Įkraunama...
Įkraunama...

Techninė apžiūra

QUOTE(*VICI* @ 2006 09 27, 20:03)
mum irgi prie šūdų prisikabino doh.gif kad vienas žibintas priešrūkinis neatreguliuotas (nors šviečia puikiai), lemputė neapšviečia užpakalinio numerio (galėtumėm naktį pabėgt iš įvykio vietos mirksiukas.gif ) ir kad atseit neveikia varikliukas atsakingas už langų purškimo skystį doh.gif (pasirodė, kad tik šlangiukas trūkęs arba nusmukęs, reiks susitvarkyti), tai labai siutas paimė, kad dėl tokių šūdų nepraleido, kai matai mieste tokiuuuuuuuuuuuuus trantus važinėjant blink.gif suprantu, kad per kyšius, bet siutas tai vistiek ima ax.gif tai teko vakare su buteliu važiuoti, tada viską pasirašė doh.gif

su julium sutinku... siutina tokie asilai tokie kur su sviesom dangu apsviecia... jiem dzin kad gali but eismo ivykio kaltininkais...
nu blin ar nepaprasciau ir pigiau butu buve vietoj to butelio per penkias minutes susitvarkyt tas lemputes... o kai antra kart varysi, tai sumokesi 5 LTL i vsio...
juk antra kart tikrina tik tuos defektus kurie pirma karta nepraejo....

geriau jau man butum davus ta buteli, slangiuka ir lemputes... buciau sukroves drinks_cheers.gif
Atsakyti
oi kaip as parinausi kai reikejo eit, bet labai nerealiai pasiseke... ten kaimynas dirbo, tai susake bedas ir pasirase... o as tiesiu taikymu i servisa... juk nebutinai turi ignoruot bedas.. ypac manau kad merginos neignoruoja masinos gedimu ir nelaukia kol visai xana bus...
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2006 09 13, 09:05)
aš pasistengiau tai padaryti per pusantros savaitės smile.gif

o mes tą pačią dieną nusipirkom, prisiregistravom ir kuo sėkmingiausiai techn. apžiūrą praėjom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2006 09 13, 08:05)
Lygtais yra kažkoks terminas, tik neatsimenu, ar dvi savaitės, ar du mėnesiai... aš pasistengiau tai padaryti per pusantros savaitės smile.gif vat todėl ir nematau priežasties, kodėl jie mane turėtų bausti už raudonus numerius ax.gif

bet su raudonais numeriais labai vagia masinas wink.gif tai delto ir geriau nevazinet bei nepalikinet mirksiukas.gif

p.s. man siandie pasibaige TA, tai uz 50lt +34lt ir pravariau, ramu...
o kokios bedos ir taip zinau, pasake vyrukai, laikui begant pasivarkysiu... (baisiai cia man, kad ilgos sviesos neveikia, mieste nelabai ju ir reikia)
Atsakyti
Kiek aš dėl tų numeriu pamenu, tai jie patys kažkiek laiko tai galioja, bet važinėt su jais negalima nė kiek (na nekalbu apie parsivarymą iš užsienio ir pan. ar varymą priregistruot). Bent jau taip supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 10 02, 17:20)
Kiek aš dėl tų numeriu pamenu, tai jie patys kažkiek laiko tai galioja, bet važinėt su jais negalima nė kiek (na nekalbu apie parsivarymą iš užsienio ir pan. ar varymą priregistruot). Bent jau taip supratau smile.gif

na kiek zinau tai su tais raudonais numeriais galima vazineti tik menesi laiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuce @ 2006 10 03, 22:56)
na kiek zinau tai su tais raudonais numeriais galima vazineti tik menesi laiko unsure.gif

a jo... ir ta pradine TA galioja berods dvi savaites.... juridiniams asmenims galioja ilgiau....
Atsakyti
QUOTE(raimuce @ 2006 10 03, 22:56)

