Įkraunama...
Įkraunama...

Techninė apžiūra

QUOTE(Tokata @ 2009 10 21, 20:13)
Aš praeidinėjau...parašė "rimti trūkumai", kurie aprašyti - nedega priekinis gabaritas, neįmanoma patikrinti kablio rozetės (nes užlenkta), nedega priešrūkinis žibintas, ir ar parašė kažkokius skaičiukus, kurie neatitinka reikiamų rankinio stabdžio rodiklių (nors jis veikia ir laiko).
Tai vat...nuvariau į servisą , susidejau lempikes, bet del kablio pasakė, kad daug kainuos nuimti ir paskui vėl uždėti.  blink.gif  O rozetės patikrinimas ir pakeitimas irgi kainuoja, nes aš nežinau ar ji veikia ar ne.
Galvoju dabar kiek reikėtų duoti kyšio ? Gal kas žinote dabartines TA kyšines kainas ?

Kam tau tas kysis jei viska susitvarkyti kainuos tikrai pigiau? Beje,nauja rozete kainuoja 10lt,pakeitimas-30lt,tikrai manau kaina nedidele,gabaritine lempute-pora litu,priesrukine kiek brangesne (nes halogenas),rankinio sureguliavimas-daugiau kaip 30lt tikrai nemokesi,taigi ne kosmosas tikrai ax.gif
O kaip tu cia tokia nesutvarkyta masina per technikine varei,negi nezinojai kad nepraeisi su nedeganciom lempom?
Papildyta:
QUOTE(vaziuokle @ 2009 10 23, 15:27)
O ar kas profilaktiškai ne techninės apžiūros metu tikrinate savo automobilio techninį stovį ? Kad važinėtumėte su techniškai tvarkingu automobiliu, kuris nekeltu pavojaus nei jūsų, nei aplinkinių saugumui? http://www.tuvlita.l...tikros_Vilniuje

Netikrinu,tiesiog jei kas sugenda iskart ir remontuoju,juk vaziuojant puikiai jauciasi,ar viskas tvarkoj,ar nelabai.Technikine praeita is pirmo karto,be problemu ir be kysiu smile.gif
Atsakyti
ar praeitu TA be vairo koloneles blush2.gif ?
Atsakyti
Aš važiuoju Kaune chemijos pr. Jutoj. Nesiūlau jokių kyšių, dar geriau kai sužinai, kas negerai, tai ir susitvarkai. Aš per viena dieną susitvarkiau važiuoklę garaže, o žibintus servise ir sekančią dieną praėjau pakartotinai. Brangiai nekainavo. Norint važinėti, reikia ir investuoti.
Atsakyti
QUOTE(lavega @ 2009 11 28, 22:15)

nezinau kiek pakartotinai ,bet ir is pirmo syk 42lt,tad ner labai pigu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 11 27, 21:26)

Ką turi omeny "be vairo kolonėlės"? Nes "be vairo kolonėlės" yra tas pats kas be vairo, o su tokia mašina sunkiai pavažiuotum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 11 27, 21:26)

