Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

och kaip gražu....jūra...
o čia manomažoji mergaitė katė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2014 04 06, 14:12)
kai man knis močiutės protą, kad Upė per kūda, parodysiu, kad net fiurerio mylimiausia kalė nebuvo nušerta, kaip jos norėtų. o tai dabar VISADA  mano šuo per alkanas, per mažai šertas, per kūdas, nors trefkėj mb gavo pastabų, kad jau nupenėjom. nė nepajutau, tiesą sakant. matyt skanukus reik įskaičiuot į porciją, o tai vis gauna komandų...

Kaip pažįstama.. oj kiek mes viso šito prisiklausėm, vieną kart net kaulų maišą išnešė mum, nes tipo šuns nemaitinam, o ji puikiausiai atrodė.. dabar atradom jai super tinkantį maistą ir net ir ji nusipenėjo smile.gif dabar tiem kam per kūda buvo atrodo gerai, o kitiem kurie išmano veislę šiek tiek bent jau tai arba per stora arba kaip tik smile.gif

P.s Zay, graži foto wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gražios nuotraukos. Bet koks tas žaisliukas mažas šalia VA, šitoje nuotraukoje labai pasimatė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2014 04 06, 11:10)
aš bijau VA žaidimų, todėl  kiek tik įmanoma vengiu, namie jokių žaidimų. pasimokėm

pirma, susitinki svetimus žmones ir nežinai, kiek jie tą savo šunį pažįsta ir su juo susitvarko. Žaidžia, žaidžia, o žėk jau ir pjaunas. Aš kiek pastebėjau naujai iškepti šunų savininkai neretai neatskiria, kur dar žaidimas, kur jau ne. Aš irgi tam tarpe

Aš labai saugau savo šuniuką, bet su kitais vis tiek leidžiu pažaist, tik žinoma atsirenku su kuo, 5mėn labris jos tikrai nebūtų nuskriaudęs. Matėsi, kad šuo žioplas truputi smile.gif Turim dar bendraamži draugelį VA, su tuo nerealiai gražiai išsidūksta. Aplink namus daug šunų, kurie man nepatinka, kai kurie palaidi, todėl maniškis man net dujų balionėlį nupirko, šunys nepiktybiniai daugiau mažiau, bet visai "kurti"... Tai prie namų leidžiu žaist tik su Malinua 2m kale, nes žinau, kad šeimininkas ją pilnai kontroliuoja, nors jų žaidime nieko gražaus, labai daug garso ir persekiojimo. Savo kalėm draust pradėjau žaidimus, nors viskas dar ir žaidimo formoj, ir visai gražiai, bet bijau dėl ateities smile.gif Nors ne visi žaidimai uždrausti, tik lauke persekiot ir ganyt neleidžiu, voliotis ir kramtytis ant sofkės, jeigu tyliai, kartais leidžiu. smile.gif
Atsakyti
Būt gerai kad tam žaisliukui kas pasakytų, kad jis žaisliukas ir yra mažas biggrin.gif, nes jis apie tai turi savo didelę nuomonę biggrin.gif. Jis laikas nuo laiko net Rėjų mėgina papjaut, gerai kad Rėjus nesupranta ką anas daro biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 04 07, 10:57)
Būt gerai kad tam žaisliukui kas pasakytų, kad jis žaisliukas ir yra mažas biggrin.gif, nes jis apie tai turi savo didelę nuomonę biggrin.gif. Jis laikas nuo laiko net Rėjų mėgina papjaut, gerai kad Rėjus nesupranta ką anas daro biggrin.gif biggrin.gif

mažas šuniukas su labai dideliu EGO bigsmile.gif
vat man keista kodėl mano Bartas su tokiu mažu ego, Kirai nusileidžia visapusiškai doh.gif šiaip jis nė vienam gyvūnui niekada neleisdavo liesti savo maisto, bet va su Kira į vieną bliūdą gali snukius sukišę gražiai lapnoti unsure.gif na gal dar dėl to, kad Kira į jo dantų šiepimą ar pan reaguoja kaip į kvietimą žaisti doh.gif
Atsakyti
Kvaila kalė, reikėjo ją Bartui lupt kol ji maža biggrin.gif biggrin.gif. Okas šitą dalyką kažkaip puikiai supranta ir Kva jo prisibijo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man kažkaip Kva labai graži, jau toks mielas tas snukis wub.gif
Atsakyti
kad nuo pat pradžių visus Barto dantų šiepimus ir niurzgėjimus Kira priimdavo kaip iššūkį ŽAISTI bigsmile.gif Barto ji visiškai nebijo, greičiau žiūri į jį kaip į žaisliuką biggrin.gif
vat uošvienės diiidelis Foksas Barto bijo, Bartas jam neleidžia ant savęs net letenos uždėti, nekalbant apie visokiu kočiojimus, o va šitai mergai leidžia viską g.gif žiūrėsim kas bus kai per Vėlykas į Palangą pas uošvienę išlėksim, labai idomu kas kam vadovaus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2014 04 07, 11:27)
Man kažkaip Kva labai graži, jau toks mielas tas snukis  wub.gif

Kva veidas toks kaip tikros kvakvos, labai vaikiškas, naivus, gal dėl to yra tiek žavesio, nors kaip vokiečiui ir dar kalei, galva jau tokia labai ribinė sakyčiau, dar biškį ir jau būt per "šlapia"
Papildyta:
Va Kva tėtis, tas pats veidas, tik čia jau rimtas vyriškas kibirėlis smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 04 07, 12:52)
Kva veidas toks kaip tikros kvakvos, labai vaikiškas, naivus, [/url]

o charakteris Kva irgi toks kvakviškas?biggrin.gif bent apie bėgius kai skaičiau, tai pralinksmino biggrin.gif
Atsakyti
Kva visiškai į tėtį biggrin.gif gal ir pas ją suprotingės tas žvilgsnis biggrin.gif

Ir manasis vaikas wub.gif
user posted image
Atsakyti