Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

O vat ir pilkos mergytės babunia Venchesta ir aš smile.gif
user posted image
Atsakyti
Agnnyte, sveikinu su vokietuku! Kokia faina ir ryški kudliukė smile.gif

zay, labai labai graži nuotrauka, bet tu čia į save visai nepanaši kažkokia
Atsakyti
Ačiū, panos, už gražius žodžius smile.gif Iš tikro, Huni labai stebina. Pirmiausia tuo, akd ji labai kalbi. Visi žaidimai, paklusnumas, bet koks judesys yra įgarsinamas niurnėjimais, cypsėjimais ir kitokiais garsais, pilnais emocijų. Labai sunku persiversti, kai abu mano šunys visai kitokie smile.gif Kitas dalykas - dėmesio siekimas. Visiškai nereikia stengtis - ji pati jo siekia. smile.gif
Šiandien kieme apspito vaikai. Gal kokie aštuoni blink.gif Maniau, dings iš akių. Patupėjo porą minučių sustingus, o paskui leidosi glostoma už kąsniukus. wub.gif
Atsakyti
šian stovim su Kira, laukiam pamokos, ateina vyrukas su jaunu vokietuku, užkalbinau, sakau labai gražus berniukas, o ir bendraamžiai wub.gif vyras manęs klausia jusiškė biškį ilgaplaukė? sakau taip, sako ai maniškis irgi biškį pamaišytas.... huh.gif jau nieko ir nebesakiau bigsmile.gif
beje zay, mačiau šian Ursą, labai graži mergytė wub.gif kažkokį šunį čią matytą primena labai smile.gif
Atsakyti
nu mums dėl spalvos irgi klausia, su kuo maišyta net veterinarijos klinikoj biggrin.gif arba klausia, kokia čia veislė smile.gif ar nebus Okas tėvas? lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena mergaitės smile.gif Iškilo ir man visokių neaiškumų ax.gif kadangi anksčiau ar vėliau atsiras mažius, bandom ruoštis smile.gif
1. Kokių išmatavimų narvą pirkti? Planuojame paaugusį iškelti į voljerą, tai gal nereikia labai didelio? Užtektų 91x61x67 ar vis dėl to geriau dydesnis?
2. Guolis. Koks jis turėtų būti? Kokio dydžio?
3. Antkaklis ir pavadėlis. Kokį rekomenduotumėte?

Kas kiek laiko vesti į lauką. Kol būsiu namuose viskas kaip ir aišku, atsikelia - į lauką, pavalgo - į lauką g.gif O darbo dienomis, kiek realiai gali išbūti?
Senai, tai bebijojau doh.gif
Atsakyti
Inga321, 166cm, čia jūs mane pričiupot...Okas yra gana grėsmingas žvėris ir reikia pasakyt žavus, tad visko gali būt biggrin.gif biggrin.gif. Na bet jis juk kilmingas biggrin.gif biggrin.gif, taip kad nepergyvenkit-viskas ten gerai;) biggrin.gif
kar-narvas jei tik auginimui iki voljero, o po to nenaudosit-tinka. Šiaip aš ir mažiems naudoju "mažą" kalinį narvą 100x80 išmatavimai. Jie gana greit tystaaukštyn wink.gif
Guolio nededu-jį reikia užsitarnaut biggrin.gif, nes iki pusantrų metų mano šunys juos sąžiningai suvalgo. O tai ne tik prabanga, bet ir galibūt pavojinga šuniui
Pavadėlius aš naudoju vokiškus odinius dirol.gif , skamba taip kaip skamba, ale jie man patogiausi biggrin.gif, antkaklis mažam-rogz, jis gražus, spalvingas, labai patikimas ir auga su šunimi iki to laiko kol galiu dėt tradicinį man patį pačiausią smaugtuką, kurį jau nešioja nuolat nenuimant
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2014 04 04, 13:32)
Inga321, 166cm, čia jūs mane pričiupot...Okas yra gana grėsmingas žvėris ir reikia pasakyt žavus, tad visko gali būt biggrin.gif biggrin.gif. Na bet jis juk kilmingas biggrin.gif biggrin.gif, taip kad nepergyvenkit-viskas ten gerai;) biggrin.gif
kar-narvas jei tik auginimui iki voljero, o po to nenaudosit-tinka. Šiaip aš ir mažiems naudoju "mažą" kalinį narvą 100x80 išmatavimai. Jie gana greit tystaaukštyn wink.gif
Guolio nededu-jį reikia užsitarnaut biggrin.gif, nes iki pusantrų metų mano šunys juos sąžiningai suvalgo. O tai ne tik prabanga, bet ir galibūt pavojinga šuniui
Pavadėlius aš naudoju vokiškus odinius  dirol.gif , skamba taip kaip skamba, ale jie man patogiausi biggrin.gif, antkaklis mažam-rogz, jis gražus, spalvingas, labai patikimas ir auga su šunimi iki to laiko kol galiu dėt tradicinį man patį pačiausią smaugtuką, kurį jau nešioja nuolat nenuimant
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

Ačiū. bandysiu viską galvoj susirikiuot smile.gif

Nuotraukos fantastiškos smile.gif
Atsakyti
Živile, kokios gražios nuotraukos ir kokia graži šeimyna wub.gif
O aš bijau, kad šiemet liksiu be žibučių, pirmas pavasaris šitam vėjų mieste, net nežinau kur ir ieškot, o dar taip bjauriai peršalau, kad nuo pirmadienio iš namų kojos nekeliu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2014 04 04, 13:39)
Živile, kokios gražios nuotraukos ir kokia graži šeimyna  wub.gif 
O aš bijau, kad šiemet liksiu be žibučių, pirmas pavasaris šitam vėjų mieste, net nežinau kur ir ieškot, o dar taip bjauriai peršalau, kad nuo pirmadienio iš namų kojos nekeliu.  verysad.gif

jo, pajūry su žibutėmis bėda verysad.gif aš kiek metų gyvenau Palangoj, kaži ar kada buvau tų žibučių radus unsure.gif

bet tas Okas blin bigsmile.gif Kirai ilgą plauką suteikė, o Upei spalvą lotuliukas.gif aš ir galvoju kaip iš trumpaplaukių tėvų galėjo ilgaplaukis vaikas gautis, o pasirodo tas spirgas prisidėjo bigsmile.gif aišku aš čia juokauju mirksiukas.gif
Papildyta:
dar va pasirodysim, man šioje foto labai graži mergytė mano wub.gif

user posted image
Atsakyti
Inga, neliūdink dar labiau verysad.gif aš taip mėgstu žibutes pavasarį...
Sesė ilgakasė labai gražiai nuaugus wub.gif O mano mergos durnėja namuose, nes aš kelias dienas išvis į lauką nekišau nosies, vakar/šiandien jau sykį per piet ištempiau Vipį, kad maniškiam nereiktų iš darbo važinėt pirmyn atgal. Taip norėčiau pasivaikščiot, oras gražus, bet dar baisu.
Papildyta:
Akivaizdžiau ir būt negali. Į kiemą abi nori. verysad.gif

user posted image
Atsakyti
vargšai vaikai, mamka skriaudžia, įlauką neveda smile.gif

dėl žibučių tikrai liudnai pajūry, kažkuriais metais sąžiningai ieškojau po visus miškus, tik nebepamenu ar pavyko rasti, man atrodo nebent kažkur nuo Klaipėdos link Kauno važiuojant g.gif man pačiai jos labai patinka, bet joms pušynai netinka, reikia normalaus miško ar parko

Atsakyti