QUOTE(Tokata @ 2009 10 21, 20:13)
Aš praeidinėjau...parašė "rimti trūkumai", kurie aprašyti - nedega priekinis gabaritas, neįmanoma patikrinti kablio rozetės (nes užlenkta), nedega priešrūkinis žibintas, ir ar parašė kažkokius skaičiukus, kurie neatitinka reikiamų rankinio stabdžio rodiklių (nors jis veikia ir laiko).
Tai vat...nuvariau į servisą , susidejau lempikes, bet del kablio pasakė, kad daug kainuos nuimti ir paskui vėl uždėti. O rozetės patikrinimas ir pakeitimas irgi kainuoja, nes aš nežinau ar ji veikia ar ne.
Galvoju dabar kiek reikėtų duoti kyšio ? Gal kas žinote dabartines TA kyšines kainas ?
Tai vat...nuvariau į servisą , susidejau lempikes, bet del kablio pasakė, kad daug kainuos nuimti ir paskui vėl uždėti. O rozetės patikrinimas ir pakeitimas irgi kainuoja, nes aš nežinau ar ji veikia ar ne.
Galvoju dabar kiek reikėtų duoti kyšio ? Gal kas žinote dabartines TA kyšines kainas ?
Kam tau tas kysis jei viska susitvarkyti kainuos tikrai pigiau? Beje,nauja rozete kainuoja 10lt,pakeitimas-30lt,tikrai manau kaina nedidele,gabaritine lempute-pora litu,priesrukine kiek brangesne (nes halogenas),rankinio sureguliavimas-daugiau kaip 30lt tikrai nemokesi,taigi ne kosmosas tikrai
O kaip tu cia tokia nesutvarkyta masina per technikine varei,negi nezinojai kad nepraeisi su nedeganciom lempom?
Papildyta:
QUOTE(vaziuokle @ 2009 10 23, 15:27)
O ar kas profilaktiškai ne techninės apžiūros metu tikrinate savo automobilio techninį stovį ? Kad važinėtumėte su techniškai tvarkingu automobiliu, kuris nekeltu pavojaus nei jūsų, nei aplinkinių saugumui? http://www.tuvlita.l...tikros_Vilniuje
Netikrinu,tiesiog jei kas sugenda iskart ir remontuoju,juk vaziuojant puikiai jauciasi,ar viskas tvarkoj,ar nelabai.Technikine praeita is pirmo karto,be problemu ir be kysiu