mano mašinos nepraleido technikinėj dėl to kad... per garsiai dirba duslintuvas
jis ne kiauras ar sutrukęs, tiesiog sportinis toks "bosinis", tai Jutoj man kažka užlanktė, kad tipo keisk duslintuvą nes kenkia ozono sluoksniui... nu ne ozono, bet kažkam ten kenkia, o buvo tas duslintuvas rpies men istatytas uz nemazus pinigus, taip kad... nuo to karto technikinę praeidinėju mokėdama ne į kasą o kišenę. ir man ramu ir jiem gerai.
QUOTE(Zajoncek @ 2006 08 15, 16:48)
mano mašinos nepraleido technikinėj dėl to kad... per garsiai dirba duslintuvas
jis ne kiauras ar sutrukęs, tiesiog sportinis toks "bosinis", tai Jutoj man kažka užlanktė, kad tipo keisk duslintuvą nes kenkia ozono sluoksniui... nu ne ozono, bet kažkam ten kenkia, o buvo tas duslintuvas rpies men istatytas uz nemazus pinigus, taip kad... nuo to karto technikinę praeidinėju mokėdama ne į kasą o kišenę. ir man ramu ir jiem gerai.
nu tai uzsidek senaji duslintuva pries TA ir nereiks moket 2xkarto brangiau... siaip dabar VLN stavkes eina apie 100 LTL...
as tai savo masina priziuriu, tode man nereik kazkam kazkur dar moket.....
beje i kasa vis tiek man atrodo reik moket, nes kiekvienas TA talonas turi savo Nr. ir siaip turetu buti kontroliuojamas liepduku kiekio isdavimas.
QUOTE(Desperado911 @ 2006 08 16, 10:04)
nu tai uzsidek senaji duslintuva pries TA ir nereiks moket 2xkarto brangiau... siaip dabar VLN stavkes eina apie 100 LTL...
beje i kasa vis tiek man atrodo reik moket, nes kiekvienas TA talonas turi savo Nr. ir siaip turetu buti kontroliuojamas liepduku kiekio isdavimas.
TA mokestis 34lt, pries pora savaiciu variau, be jokiu kysiu ir t.t. Man svarbu, kad masina butu tvarkinga.
Jokiu kysiu duot nereikia.
Paprasciausiai reikia priziureti savo masinas.
Ir pacioms bus saugiau ir maloniau vazinet.
QUOTE(llauruze @ 2006 07 10, 14:57)
Šiaip tai galima ir į mažesnius miestus varyt, ten tikrai niekas nesikabinėja ir nesitiki jokių kyšių.
Mes prieš gerą mėnesį bandėm mažam mieste praeiti Nepraleido- pažymėjo, kad galiniai stabdžiai nestabdo Iškart nuvažiavom pas meistrą, priprašėm, kad sutvarkytų (jis kažkur skubėjo ir nelabai norėjo sutikti ), tai meistras buvo laaabai piktas, nes pasirodė, kad nėra ką tvarkyti- kaladėlės naujos Grįžom į TA ir tada jau praleido...
Kišenėn nesiūlėm, tai tikriausiai supyko Juolab, kad mašina ta dieną ir įregistruotą buvo
QUOTE(Gabimik @ 2006 08 22, 22:08)
Jokiu kysiu duot nereikia.
Aš tik už tokias mintis.Juk žmones vežame ne malkas,reikia jausti šiokią tokią atsakomybę
Vilniuj geriausia vieta praeiti TA Autobusų parkas
Kabinėjas minimaliai,nebent rimta priežastis būtų.
O ir darbuotojai turi humoro jausmą.Aš ten užtrukau gal dvidešimt minučių.Rekomenduoju.
Kabinėjas minimaliai,nebent rimta priežastis būtų.
O ir darbuotojai turi humoro jausmą.Aš ten užtrukau gal dvidešimt minučių.Rekomenduoju.
Šiandien iškart praėjau vyras tai net nesitikėjo, o aš kaip nujausdama dar jam liepiau šviesas sureguliuoti ir pirmyn. Ir va, pasisekė, be jokio kyšio. Aš dar savo pilvu pasimojavau Įtariu, kad nebūtų tas pilvas suveikęs, jei krūva trūkumų būtų buvusi
Apžiūrą ėjom Regitroj, Chemijos pr.
Apžiūrą ėjom Regitroj, Chemijos pr.
QUOTE(Pupsike @ 2006 08 14, 09:46)
o kažin, jei pas mane yra gumbelis ant padangų, nepraleis??
na ziurint koks tas gumbelis? nes padanga su gumbu gali buti pavojinga ir bet kada sprogti, tai nereikia juokauti mano brolis su gumbu ant rato nepraejo technikines, turejo naujas padangas pirktis o as galiu pasigirti kad praejau technikine is pirmo karto ir be jokiu kysiu
Labas
As Vilniuje praeidinejau, uz Keliu policijos yra punktas. Pries vaziuodama irgi bijojau, galvoaju suras daug trukumu, tai moraliskai pasiruosiau Nusprendziau: kaip bus - taip bus. Tai net nieko neziurejau pries ta apziura Ir ka Jus galvojat? Praejau na tiesiog neitiketina
Manau, geriuaisa nuvaryti nieko pries tai netvarkant, suzinoti visus trukumus ir tada vaziuoti i pakartotine. Yra aiku servisu, kur siulo toki pat patikrininma uz 15 Lt, bet manau, kad gali specialiai ka nors rasti, kad tik pas juos remontuotum.
As Vilniuje praeidinejau, uz Keliu policijos yra punktas. Pries vaziuodama irgi bijojau, galvoaju suras daug trukumu, tai moraliskai pasiruosiau Nusprendziau: kaip bus - taip bus. Tai net nieko neziurejau pries ta apziura Ir ka Jus galvojat? Praejau na tiesiog neitiketina
Manau, geriuaisa nuvaryti nieko pries tai netvarkant, suzinoti visus trukumus ir tada vaziuoti i pakartotine. Yra aiku servisu, kur siulo toki pat patikrininma uz 15 Lt, bet manau, kad gali specialiai ka nors rasti, kad tik pas juos remontuotum.
Is asmenines patirties zinau tiek, kad senesnes auto (bent jau iki '93 metu) jie iskart nepraleidzia.. dazniausiai prikimba, kad sviesas reikia susireguliuot Nors jos visai puikiai sviecia
As variau masina i TA kartu su jos naujais pirkejais (visi servisai uzimti, o zmones butinai norejo patikrint).. Prisikabino prie sviesu, nes is tikruju faros buvo sudetos naujos po vagystes, tai sviete viena Dievui i langus, o kita isvis velniazin kur Nors siaip tai labai supratinga liaudis buvo, kiekvienos gumeles prisispyre pirstu nebaksnojo - mate,kad pardavineju Masina buvo tvarkinga siaip, bet visvien buciau nepraejus
As variau masina i TA kartu su jos naujais pirkejais (visi servisai uzimti, o zmones butinai norejo patikrint).. Prisikabino prie sviesu, nes is tikruju faros buvo sudetos naujos po vagystes, tai sviete viena Dievui i langus, o kita isvis velniazin kur Nors siaip tai labai supratinga liaudis buvo, kiekvienos gumeles prisispyre pirstu nebaksnojo - mate,kad pardavineju Masina buvo tvarkinga siaip, bet visvien buciau nepraejus