliuoja, sulašinu lašiukų, tam kartui padeda. bet aš galvoju, kad taip gali būti dėl to, kad žaidžiant į akis visokių dulkių prikrenta, nes kitam šuniui irgi tos akys pavarva, bet pas jį pastoviai plaukų į akytes prilindę būna ax.gif
kasytis irgi laikas nuo laiko pasikaso, bet kadangi tai nėra įkyrus kasimasis, irgi per daug nesureikšminu, visgi vaikišką kailį keičia mergina, kasas auginasi biggrin.gif
o dėl saujelės katiniško sausiako manau tokio dydžio šuniui nieko blogo nenutiks, neapsimoka su namiškiais pyktis mirksiukas.gif
o dresūroj man daug labiau patiko virtos kepenys, negu dešrelės. ir šuo jų labiau nori ir troškina mažiau, o ir sveikiau manau negu sasyskos
Atsakyti