Įkraunama...
Įkraunama...

Techninė apžiūra

QUOTE(Vonios Fane @ 2010 06 30, 10:19)
Gardee, trukumas, pakeisk lempecka ir viskas ok bus. 4u.gif

pasikeičiau ir praėjau TA thumbup.gif bet gabaritinių šviesų net netikrino biggrin.gif
Atsakyti
Cia toks klausymas. Neveikia artimos sviesos zibintai(gabaritai tvarkoj), kas aisku jau garantuoja 100% faila. Nebenoriu varyt i autoservisa vien del to, kad zibintus sutvarkytu. Butu geriau jeigu patikrintu visa masina, parasytu kas negerai ir po to jau viska sutvarkyciau. Arba jei nuvarysiu su masina tokioj buklej man is vis uzdraus po miesta vazinet. Zodziu, ka patarsit hebra:D

p.s. jeigu galit rekomenduot gerus autoservisus VLN busiu irgi dekingas.
Atsakyti
QUOTE(nev3r @ 2010 07 13, 00:26)
Cia toks klausymas. Neveikia artimos sviesos zibintai(gabaritai tvarkoj), kas aisku jau garantuoja 100% faila. Nebenoriu varyt i autoservisa vien del to, kad zibintus sutvarkytu. Butu geriau jeigu patikrintu visa masina, parasytu kas negerai ir po to jau viska sutvarkyciau. Arba jei nuvarysiu su masina tokioj buklej man is vis uzdraus po miesta vazinet. Zodziu, ka patarsit hebra:D

p.s. jeigu galit rekomenduot gerus autoservisus VLN busiu irgi dekingas.

Aisku kad reikia susitvarkyti zibintus pries TA.Patiems,arba autoelektriko ieskoti,ju buna ir garazuose dirbanciu. Vilniuje yra tokia "Autoelektronika" Ukmerges gatvej,nebloga vietele (bent jau anksciau buvo-paskutinius tris metus ,pakeitus masina,man ju paslaugu neprireike,bet kai reikejo buvau patenkinta).Dar "Autoga" Staneviciausg. turi elektrika lyg tai,geras servisiukas,makaronu nekabina smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2010 06 28, 17:13)
ar tiesa, kad prieš einant apžiūrą, reikia prasivažinėti su mašina?

Ne tai kad būtinai reikia, bet rekomenduojama...Pavaikyt variklį didelėm apsukom, ir netgi eilėj stovint, geriau neduot varikliui ataušt...Tada visi CO, CH parodymai geresni būna.
Atsakyti
Sveiki,

Ka tik issiaiskianau, kad TA atlieka nebe Regitra, o kita imone "Transeksta". Kokie butu atsiliepimai? Ar dabar zymiai TA sunkiau praeiti? Planuoju sia savaite vaziuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2010 09 27, 13:55)
Sveiki,

Ka tik issiaiskianau, kad TA atlieka nebe Regitra, o kita imone "Transeksta".  Kokie butu atsiliepimai? Ar dabar zymiai TA sunkiau praeiti? Planuoju sia savaite vaziuoti  ax.gif

O kakoj skirtum? Regitra, tuvlita, juta, transeksta,...sup**sta......Reikalavimai visur tie patys, automobiliai,žmonės irgi...
Atsakyti
QUOTE(Oxen @ 2010 09 29, 12:24)
O kakoj skirtum? Regitra, tuvlita, juta, transeksta,...sup**sta......Reikalavimai visur tie patys, automobiliai,žmonės irgi...

Regitra niekda neatlikinejo tech. apziuros. Jinai tik registruoja transpota, egzaminuoja vairuotojus ir isdavineja vairuotoju pazymejimus
Atsakyti
sveikos, reikia atsakymo.
turim masina su raudonais numeriais kurie galioja tris menesiu.
yra draudimas.
Ar galima su tokia masina vazineti, ar butina prasivaryti TA ?
Atsakyti
Galima 4u.gif kaimynas visus metus su raudonais numeriais pravazinejo vis prasitesdavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 10 12, 18:10)
sveikos, reikia atsakymo.
turim masina su raudonais numeriais kurie galioja tris menesiu.
yra draudimas.
Ar galima su tokia masina vazineti, ar butina prasivaryti TA ?

galima vazinet, tik praejus TA. praejus 3 menesiams, keiciant i kitus raudonus, ar registruojant lipdukai yra perklijuojami (berods 2 lt) bet kuriame TA skyriuje. TA yra isduodama automobiliui, o ne numeriams. beto, esu gaves bauda pries kokius 3 metus jog su raudonais ir be TA buvau:)
Atsakyti
Gal yra neseniai susidurusiu su uzsienyje pirktos masinos reistravimu ir TA?
Galioja ta pati tvarka, kad pirmiau registracija, o paskui TA? Atvirksciai ne ne?
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 02 05, 22:05)
Gal yra neseniai susidurusiu su uzsienyje pirktos masinos reistravimu ir TA?
Galioja ta pati tvarka, kad pirmiau registracija, o paskui TA? Atvirksciai ne ne?

Lietuvoje TA tik automobiliams, kuriu valstybiniu numeriu kampuky yra dvi raideles - LT. Su kitokiomis raidemis- D, F, PL, RU ar kitokiomis - TA neatliekama smile.gif. Vadinasi pirma registracija, po to TA. Atvirksciai nea smile.gif
O tai vokieciai vietoj TUV vaziuotu i musu sali TA varyti biggrin.gif
Atsakyti