QUOTE(Radvyle @ 2006 09 07, 19:25)
Automobilis pradzioje yra registruojamas, o po to vaziuojama i technine, nes technine be lietuvos registracijos dokumentu nepriima automobiliu. Tik va as nesupratau tai ta technine jau pasibaigusi ar tiesiog libduka pametei??? Nes as tej pameciau pries koki puse metu ir ramiai sau laukstau
O jeigu technines tiesiog nepraejot del trukumu, tej 1 menesi nuo apziuros policija neturetu baust, jei krtu turesit ta ruzava lapa kur technikine isduoda.
Techninės nėra išvis, nes automobilis ką tik nusipirktas ir su raudonais numeriais buvo. TA praeiti dar negalim, nes dar kai kas nesutvarkyta... bet jau tvarkoma...
QUOTE(denaxa @ 2006 09 07, 19:56)
Taigi nepraėjus technikinės neregistruoja
Pati pirkau neseniai,tai neregistravo,kol technikinės nepraėjau.O policija tai su tranzitiniais numeriais stabdo(kai į kišenę nori gauti),ir kabinėjasi,kad neregistruota,ir pamėgink įrodyt,kad kaip tik registruot varai
Su tranzitiniais numeriais nestabdė, drąsiai važinėjau, kur reikia ir priregistravo mašiną be jokių problemų.
QUOTE(Patieška @ 2006 09 07, 22:03)
Žinai čia apie ką mano galva?...ogi ...na galiu papasakok apie Kauną....nuvarai į Regitrą, tai ten dar prie vartų būna pirminė apžiūra...kai paimami dokumentai, sutikrinamas kėbulo, variklio numeris ir pan. Jei viskas OK, esi praleidžiamas registruotis. Bet jokių lipdukų ten niekas neišdavinėja.
Jie tiesiog praleidžia registracijai. Tai čia mano galva apie tą ir kalba
O po to laimingai sau eini registruot automobilio, o paskui jau varai TA ir tada jau visi lipdukai.
Na bent mum būtent taip ir buvo.
Viską labai gerai paaiškinai
Beje, ant
mentų aš vakar vos
neužsiroviau, bet kadangi laiku pastebėjau ir numečiau greitį bei greitai persirikiavau į pirmą juostą paskui kitą mašiną, tai nesustabdė... bet baimės buvo sočiai
Lietuvoje yra trys sritys, kuriose žmonės viską išmano: vaikų auklėjimas, medicina ir kinologija.