Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(vera.vera @ 2014 03 27, 13:32)
Ravėti galite kad ir viduržiemy, svarbu dirva tam tinkama mirksiukas.gif

Dėkui 4u.gif Kol naujokė braškių auginime nenoriu pridaryt nesąmonių smile.gif
Atsakyti
As savo braskiu dali agro plevele pridengiau iki zydejomo, mazum kiek anksciau uogos bus.
Atsakyti
ar esat mulciave braskes medziu smulkintom sakelem, zoles neturiu
Atsakyti
rusu saituose paskaiciau kad mulciuoja misko pushu spygliais, atseit l.geras mulcias...rezgu minti ismeginti.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2014 03 27, 22:52)
As savo braskiu dali agro plevele pridengiau iki zydejomo, mazum kiek anksciau uogos bus.

Tikrai anksčiau bus uogų smile.gif
Atsakyti
pusu spygliai rugstina dirva, jais mulciuoki silauoges, rododendrus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 28 kovo 2014 - 01:54
Braskes ir emuoges gi megsta rugstesni pH. Nu zmones taip daro uzsieny, tai ir parasiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sebile @ 2014 03 27, 23:59)
ar esat mulciave braskes medziu smulkintom sakelem, zoles neturiu

Esu mirksiukas.gif - puikus rezultatas - mazai ravejimo, uogos dideles, svarios, mulcas irgi puiki trasa.
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 03 27, 10:12)
imm  unsure.gif man Vilnius arčiau, aš iš Trakų. Ačiū už pasiūlymą

Vilniuje šį savaitgalį vyksta sodininkų mugė, vienas žmogus iš Kupiškio atsivežęs 16 rūšių braškių, tai gal dar ir rytoj bus - čia prie Banginio (Žirmūnai).

aš va įsigijau.

ir pasižiūrėjau, kad man visiškas sklerozas - nuo kada galima tas braškes į lauką išsodint, jei taip žiūrėt va dabartinę situaciją? Gal jau dabar, jei dengiant agroplėvele iš pradžių (ne remontantinės, ne svyrančios - Saulenė ir Marmelada)... ?

anksčiau kai šildavo pavasarį "normaliu" metu tai kaip ir buvo viskas aišku, o dabar kai toks keistokas vasarinis pavasaris, nebežinau.
Atsakyti
Bet jos is darzo iskastos, ar ne? Ne siltnamines? Aisku kad galima sodint,

As irgi buvau mugeje, bet velai nuvaziavau, tai nebedaug turejo braskiu ta augintoja nuo Anyksciu-Kavarsko. Apziurejau ir nepirkau, nes tokiu kuriu norejau jau nebebuvo.Marmolados nebebuvo.
Atsakyti
Marmolados mažai turėjo, aš ryte penkis daigus prigriebiau, po pusvalandžio dar bandžiau mamai rasti, ir jau nebebuvo.

Kelmas žino, iš kur jos iškastos, gal ir iš daržo doh.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu dilemą. Nenoriu ravėti braškių, žole mulčiuoti man patinka, tik neturiu pakankamai žolės. Galvojau tiesti juodą plėvelę, bet pasiskaičiau visokių nuomonių ir nebežinau ką čia ir daryti. Gal kuri iš jūsų bandė sodinti braškes į juodą plėvelę? Kokia jūsų nuomonė? Ačiū
Atsakyti