Įkraunama...
Įkraunama...

Techninė apžiūra

QUOTE(Owly @ 2010 04 26, 21:10)
Kaip nuvaryti mašiną technikinei, jeigu sena TA pasibaigus prieš kelis mėnesius? Ar kabinėsis, o gal išvis net nepriims?  g.gif  Skaičiau, kad anksčiau duodavo spec. vienkartinius talonus policijoje, bet prieš pusantrų metų buvo panaikintas šis įsakymas.
Su mašina viskas tvarkoj, tiesiog per žioplumą užmiršom, kad jau laikas atėjo ir praėjo  blush2.gif  Kažkaip visada TA vasarą išpuldavo, o šiai mašinytei žiemą reikėjo praeit  blush2.gif

Techninėj apžiūroj dėl to tikrai nesikabinės.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2010 04 26, 22:44)
Techninėj apžiūroj dėl to tikrai nesikabinės.

Aišku, ačiū 4u.gif Vadinas belieka laimingai iki jos davažiuoti cool.gif
Atsakyti
Policija mane buvo sustabdzius be TA ir nubaude, o kaip paklausiau kokiu budu iki tech. apziuru centro nuvaziuot baudos negaunat, tai atsake, jog tegul kas nutempia arba vezt ant priekabos uzkelus
Atsakyti
Tai dabar tech.apziuroj, jau ne raudoni lapai, o balti doh.gif .

Tai ar galima su tuo baltu lapu vazineti be TA talono, bent kelias dienas, pakol susitvarkai trukumus???
Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2010 04 27, 18:00)
Tai ar galima su tuo baltu lapu vazineti be TA talono, bent kelias dienas, pakol susitvarkai trukumus???

Ne.
Atsakyti
QUOTE(qwerty2k @ 2010 04 27, 15:12)
Policija mane buvo sustabdzius be TA ir nubaude, o kaip paklausiau kokiu budu iki tech. apziuru centro nuvaziuot baudos negaunat, tai atsake, jog tegul kas nutempia arba vezt ant priekabos uzkelus

Tai jie tave bukvaliai suklaidino. Bet TA mašina formaliai skaitoma netvarkinga, netvarkingą tempti draudžiama.Lieka tik vežimėlis....šiaip tai nesamonė, kiek žinau visi tokiais atvejais rizikuoja....
Atsakyti
QUOTE(Kontaktas @ 2010 04 28, 07:28)
Tai jie tave bukvaliai suklaidino. Bet TA mašina formaliai skaitoma netvarkinga, netvarkingą tempti draudžiama.Lieka tik vežimėlis....šiaip tai nesamonė, kiek žinau visi tokiais atvejais rizikuoja....

Suklaidino ar ne, bet sunervavo tai tikrai, nes tada suveike Merfio desnis - vaziavau TA pravaryti ir sustabde, kadangi pinigu nepasiuliau, tai ir nubaude.

Plius issiaiskinau, kad galima masina tempti jei ji be TA. Jei veikia stabdziai ir vairo mechanizmas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qwerty2k: 03 gegužės 2010 - 17:18
QUOTE(qwerty2k @ 2010 05 03, 18:17)
Suklaidino ar ne, bet sunervavo tai tikrai, nes tada suveike Merfio desnis - vaziavau TA pravaryti ir sustabde, kadangi pinigu nepasiuliau, tai ir nubaude.

Plius issiaiskinau, kad galima masina tempti jei ji be TA. Jei veikia stabdziai ir vairo mechanizmas.

O kocia nervintis? Pramiegojai TA laika ir viskas. Atminciai pagerinti labai padeda vaistai, bet geriausiai baudos. Dabar ant katafalko i i TA.
Galima vilkti automobili, jei tvarkingi stabdziai ir vairas. O tai irodo TA galiojantis lapas ir lipdukas ant VN smile.gif . Jei to nera - vadinasi auto netvarkingas ir bauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Matomas @ 2010 05 04, 15:04)
O kocia nervintis? Pramiegojai TA laika ir viskas. Atminciai pagerinti labai padeda vaistai, bet geriausiai baudos. Dabar ant katafalko i i TA.
Galima vilkti automobili, jei tvarkingi stabdziai ir vairas. O tai irodo TA galiojantis lapas ir lipdukas ant VN  smile.gif . Jei to nera - vadinasi auto netvarkingas ir bauda smile.gif

Visu pirma, masina buvo katik pirkta ir jai TA lietuvoje dar nebuvo varyta.
O visu antra tamsta nusisnekate, aplankykit TA centra ir paklauskit kaip yra, kad neskleistumet ereziju smile.gif
Net ir patrulio bet kurio gali paklaust ar galima tempt masina i TA ir atsakymas bus: TAIP.
Plius dar galite atsiversti KET ir pasiskaityti kokias masinas galima tempti, o kokiu ne, gal tada nebesinores irodinet to ko nera. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2010 03 31, 13:50)
Zmones mielieji atsakykite biggrin.gif Man gresia TA ateinanti menesi, priekinis stiklas keleivio puseje skiles kaip reikiant bet i vairuotojo puse skilimas neperejes, kazi ar praleis TA ar ne ? g.gif

Ar praėjote technikinę? g.gif Mano buvusioje mašinoje irgi buvo skilęs stiklas dešinėje, keleivio pusėje, tai technikinę praėjau, nekreipė į tai dėmesio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasras @ 2010 05 05, 14:29)
Ar praėjote technikinę?  g.gif Mano buvusioje mašinoje irgi buvo skilęs stiklas dešinėje, keleivio pusėje, tai technikinę praėjau, nekreipė į tai dėmesio.  4u.gif

Deja ne, teko keisti stikla tik tuomet praejau. Mano didelis skilimas buvo, nors i vairuotojo puse nenueje...Tokia tvarka blush2.gif
Atsakyti
Va aš irgi praėjau technikinę iš pirmo karto, tik sakė kad pasižiūrįt rankinį nevienodai stabdo- bet lopduką gavau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti