Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Aurora25 @ 2014 03 31, 14:18)
Ka reiskia iskeltos lysves?  ax.gif

Pvz:
user posted image
t.y. lysvė į kurią nelipama, tad tarpai tarp augalų mažesni nei paprastose vagose, lysvė turi būti ne per plati- kad būtų galima pasiekti nuravėti nuo šonų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 03 31, 12:26)
ačiū, Gaudvilyt  4u.gif  Belieka susirast  smile.gif  O klausyk, o gal Seasol'io joms gana būtų?

pradžioj Seasol, o paskui jau PowerFeed ( šiame yra papildomai K wink.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 03 31, 17:42)
o paskui jau PowerFeed ( šiame yra papildomai K wink.gif )

A kur jo gaut,a?Saintlina,kada paimsi,tau gi pakeliui, sakei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 03 31, 16:42)
paskui jau PowerFeed ( šiame yra papildomai K wink.gif )

ugum.. jei šito turėčiau, tai nė galvos nesukčiau.. ale deficitas gi.
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 03 31, 17:11)
Saintlina,kada paimsi,tau gi pakeliui, sakei  biggrin.gif

niekaip į tą pusę reikalų neatsiranda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 03 31, 17:11)
A kur jo gaut,a?Saintlina,kada paimsi,tau gi pakeliui, sakei  biggrin.gif

ei, ir pas tave braškės plėvelėj auga ir dar taip, kad granulių įterpt niekaip? bigsmile.gif

QUOTE(saintlina @ 2014 03 31, 17:14)
ugum.. jei šito turėčiau, tai nė galvos nesukčiau.. ale deficitas gi.

ir šito nebeturi? g.gif Manyčiau, kad reiktų braškes jau persodint į naują vietą. Netvarka, trąšų ( normalių ) nėra kaip pabarstyt mastau.gif Ir dar, manau plėvelės išvis reiktų atsisakyt, nes nu, skystų eko gali daugiau taip ir neatsirast. Dar vienas argumentas tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 03 31, 19:33)
ei, ir pas tave braškės plėvelėj auga ir dar taip, kad granulių įterpt niekaip? bigsmile.gif

Nea,aš ne tokia tinginė kaip Saintlina,pievoj neauginu tongue.gif Pas mani pievoj tik moliūgai auga.Bet pas mani mulčiuota,šiaudais.Reikia atkelt,įterpt,užklot...O su skystimu tik papylei sau praeidama... ax.gif .Nu gerai,tinginė ir aš blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 03 31, 18:33)
Manyčiau, kad reiktų braškes jau persodint į naują vietą. Netvarka, trąšų ( normalių ) nėra kaip pabarstyt  mastau.gif Ir dar, manau plėvelės išvis reiktų atsisakyt, nes nu, skystų eko gali daugiau taip ir neatsirast. Dar vienas argumentas  tongue.gif .

ar pablūdai blink.gif Man šiemet pats didžiausias derlius nusimato - užpernai rudeniop pasodinau, pernai suaugo krūmeliai, o jau šiemet derliaus solidaus laukiu. O tu - persodint laikas blink.gif O plėvelės tai jau neeee, neatsisakysiu schmoll.gif Mano varpučiui joks mulčas nebaisus, nebent herbicidu kokiu purkšt (kaip tai nesinori). Nėr pas mane geresnio varianto kaip plėvelė. Va tik kereliai tokie solidūs patapo, kad skyles užpildė aklinai - granulių negaliu pakišti.
Atsakyti
O ar purskiat kuom braskes pavasari? Mano braskyna jau du metai naikino zalios kirmeles, na kaip kopustus, tokios pat, gal drugeliai naktiniai prideda kiausiniu, dengem agroplevele, vistiek tas pats, ypatingai vasaros pradzioj ,i antra puse jau nebevalgydavo, bet taip nuesdavo kad kai kur vieni stagarai likdavo, klausiau zalioj stotelej agronomo, tai sake, kad pavasari kazkuom nupurkst reikia, iki zydejimo, bet taip nesinori... Gal zinot kokia cia problema ir kaip sprest g.gif Braskiu lysves pievoj, gal tai turi itakos g.gif Gal kokiu sereneciu prisodint?
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2014 03 30, 22:32)
Aišku, augs, ir gerai augs.

beje, dalinuosi, tas žmogėnas, pas kurį braškes pirkau, siūlė anas sodint taip (gal visos taip darot, o aš nedarydavau) - bert į duobutę trąšų, tada porą cm žemės ir ant viršaus sodint, ir tada atseit bus galima dar sykį tręšti jau tik po derliaus nuėmimo. gal kam pravers.

Itariu,as gal pas ta pati zmogena pirkau,10 daigu remontantiniu,sodinsiu balkone...pirkau sekmadieni,pasirinkimo nebebuvo,bet gavau toki pati patarima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ide @ 2014 03 31, 12:27)
Noriu braškes apdėti šiaudais. Kokio storio dėti šiaudus? g.gif

maždaug sprindį dedu.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 03 31, 20:54)
ar pablūdai  blink.gif  Man šiemet pats didžiausias derlius nusimato - užpernai rudeniop pasodinau, pernai suaugo krūmeliai, o jau šiemet derliaus solidaus laukiu. O tu - persodint laikas  blink.gif  O plėvelės tai jau neeee, neatsisakysiu  schmoll.gif  Mano varpučiui joks mulčas nebaisus, nebent herbicidu kokiu purkšt (kaip tai nesinori). Nėr pas mane geresnio varianto kaip plėvelė. Va tik kereliai tokie solidūs patapo, kad skyles užpildė aklinai - granulių negaliu pakišti.

Mano braskes irgi pleveleje auga ir skyles pilnai uzpildytos... Kaip tik siandien prakirpau ta plevele daugiau ir dabar galvoju, gal vis tik blogai padariau, isjudinau braskiu saknis g.gif Ka manot?
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2014 04 01, 20:02)
Kaip tik siandien prakirpau ta plevele daugiau ir dabar galvoju, gal vis tik blogai padariau, isjudinau braskiu saknis g.gif

nemanau, kad šaknis tuo išjudinot smile.gif Aš nenoriu daugiau prakirpt, nes kai yra laisvos vietos, tuoj piktžolės lenda.
Atsakyti