O man atrodo, kad ne...Važinėt negali, jie tik galioja mėnesį tam kad susitvarkytum su registracijom ir pan. (ta prasme va tik kažkokiais tokiais reikalais gali važiuot) , bet poilsiaut su tokiu numeriu nepavažiuotum...
Be normalios TA apskritai važiuot negalima tongue.gif Nors kas ta pradinė pagal jus irgi nežinau. Na tik variklio , kėbulo numerių sutikrinimas ir pan. vargu ar tinka, kad galėtum važiuot...
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 10 04, 16:10)
O man atrodo, kad ne...Važinėt negali, jie tik galioja mėnesį tam kad susitvarkytum su registracijom ir pan. (ta prasme va tik kažkokiais tokiais reikalais gali važiuot) , bet poilsiaut su tokiu numeriu nepavažiuotum...
Be normalios TA apskritai važiuot negalima tongue.gif Nors kas ta pradinė pagal jus irgi nežinau. Na tik variklio , kėbulo numerių sutikrinimas ir pan. vargu ar tinka, kad galėtum važiuot...

galima ir vazinet ir poilsiaut su raudonais numeriais. yra tam skirtas menesis laiko. kiek as vazinejau su raudonais numeriais tai kiek stabde tiek paleido.. draudimas buvo, o kas del texnikines tai as jiem kaisiojau popierukus vokiskus. absoliuciai nieko nesake... tik blin po to gavau bauda prie pat regitros kad vazinejau su raudonais menesi virsaus...
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2006 09 12, 13:05)
Na ir kas jai iš to? g.gif Na, sustabdys, pasakysiu, kad mašiną neseniai nusipirkau, važiuoju, va, į Regitrą... negi už tai jie gali bausti? unsure.gif

čia manau priklauso nuo to kuriuo paros metu sustabdys smile.gif

aš kiek kartų ėjau technikinę, tai pati visada. pasako kas blogai, jei kas būna, pasitvarkau ir einu pakartotinę. tai visada rami jaučiausi. šią vasarą ėjau iš anksto susitarusi Vilniuje Regitros filiale, tai net 15 min. neužtruko. bet prie mano brolio mašinos prisikabino, kad vienos durys daužtos ir dažytos ir tipo spalva neatitinka. o spalva ten bandyti parinkti, tik nudažius nenupoliruota normaliai. todėl kai saulutė pašviečia į tą pusę tai mažiau blizga. tai vistik manau kaip ant ko užsirausi dėl tų apžiūrų.
Atsakyti
QUOTE(Rutele24 @ 2006 10 05, 13:34)
čia manau priklauso nuo to kuriuo paros metu sustabdys  smile.gif

aš kiek kartų ėjau technikinę, tai pati visada. pasako kas blogai, jei kas būna, pasitvarkau ir einu pakartotinę. tai visada rami jaučiausi. šią vasarą ėjau iš anksto susitarusi Vilniuje Regitros filiale, tai net 15 min. neužtruko. bet prie mano brolio mašinos prisikabino, kad vienos durys daužtos ir dažytos ir tipo spalva neatitinka. o spalva ten bandyti parinkti, tik nudažius nenupoliruota normaliai. todėl kai saulutė pašviečia į tą pusę tai mažiau blizga. tai vistik manau kaip ant ko užsirausi dėl tų apžiūrų.

Vat čia ir tiesa,žiūrint ant kokio užsirausi. g.gif Mes šiandien nepraėjom TA,nes liepė variklį nusiplaut(nors jis ir švarus buvo), veidrodėlis blogas nors nesupratom kuo. doh.gif Daugiau techniškai tvarkinga.
Tai va,neužmirškit nusiplaut variklio. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Desperado911 @ 2006 09 28, 12:19)
su julium sutinku... siutina tokie asilai tokie kur su sviesom dangu apsviecia... jiem dzin kad gali but eismo ivykio kaltininkais...
nu blin ar nepaprasciau ir pigiau butu buve vietoj to butelio per penkias minutes susitvarkyt tas lemputes... o kai antra kart varysi, tai sumokesi 5 LTL i vsio...
juk antra kart tikrina tik tuos defektus kurie pirma karta nepraejo....

geriau jau man butum davus ta buteli, slangiuka ir lemputes... buciau sukroves  drinks_cheers.gif

dar vienas neturinti ant ko išsikrauti, tai išsikrovinėja čia forume doh.gif paklausiau vyro (special for you) ar akinsim kitus, tai sakė, kad kaip tik ne, nes tas žibintas daugiau į žemę žiūri, o ne į viršų, kad jus akintų, taigi baikit čia putotis, nes jau juokinga darosi mirksiukas.gif
Atsakyti