Kiek kainuoja TA dabar. Jei eini pirmą kartą, nepraeini, kiek reikia moket sekanti kartą? ir gal kas žinot Kaune, kur paprasčiau? Ar Raudondvario plente ar prie Aut. turgaus? na, del eilių...
Ačiū.
Ačiū.
QUOTE(wilmusia @ 2011 05 04, 09:40)
Kiek kainuoja TA dabar. Jei eini pirmą kartą, nepraeini, kiek reikia moket sekanti kartą? ir gal kas žinot Kaune, kur paprasčiau? Ar Raudondvario plente ar prie Aut. turgaus? na, del eilių...
Ačiū.
Ačiū.
Priklauso nuo nustatytų trūkumų.
Prie turgaus TA neatliekamos, ten yra Regitra. TA atlieka Tuvlita, šitoj Kauno pusėj galite atlikti prie Jutos esančioje Tuvlitoje, Chemijos gatvėje. Galbūt man sekasi, bet kai sausio mėnesį savo auto variau į TA nei per pirminę, nei per pakartotinę apžiūrą eilių nebuvo.
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 05 04, 16:21)
Priklauso nuo nustatytų trūkumų.
Ačiū...įtariu, atras nemažai. nes mašinai 18 metų. Nors viską tvarkaus ir ji atrodo labai neblogai, bet vien į metus pažiūrėję ieškos, prie ko kabintis.
QUOTE(wilmusia @ 2011 05 05, 10:27)
Ačiū...įtariu, atras nemažai. nes mašinai 18 metų. Nors viską tvarkaus ir ji atrodo labai neblogai, bet vien į metus pažiūrėję ieškos, prie ko kabintis.
Del sito gali nebijot,be reikalo tikrai nesikabines,ir isvis apziura ten labai pavirsutiniska.Maniske nelabai jaunesne (96m)priziurima nuolat,specialiai ruosti nereikejo,o tech apziuros metu nepastebejo visiskai nusibaigusio vairo traukes antgalio,kas labai akivaizdziai matesi...
Na, mano net 1993 m... variklis kala, bet į jį nežiūri..nebent išmetamos dujos netiks dėl variklio defektų..
Ačiū visiems už patarimus. kitą sav teks bandyt, nes šiandien dar servise nakvoja mano ratai.
Ačiū visiems už patarimus. kitą sav teks bandyt, nes šiandien dar servise nakvoja mano ratai.
Ta kainuoja apie 40 lt/papildoma patikra jei randa trūkumų dar 6 ar 12lt priklausomai nuo automobilio metų.Dazniausiai nesikabinėja nes didžiąją dalį defektų automatiškai fiklsuoja kompiuteris.Bet kuriuo atveju patarciau pradžiai praeiti oficialiai, ir tik sužinojus trūkumus ir jū šalinimo kainas ieškoti kitų sprendimų arba šalinti trūkumus
Norėčiau įspėti vilnietes, kad praeidinėja TA Viršuliškėse, kad ten galioja išankstinis užrašymas. Per tai teko važiuoti jau pasibaigus ankstesnės TA laikui. Tačiau labai malonus darbuotojas pasitaikė, tiesiog nuotaiką pataisė pusei dienos. Konstatavo, kad mano Hondutė (2000) jokių problemų nekelia, išskyrus vieną nupiepusią gabaritų lemputę. TA gavau , bet lemputę reikės pasikeisti
O tose virsuliskese normalus zmones, ar atvaziavus su hidrauliniu citroenu reikes juos mokyt, kad lempas tikrinti ir purtyti uzvesta masina, kad rankinis stabdo priekiniu ir kad normalu, kad stabdo silpnai galiniai stabdziai nepakrautai masinai? Beje, kaip jie reaguotu, jei masina pagal specifikacija be priesrukiniu, bet ankstesnis savininkas bamperi su priesrukiniai idejo, tik jie prie nieko nepajungti ir jokio jungiklio jiems nera? Ar geriau juos issilupti kad ramiau butu?
QUOTE(nutė @ 2011 05 31, 19:05)
Norėčiau įspėti vilnietes, kad praeidinėja TA Viršuliškėse, kad ten galioja išankstinis užrašymas. Per tai teko važiuoti jau pasibaigus ankstesnės TA laikui. Tačiau labai malonus darbuotojas pasitaikė, tiesiog nuotaiką pataisė pusei dienos. Konstatavo, kad mano Hondutė (2000) jokių problemų nekelia, išskyrus vieną nupiepusią gabaritų lemputę. TA gavau , bet lemputę reikės pasikeisti
Jei nepajungti-issilupk del sventos ramybes,tik reikia tas skyles uzdengti.Daug kas taip daro,apziurai issilupa,po apziuros susideda-taip maziau problemu
Gal žinot ar praeičiau technikinę, jei mašinos sparnas buvo dažytas ir jis yra šiek tiek kito atspalvio? Na ir dar nelabai lygiai nudažytas...