Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

Oi, zay, kaip gražu...
Atsakyti
Iš ties nuotraukos žavingos visų, mes pagaliau po poros mėnesių turėsim mažą juodą kamuoliuką (VA)smile.gif . Is drauguzis.lt. Tai dabar dienas skaičiuosiu kaip išprotėjusi rolleyes.gif . Vakar su vyru išrinkom vardą , kuris turi prasideti is T -Taiko mums abiems labai patiko, vaikams ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JDA: 05 balandžio 2014 - 10:23
QUOTE(inga321 @ 2014 04 04, 14:57)
vargšai vaikai, mamka skriaudžia, įlauką neveda  smile.gif

Išvedžiau šiandien, apsirengiau kaip žiemą: su šaliku didžiausiu, kepure, ir išvedžiau. Vipą ratukui po senamiestį, o su Ari iki uosto nuėjom. Su Vipu sutikom vyriškį viską žinantį su 5mėn labriku, sako "paleisk, tegu pažaidžia", paleidom, Vipas pradėjo žaist taip, kaip visada žaidžia: su daug garso ir lipimo ant galvos, tai labris po poros minučių jau slėpėsi tarp kojų šeimininkui, šeimininkas visas persigandęs liko, na o aš tyliai kikenau devil.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2014 04 06, 11:29)
Išvedžiau šiandien, apsirengiau kaip žiemą: su šaliku didžiausiu, kepure, ir išvedžiau. Vipą ratukui po senamiestį, o su Ari iki uosto nuėjom. Su Vipu sutikom vyriškį viską žinantį su 5mėn labriku, sako "paleisk, tegu pažaidžia", paleidom, Vipas pradėjo žaist taip, kaip visada žaidžia: su daug garso ir lipimo ant galvos, tai labris po poros minučių jau slėpėsi tarp kojų šeimininkui, šeimininkas visas persigandęs liko, na o aš tyliai kikenau  devil.gif  ax.gif

mūsų žaidimų irgi kažkodėl visi bijo angel.gif

beje wub.gif mano pati nuostabiausia mergytė wub.gif

user posted image
Atsakyti
aš bijau VA žaidimų, todėl kiek tik įmanoma vengiu, namie jokių žaidimų. pasimokėm

pirma, susitinki svetimus žmones ir nežinai, kiek jie tą savo šunį pažįsta ir su juo susitvarko. Žaidžia, žaidžia, o žėk jau ir pjaunas. Aš kiek pastebėjau naujai iškepti šunų savininkai neretai neatskiria, kur dar žaidimas, kur jau ne. Aš irgi tam tarpe

antra, aš patyriau didelį šoką, kai 6mėn žaidėja pažaidė su mano močiutės geriete dvorniuke (visiškai tokia kaip Bartukas iš dydžio ir spalvos, kailio) iki kraujų. pora dienų maža senukė visai nelindo iš būdos, šėriau, girdžiau būdoj. visa persitempus buvo, drebėjo. Susigrūdo VA, matyt, pusę jos į gerklę, nes visa buvo suvoliota, seilėta, kraujuota... Iš senikės snukio buvo aišku, kad jai gyvenimas spėjo perlėkt mintyse, vaivorykštę matė... sad.gif

žaidimai mano namuose draudžiami jau senokai, bet tąkart nemačiau veiksmo, o namiškiams kurį laiką atrodė, kad tik žaidžia... dabar Upei draudžiama ir žiūrėt į Pepę. Bent prie mūsų ji jau nesiartina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 166cm: 06 balandžio 2014 - 11:12
man įspūdį paliko šitas video:

http://wehelpdogs.co...-fun-park-lake/

ten žaidžia daug VA, bet ar jie kimba vienas kitam į gerklę, ar šokinėja ant kuprų su garsais? akimirką suabejojau, ar čia ne montažas biggrin.gif lyginant su tuo, ką mačius susitikus šunininkams mėgėjams, tai didelis kontrastas. šitie šunys telkia dėmesį į žmogų, o ne taip gražiai išauklėti šunys žiūri vienas į kitą ir nori žaist/kovot, 70 proc. nė neatsiliepdami į šaukimą "pas mane","negalima" ir pns
Atsakyti
O mes vis dar neatsidžiaugiam Huni. Vakar vežėmės kartu į varžybas - mergina gavo daug įvairios patirties: daug naujų žmonių, šunų, aplinkų. Kaip man patinka stabilūs šunys! Va, viskas nauja, o šuo reaguoja normaliai, nereikia jaudintis smile.gif
Va, draugės mergaičiukė ir kamuoliuku žaidina smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2014 04 06, 12:10)
aš bijau VA žaidimų, todėl  kiek tik įmanoma vengiu, namie jokių žaidimų. pasimokėm

pirma, susitinki svetimus žmones ir nežinai, kiek jie tą savo šunį pažįsta ir su juo susitvarko. Žaidžia, žaidžia, o žėk jau ir pjaunas. Aš kiek pastebėjau naujai iškepti šunų savininkai neretai neatskiria, kur dar žaidimas, kur jau ne. Aš irgi tam tarpe

antra, aš patyriau didelį šoką, kai 6mėn žaidėja pažaidė su mano močiutės geriete dvorniuke (visiškai tokia kaip Bartukas iš dydžio ir spalvos, kailio) iki kraujų. pora dienų maža senukė visai nelindo iš būdos, šėriau, girdžiau būdoj. visa persitempus buvo, drebėjo. Susigrūdo VA, matyt, pusę jos į gerklę, nes visa buvo suvoliota, seilėta, kraujuota... Iš senikės snukio buvo aišku, kad jai gyvenimas spėjo perlėkt mintyse, vaivorykštę matė... sad.gif

žaidimai mano namuose draudžiami jau senokai, bet tąkart nemačiau veiksmo, o namiškiams kurį laiką atrodė, kad tik žaidžia... dabar Upei draudžiama ir žiūrėt į Pepę. Bent prie mūsų ji jau nesiartina.

pas mus žaidimai būna arba su manim ir kamuoliukais, arba su Bartu, bet kai matau, kad Bartas to nori ir kol Bartas to nori. vos tik pamatau, kad Bartui nebepatinka tai kas vyksta, žaidimas nutraukiamas, na ir šiaip visada kontroliuoju tuos jų žaidimus
Atsakyti
Aš iš vis neleidžiu žaist savo šunims
Atsakyti
va koks VA biggrin.gif

user posted image

ar tik ne pilkašunis? o tai balnas persišviečia.

kai man knis močiutės protą, kad Upė per kūda, parodysiu, kad net fiurerio mylimiausia kalė nebuvo nušerta, kaip jos norėtų. o tai dabar VISADA mano šuo per alkanas, per mažai šertas, per kūdas, nors trefkėj mb gavo pastabų, kad jau nupenėjom. nė nepajutau, tiesą sakant. matyt skanukus reik įskaičiuot į porciją, o tai vis gauna komandų...
Atsakyti
Mano mažoji... wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo megeja: 06 balandžio 2014 - 14:12
et, laimingi šunys ir šeimininkai prie jūros biggrin.gif

kai buvau Portugalijoje, tai iš pavydo sprogau, kiek šunų paplūdimyje, na aišku vasarą dienos metu, tai nelabai bet vakarais ir nesezonu dafiga.

vieną gražesnę parodysiu su VA:
user posted image
Atsakyti