o ar praeičiau TA, jei pas mane gan dažnai neveikia tas apsukų rodiklis?
kartais užsivedus rodo apsukas gerai, kartais jos šokinėja netolygiai, kol rodyklė nukrenta visai
Kontakte labai aciu uz suteikta informacija
Technikine dviems metams
Valio
Technikine dviems metams
Valio
QUOTE(Gardee @ 2010 01 04, 15:53)
o ar praeičiau TA, jei pas mane gan dažnai neveikia tas apsukų rodiklis?
kartais užsivedus rodo apsukas gerai, kartais jos šokinėja netolygiai, kol rodyklė nukrenta visai
pas mane irgi taip buna,bet niekada niekas neziuri,ar bent nieko nesako
QUOTE(edituke 1976 @ 2010 01 10, 22:03)
pas mane irgi taip buna,bet niekada niekas neziuri,ar bent nieko nesako
TA tikrai nežiūrės tachometro veikimo, tai neprivalomas prietaisas. Spidometro beje, taip pat nežiūri
kas klausia del registravimo tai pats pries 2dienas registravau masina, taigi:
1. draudimas
2. sutikrina tavo masina, israso dokumentus sutikrintojas
3. gavus visus dokumentus sutikrinimo, draudima, viska suformina, gauni masinos dokumentus ir numerius. Technine apziura paskutine eina.
Ir del TA turiu klausimuka gal zinot, pas mane prieky 2padangos ir gale 2 skirtingos tai nera sansu praeit kiek zinau. Siaip viskas tvarkinga, masina 2003m, ar tikrai kabinsis ir kiek duot?
1. draudimas
2. sutikrina tavo masina, israso dokumentus sutikrintojas
3. gavus visus dokumentus sutikrinimo, draudima, viska suformina, gauni masinos dokumentus ir numerius. Technine apziura paskutine eina.
Ir del TA turiu klausimuka gal zinot, pas mane prieky 2padangos ir gale 2 skirtingos tai nera sansu praeit kiek zinau. Siaip viskas tvarkinga, masina 2003m, ar tikrai kabinsis ir kiek duot?
QUOTE(Marcius13 @ 2010 03 29, 13:06)
Nelabai aišku kas ten pas tave yra...Reikalavimas yra toks kad ANT VIENOS ašies būtų vienodos padangos. Jei dvi vienokios prieky ir dvi kitokios gale tai viskas tvarkoj.
Ir neduot nei kiek, o susitvarkyt už tuos pinigus techniką....
QUOTE(Marcius13 @ 2010 03 29, 13:06)
nesikabins, jeigu jos geros bukles
Zmones mielieji atsakykite Man gresia TA ateinanti menesi, priekinis stiklas keleivio puseje skiles kaip reikiant bet i vairuotojo puse skilimas neperejes, kazi ar praleis TA ar ne ?
QUOTE(Marcius13 @ 2010 03 31, 17:26)
pas mane irgi stiklas 2 vietose ciut iskiles, bet sake nesikabins. Pas tave jeigu labai smarkiai nera suskiles manau irgi praleis.
Pas mane ne ciut o kaip reikiant, nuo apacios iki virsuas per visa stikla, tik kad keleivio puseje
Kaip nuvaryti mašiną technikinei, jeigu sena TA pasibaigus prieš kelis mėnesius? Ar kabinėsis, o gal išvis net nepriims? Skaičiau, kad anksčiau duodavo spec. vienkartinius talonus policijoje, bet prieš pusantrų metų buvo panaikintas šis įsakymas.
Su mašina viskas tvarkoj, tiesiog per žioplumą užmiršom, kad jau laikas atėjo ir praėjo Kažkaip visada TA vasarą išpuldavo, o šiai mašinytei žiemą reikėjo praeit
Su mašina viskas tvarkoj, tiesiog per žioplumą užmiršom, kad jau laikas atėjo ir praėjo Kažkaip visada TA vasarą išpuldavo, o šiai mašinytei žiemą reikėjo praeit