Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Kulkė @ 2014 03 31, 11:06)
Hm.. normalias... kompleksines ta prasme? Bet čia jau bus ne natur produkt , kai gaus tokių, ane? g.gif

tai yra organinių granuliuotų eko trąšų su didesniu fosforo ir kalio kiekiu. Tik jos nėra tirpios, Saintlinai kaip ir netinka.

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 03 31, 12:13)
tai yra organinių granuliuotų eko trąšų su didesniu fosforo ir kalio kiekiu. Tik jos nėra tirpios, Saintlinai kaip ir netinka.

Užtat man tinka biggrin.gif Supratau, kodėl aš jų nežinojau, nes nemoku užklausoj parašytos šnekos biggrin.gif
Atsakyti
ne, na, jei nuo Activi'o uogų gero derliaus nebus, tai netinka anas man - labai gražių lapų aš ir taip turiu biggrin.gif
Reiks pažioplinėt tada kažkokių mikroelementinių trašų.. Gaudvile, tu protinga, viską žinai - o iš čia kas nors tiktų?
http://www.litagra.l...CFYbMtAod3CUAZw
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 03 31, 11:19)
nes nemoku užklausoj parašytos šnekos  biggrin.gif

aš tai nemoku iš seklos.lt įdėti tiesioginę nuorodą blush2.gif ŽS reiktų aplankyt, ten jomis turtingi biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2014 03 31, 11:55)
ne, na, jei nuo Activi'o uogų gero derliaus nebus, tai netinka anas man - labai gražių lapų aš ir taip turiu  biggrin.gif
Reiks pažioplinėt tada kažkokių mikroelementinių trašų.. Gaudvile, tu protinga, viską žinai - o iš čia kas nors tiktų?
http://www.litagra.l...CFYbMtAod3CUAZw

kiek peržiūrėjau, tai šios braškėms šiuo metu geriausias būtų pasirinkimas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 03 31, 12:09)
kiek peržiūrėjau, tai šios braškėms šiuo metu geriausias būtų pasirinkimas wink.gif

ačiū, Gaudvilyt 4u.gif Belieka susirast smile.gif O klausyk, o gal Seasol'io joms gana būtų?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 03 31, 13:09)
aš tai nemoku iš seklos.lt įdėti tiesioginę nuorodą  blush2.gif ŽS reiktų aplankyt, ten jomis turtingi  biggrin.gif

Pažiūrėjau ŽS yra 750g , 1,5 ir 3,5 kg išfasavimai DCM trąšų. Reiks nueiti nusipirkt smile.gif
Atsakyti
Noriu braškes apdėti šiaudais. Kokio storio dėti šiaudus? g.gif
Atsakyti
Mergaites, as visai zalia braskiu auginime doh.gif nieko, mokaus. Sugalvojau kad noriu braskes mulciuot pjuvenom. Is kart klausimu iskilo kalnas - kokiu storiu ? ar su tom pjuvenom reik dar ka daryt ar ne ? Tetis sako reik nukalkint, kas cia per reikalai ???
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 03 31, 11:55)
ne, na, jei nuo Activi'o uogų gero derliaus nebus, tai netinka anas man - labai gražių lapų aš ir taip turiu  biggrin.gif

Green OK turi skystų trąšų braškėms
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 03 31, 13:01)
Green OK turi skystų trąšų braškėms

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2014 03 29, 20:07)
būna speciali "braškinė" plėvelė, pvz. Schetelig prekiauja Vilniuje. Tiesa, aš ją nusipirkau ir sėkmingai nesodinau į ją smile.gif Stovi sau.

jei yra vietos, darykite iškeltą lysvę, joje nieko ravėt nereik... O derlius palyginus dvigubas su tuo, kuris lysvėse.

Ka reiskia iskeltos lysves? ax.gif
Atsakyti
Pirkciau vilniuje braskiu daigu 4u.gif I az
Atsakyti