Įkraunama...
Įkraunama...

Techninė apžiūra

QUOTE(Lieputė @ 2007 07 09, 14:09)
Na tikrai ne visada, nereik jau taip...Aisku jei nieko nekerti masinose, tai jo, sutinku kad pudrins smegenis, neva viska reikia tvarkyt biggrin.gif Asmeniskai mums taip nebuvo,kad pultu iskart viska daryt, tiesiog pasako kas blogai ar gerai ir tiek..Ir jie negali paimt ir taisyt be jusu sutikimo, o jei jus iskart vedates ant ju kalbu, tai patys kalti...Jei kyla kazkoks itarimas, tai visada galima nuvaryt i kita servisa....darom visas diagnostikas, nes norim zinot uz ka mokam ir gana nemazus pinigus... ax.gif Nors mes varydavom kaip ir per pazystamus, gal del to nebuna tokiu kuriozu... mirksiukas.gif

vat dėl pažįstamų būtent ir nėr kuriozų... o servisuose bet kas, kas atvaro, visiem pudrina smegenis be atrankos. Aišku, kad jei nedurna esi ir kerti, tai sumoki už apžiūra, ačiū viso gero. Bet kitas, kuri nekerta ir pakimba ir taiso.
Atsakyti
As emiau masina su technikine iki 2009m.,tai tik pagrindini dirza keiciau,nes nekeistas buvo dar nuo vokiecio,ir diagnostika pas pazistamus dariau,bet tik del to,kad uz poros dienu su ta masina varzybose vaziuot turejau-norejosi buti tikrai,kad galiu vaziuoti saugiai didelemis apkrovomis.O siaip paprastai visus gedimus-issibalansavimus labai greit pati pajuntu,ir i servisa jau su nustatyta diagnoze traukiu mirksiukas.gif arba tvarkausi pati,jei kokia smulkmena mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš ne per seniausiai pati praėjau TA, pati pirmą kartą važiavau, nes prieš tai per pažįstamus man praeidavo, o šįkart nebuvo kam, tai kas beliko. Savo nuostabai, praėjo mano Golpytis iš pirmo karto. Bijojau siaubingai, lyg prieš kokį vairavimo egzaminą, sėdėjau mašinoj drebėdama lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kai pasakė: "Įjunkit priešrūkinius žibintus", mane suėmė baisi panika, sukiojau šviesų pipsiką bandydama atspėti, kaip gi tos priešrūkinės įsijungia, su viena mintim, kad jei aš jų nė karto nejungus, tai jos nepatikrintos ir gal nedega doh.gif doh.gif Teko prašyti, kad man TA tikrintojas įjungtų. Ačiū dievui, jos, pasirodo, degė. Nu blondinė pasirodžiau nereali. Gal užtai ir praleido, nes nepatikrino nei padangų, nei garso signalo, nei vaistinėlės. Tikrino stabdžius, visus žibintus ir pakratė ant stendo. Jokių trūkumų nerado. Išvažiavus norėjau šokinėti iš džiaugsmo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kitą kartą jau nebijosiu taip.
Atsakyti
Gal kas nors žinote kur Panevėžyje TA galima praeit?
Ir kaip ten reikalai, ar labai priekabūs?
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 07 24, 12:21)
Gal kas nors žinote kur Panevėžyje TA galima praeit?
Ir kaip ten reikalai, ar labai priekabūs?
ax.gif

Vaziuojant is Vilniaus prie Autobusu parko (priesais malunus). Vaziavom pirmadieni. Apsisukom per pusvalandi. Pries tai autoservise 600 sukisom, tai praejom. I viena smulkmena parode, bet neprikibo.
Atsakyti
QUOTE(jovial @ 2007 07 25, 10:16)
Vaziuojant is Vilniaus prie Autobusu parko (priesais malunus). Vaziavom pirmadieni. Apsisukom per pusvalandi. Pries tai autoservise 600 sukisom, tai praejom. I viena smulkmena parode, bet neprikibo.

Aišku. labai ačiū, bandysim...
Atsakyti
O as galvojau kad tik Regitroj TA galima praeiti blink.gif ( cia kalbu apie Panevezi)
Atsakyti
QUOTE(coliukee @ 2007 07 26, 08:18)
O as galvojau kad tik Regitroj TA galima praeiti  blink.gif  ( cia kalbu apie Panevezi)

As internete radau 2 ar 3 adresus.
Tuoj paziuresiu
http://www.vta.lt/panevezys.php4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovial: 26 liepos 2007 - 12:43
QUOTE(coliukee @ 2007 07 26, 08:18)
O as galvojau kad tik Regitroj TA galima praeiti  blink.gif  ( cia kalbu apie Panevezi)

Regitroj registruoja mašinas, tikrai ten technikinės nepraeisi 4u.gif

Ten kiek suprantu toj pačioj gatvėj yra ir Regitra ir TA punktas (Pramonės g).

Jovial - tikrai geras puslapiukas www.vta.lt - gali rasti visuose miestuose visas TA!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 26 liepos 2007 - 13:44
laba 4u.gif
kas galit pasakyt g.gif
TA baigėsi gruodžio 1d, tik vis nėr laiko pravaryt g.gif Tai ir nevažinėju niekur, bijau baudų. O brolienė man šiandi pareiškė, kad pvz TA baigiasi tarkim kad ir gruodžio 1, bet dar galima visą gruodį be TA važinėt g.gif Žodžiu, tą visą mėn dar galima važiuot Tai kaip yr iš tikro g.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2007 12 13, 13:52)
laba 4u.gif
kas galit pasakyt g.gif
TA baigėsi gruodžio 1d, tik vis nėr laiko pravaryt g.gif Tai ir nevažinėju niekur, bijau baudų. O brolienė man šiandi pareiškė, kad pvz TA baigiasi tarkim kad ir gruodžio 1, bet dar galima visą gruodį be TA važinėt g.gif  Žodžiu, tą visą mėn dar galima važiuot Tai kaip yr iš tikro g.gif

tikrai ne, nes gausi bauda, kad vaziuoji be technikines, o padarius avarija dar ir draudimas negalios, gavus raudonaji lapa, pirma karta varant technikine, bet nepravarant isduodamas raudonas lapas, su juo gali vaziuoti iki serviso masinos remontui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2007 12 13, 18:56)
tikrai ne, nes gausi bauda, kad vaziuoji be technikines, o padarius avarija dar ir draudimas negalios, gavus raudonaji lapa, pirma karta varant technikine, bet nepravarant isduodamas raudonas lapas, su juo gali vaziuoti iki serviso masinos remontui  smile.gif

Bijau sumeluoti, bet su tuo raudonu lapu lygtai galima dvi savaites važinėti g.gif
Atsakyti