Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(lauruciukas23 @ 2014 04 10, 11:51)
augintinio buvę šeimininkai pažįstami žmonės

jei pažįstami, tai bent jau aš vežčiau šuniuką atgal ir prašyčiau, kad palaikytų prie kalės dar bent porą savaičių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villijaa: 10 balandžio 2014 - 12:06
QUOTE(VekiVivon* @ 2014 04 09, 23:57)
O užpuolęs VA su antsnukiu?

ne. įsitaisęs "mafijozas", lietuviškai tariant vagis, gerą gražų VA ir paleidžia gatvėm, kad žmones gąsdintų. Jis tikrai jaučia malonumą dėl to biggrin.gif Policija buvo atvažiavus, bet nepadėjo...
Atsakyti
Šiandien naujus batus nusipirkau thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
pasigirsiu savo dvornišku snukeliu biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Parekomenduokit gera veislyna Lietuvoje, suns ieskau ne sau, todel ilgai dometis nelabai yra reikalo man ir laiko...
Atsakyti
Kokiu tikslu reikalingas šuo?
Atsakyti
Pavasario atostogos Gustei ,o Marliui šventė smile.gif vietoj rytinės mankštos rytinė meilė smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
pasidžiaugsiu: pagaliau mano šuo tapo tikru žmogum:D ėjau šiandien pasivaikščiot, prisiminiau, koks tampymasis būdavo prieš kelis mėn - nu, pasaka dabar. Ir su sysiojimu pirmą mėn tiek vargo, o dabar pamirštos bėdos, niekad jokių avarijų, kenčia tvarkinga, kieme turi savo kampą. Ir šiaip visi pastebi, kad mūsų šuo neloja be reikalo. Ir pribėgus svetimam šuniui prie namų tvoros pasišiaušia, puola lot, sakau "negalima" o ji kaip mat persimaino ir vizgindama uodegą eina susipažint. Atvykus svečiams tyliai prieina apžiūrėt, o sodyboj tolumoj pamačius keliu ką nors ateinant duoda ženklą, suklusta, paloja, kas mums vienkiemy, pasaulio pakrašty, tikrai reikalinga. O močiutės Pepę, jei nebūtumėm šalia, turbūt dar griebtų, bet kai esam, tai bijo žiūrėt ton pusėn. Lyg ir domisi, bet atsisuka prisiminus į mus.

nu tik nauja baika atsirado - batų valgymas naktį. kol buvo maža, pripratom iškart sukelt batus ant lentynos, bet dabar ji ir gudri, ir aukšta - pasiima. Gal čia ir mūsų kaltė, kad nebaudėm, bet kad ji vargu ar suprastų ryte, už ką baudžiam g.gif nes randam po laiko... Išvis ar veikia šuniui draudimai, kai jis supranta, kad šeimininko nėra? čia ir sofas, ir automobilio sėdynes, ir batus turiu omeny. Taip pat maistą ant stalo ar kalę, kurios nekenčia ir mielai pasmaugtų.

mačiau fb koks fainas seminaras buvo. labai gaila, kad Kaune, taip netoli, o negalėjom dalyvaut. Tikiuosi, kitą kartą pavyks
Atsakyti
Dėl visų graužimų-nu išmoksta kol esi šalia, bet kai nėra-vis vien pagrauš.Jos mamelė iki iol likusviena, kartais, ne visad, bet su giliu atodūsiu kokį laidą suėda. Nu vat noris ir viskas biggrin.gif. Kiti išauga ir nieko nedaro. Seminaras busvo kaip visad-afigienas, labai gaila kad vaikams nepavyko atvažiuot, daug apie jus galvojau ir gailėjaus smile.gif
Atsakyti
oi seminaro foto aš irgi FB su liūdesiu stebėjau verysad.gif labai labai gaila, kad nepavyko sudalyvauti, tikiuosi kitą kartą tikrai sudalyvausim su Kiriuku. aš galvojau bus tipinis seminaras konferencijos salėj, dar galvojau kaip ten su šunim leidžia, o pasirodo viskas lauke vyko thumbup.gif
Papildyta:
beje broliukas Marlis kaip visad nuostabus wub.gif pastebėjau Kira irgi myli vaikus, tik tą meilę reiškia labai jau aktyviai, kaži kaip bus per Vėlykas Palangoj, ten MB dukterėčia 6 metų labai šunis mylinti unsure.gif
Atsakyti
oi ne, ne salėje, yra buvę Šiauliuose su šiuo dresuotoju patalpose, dėl oro sąlygų, bet patalpos tokios, kad galima būtų daryt viską kas priklauso, kaip hipodromas kažkas tokio. Buvo visos trys IPO dalys-A B C. Mano Kva buvo šuniukų kategorijoje, pradėjom pėdas, dresūroje man pačiai netikėtai ir neplanuotai ji pradėjo šokinėti kliūtis biggrin.gif, o apsaugoje-ji tikra šaunuolė, po kiek laiko video įdėsiu. Aš sąžiningai važinėju į Andrėjaus seminarus jau man rodos daugiau nei 3 metai. Ne tik padeda spręst problemėles su savu šunimi, daug žinių suteikia kitus stebint, klausant, nustato normalius laipsniškus šuns ruošimo rėmus, įveda sistemą, bet kas man svarbiausia-labai labai labai sukelia motyvaciją dirbt su šunimi.
Atsakyti
kitam kartui aš pirmu numeriu užsirašau pioneer.gif
Atsakyti