Įkraunama...
Įkraunama...

Techninė apžiūra

QUOTE(ingulia @ 2007 12 14, 11:37)
Bijau sumeluoti, bet su tuo raudonu lapu lygtai galima dvi savaites važinėti g.gif

Kažkada buvo galima mėnesį.....Dabar negalima nė kiek....Jei pasibaigusi TA o reik nuvažiuoti ją praeiti, reikia pas mentus gauti vienkartinį leidimą....Jis nemokamas šiaip,...tik kad nemalonu ten lankytis...
Atsakyti
QUOTE(Oxen @ 2007 12 17, 14:04)
Kažkada buvo galima mėnesį.....Dabar negalima nė kiek....Jei pasibaigusi TA o reik nuvažiuoti ją praeiti, reikia pas mentus gauti vienkartinį leidimą....Jis nemokamas šiaip,...tik kad nemalonu ten lankytis...

o mano brolienė bakstelėjo kažkam į galą, o jos mašina buvo jau 5 dienos be TA g.gif Ir nieks nieko nė pusės žodžio nesakė, nesikabinėjo, be jokių pažįstamų, o niekam nieko ji ir "nekyšiavo". Tai buvo prieš pusmetį. Tai kaip čia dab g.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2007 12 17, 14:08)
o mano brolienė bakstelėjo kažkam į galą, o jos mašina buvo jau 5 dienos be TA g.gif Ir nieks nieko nė pusės žodžio nesakė, nesikabinėjo, be jokių pažįstamų, o niekam nieko ji ir "nekyšiavo". Tai buvo prieš pusmetį. Tai kaip čia dab g.gif

Na , draudimas gal prie to labai nesikabina...O mentai tai bukvaliai pražiopsojo....Galėjo baudą inpaišyt...
Atsakyti
Tai laime,kad praziopsojo,nes priesingu atveju butu problemu su draudimu.
Atsakyti
QUOTE(Oxen @ 2007 12 17, 14:04)

Man vasara TA buvo pasibaigus, vazinejau be jos iki pirmos baudos, o paskui teko eit i policija to vienkartinio leidimo pasiimt - ten uzraso remontui ar TA masina varai.
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2007 12 14, 10:37)
Bijau sumeluoti, bet su tuo raudonu lapu lygtai galima dvi savaites važinėti g.gif

vazineti negalima, tik nuvaziuoti iki serviso masinos remontui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2007 12 18, 15:34)
vazineti negalima, tik nuvaziuoti iki serviso masinos remontui  smile.gif

Ir iki serviso vazhiuot negalima.
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2007 12 18, 18:17)
Ir iki serviso vazhiuot negalima.

na ant tralo as jos ir nevesciau biggrin.gif
Atsakyti
Papasakosiu ir aš apie savo tech.apžiūrą smile.gif Pirmiausiai irgi buvau isigąsdinus, kad bus labai sudėtinga ir beveik buvau pasiruošus jį ''nusipirkti''. Bet dabar labai džiaugiuosi, kad to nepadariau. Nuvažiavus pirmą kartą ant lapo surašė gedimus(tik tris smile.gif ), o aš su tuo lapu iškart į servisą. Po keletos valandėlių mašinytę pasiėmiau ir vėl atgal. Pakartotinai sumokėjau 15 Lt. ir gavau taloną thumbup.gif . Svarbiausia, kad dabar galiu ramiai ir saugiai važiuoti, nes pati nejaučiau, kad buvo nesureguliuoti žibintai ir prastai laikė rankinis stabdis. Čia man buvo gera pamoka g.gif
Atsakyti
Visą laiką TA varydavo vyras, šiemet (t.y. pernai) apsiėmioau aš. Buvau 6 mėn nestuke.gif , gale kėdutėj dar pirma dukrytė sėdi smile.gif . Eilės nėr, pravažiavau vieną rampą, antrą, prašo atidaryt kapotą.... Blyn galvoju, o kaip blush2.gif . Ai, sakau, aš nestuke.gif , kilnot negaliu smile.gif Tas meistras blink.gif - tai nors rankenėlę patrauk. Kažkaip sušvietė man galvoj, kad apačioj ažkas turi būt, pasimaliau su rankom, patraukiau nežinai už ko - atsidarė tongue.gif . ( niu kaip bliondinė pasijaučiau ). Šviesas sureguliuot liepė, nes tipo, netinka. Sakau, trinktelkit su kumščiu, atsistatys, - ir suveikė tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
tai visgi, kur geriausia Vilniuje tempt i TA? ir mano laikas atejo.. baisuuu ;]]] gal kas patartu? :]
Atsakyti
Keliu temą į viršų.
Ir parašysiu iš kitos, t.y. tikrintojo pusės.
Mano tėtis tą darbą dirba, tai pripasakoja įvairiausių istorijų. Dabar gal reikalai po truputį tvarkosi, bet anksčiau... doh.gif Daug kas skųsdavosi, kad kontrolieriai labai kabinėjasi net ir prie smulkmenų. Tai tėtis pasakojo, kad būdavo net tokių atvejų, kai atitempia automobilį "pravaryt technikinę" ir dar baisiai piktinasi, kad kontrolierius net į kalbas nesileidžia lotuliukas.gif
Nežinantiems: šiaip kai kontrolierius išduoda taloną, ant jo deda savo asmeninį spaudą. Visi spaudai Lietuvoje yra sunumeruoti. Jei automobilis pakliūva į avariją, ir išaiškėja, kad mašina techniškai netvarkinga, bet turi taloną kaip tvarkinga, išdavęs taloną kontrolierius yra baudžiamas. Todėl nepykit ant kontrolierių, nepraleidžiančių jūsų techniškai netvarkingų automobilių (tik gink Dieve nesakau, kad visos mašinos netvarkingos), nes po to jie patys gali nukentėti.
Pabaigai vienas anekdotas iš mano tėčio realybės: eilė didelė, daugelis joje bijo, tai ieškosi, kas "padės" praeiti technikinę apžiūrą. Tėtis dirbdamas matė, kaip vienos mašinos vairuotojas kalbėjosi su vienu vyru, tada tas priėjo prie tėčio, pasisveikino su juo, paklausė, kaip sekasi, ir išėjo pro kitą galą. Po kiek laiko privažiuoja tas vairuotojas, tėtis tikrina mašiną ir atranda daug trūkumų, dėl kurių talono išduoti negali. Tai tas žmogelis taip nuoširdžiai nustebo: "Kaip tai? Juk aš sumokėjau 100 Lt, vienas vyras sakė, kad Jus pažįsta ir kad praleisite". Pasirodo, kažkoks aferistas sakėsi pažįstantis mano tėtį, paėmė iš ano vairuotojo pinigus ir kuo ramiausiai išėjo lotuliukas.gif Štai kuo baigiasi noras "pralįsti".
Arba dar: atvažiuoja žmogelis, mašinoj reikia pakeisti tik posūkių žibintus, o tas žmogelis kiša tėčiui 50 Lt, kad praleistų doh.gif tai tėtis ėmė ir pasakė: "geriau tu už 10 Lt tuos žibintus susitvarkyk ir atvažiuok, o ne 50 Lt man duok" biggrin.gif
Atsakyti