Keliose dar temose rasim tą patį...(PYYP) klausimą?
Atsakyčiau maždaug taip: Nuvažiuok BE VAIRO KOLONĖLĖS iki TA centro, tai tikrai praleis....Subėgs visi tokio stebuklo pažiūrėt. biggrin.gif
Atsakyti
Aš prasivariau iš trečio ar ketvirto karto...visko buvo, o durniausia,kad bereguliuojant šviesas lemp nulaužė ir teko dėt naujas priekines lempas...bet dabar žinau,kad yra naujos ir džiaugiuos, o tada pykau...
Atsakyti
QUOTE(Kontaktas @ 2009 11 30, 18:49)
Keliose dar temose rasim tą patį...(PYYP) klausimą? 
Atsakyčiau maždaug taip: Nuvažiuok BE VAIRO KOLONĖLĖS iki TA centro, tai tikrai praleis....Subėgs visi tokio stebuklo pažiūrėt. biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man pirmąkart nepavyko praeiti "technikinės" verysad.gif reikėjo pasikeisti šarnyrą ir rado tepalų pralaidumą (variklyje)... dar ant dujų baliono reikėjo gaubto ir kuro daviklio...... doh.gif doh.gif doh.gif rytoj iš pat ryto antrąkart varysiu, tai oj kaip drebulys ima.... kaip prieš kokį egzaminą.... nors ir supranti, kad tai tik į naudą, bet lipduką gauti irgi norisi.. ax.gif
P.S. o gal galima Maximos, Rimi ar Iki lupduką užsiklijuoti ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif (juokauju mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kontaktas @ 2009 11 30, 18:49)
Nuvažiuok BE VAIRO KOLONĖLĖS iki TA centro, tai tikrai praleis....Subėgs visi tokio stebuklo pažiūrėt. biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Mane tai va praleido su nepritvirtintu akumuliatoriumi ir nedegančia viena numerio apšvietimo lempute. Sakė iš karto susitvarkyt.

Pusantrų metų jau nuo to laiko praėjo blush2.gif Jaučiu vėl bandysiu laimę su tokiu pačiu akumuliatoriumi praeiti ateinantį pavasarį blush2.gif
Atsakyti
Oi kaip bijau as ir varysiu savo masiniuka doh.gif
Dar niekada to nedarius bet dabar taip isejo kad vyras negali verysad.gif
O tai ten nuvaziuoji ir stoji i eile ir tada kazkur turi susimoketi ar pirmiausia susimoki ir tik tada stoji i eile apsvieskit mane kas kaip ax.gif
Ir ar pats turi ivaryti i angara ar isivaro jie patys g.gif
Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 01 04, 13:06)
Oi kaip bijau as ir varysiu savo masiniuka  doh.gif
Dar niekada to nedarius bet dabar taip isejo kad vyras negali  verysad.gif
O tai ten nuvaziuoji ir stoji i eile ir tada kazkur turi susimoketi ar pirmiausia susimoki ir tik tada stoji i eile apsvieskit mane kas kaip  ax.gif
Ir ar pats turi ivaryti i angara ar isivaro jie patys  g.gif
Is anksto dekoju  4u.gif

Patarimai: Mašina turėtų būti normaliai sušilusi. Jei su dujų įranga - geriau dujų neužsipylinėt prieš pat TA (nes tada randa praleidimų, kur jų nėra)...variklis gerai kad būtų padirbęs ir dujo ir benzu. Kuo atvažiuosi - be skirtumo, bet geriau benzu...
Jei dyzelis ar tik benzas - tada paprasčiau..Vaistinėlę, gesintuvą ir avarinį ženklą geriau pasidėti ant keleivio sėdynės...
Atvažiuoji prie vartų, nieko nedarai... tave pasikviečia į "ofisą"...ten patikrina draudimą ir kitus popierius. Paima pinigus. Tada pasakys ką daryt. Paprastai per vartus įvažiuoja mašinos šeiminykas. Prie pat vartų išmetamų dujų kontrolė.Jei dujos - tai reiks perjungti. Jei dyzelis - reiks pagazuoti...Tada jau gali išlipt, toliau ant stabdžių ir važiuoklės stendų važiuos tikrintojas...Pakeliui patikrins šviesas valytuvus, stiklų plovimą ir t.t...Paskui jau ant važiuoklės stendo tikrytojas lys po mašina ir komanduos tau spausti stabdį, pasukioti vairą. Paskui tau dar sėdint viduj, jis išlys ir privarys artyn šviesų tikrinimo stendą. Tau reiks pakaitom įjungti trumpas/ilgas šviesas. Po to jau gali lipt lauk - arba užlipins lipduką, arba gausi trūkumų sąrašą....
Nieko supersudėtingo...Kas neaišku - klusinėk,...jiems patinka pasijausti daug žinančiais...biggrin.gif
Atsakyti