Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Aryvle @ 2014 06 11, 09:04)
taika  4u.gif

Kad aš ir nekariavau biggrin.gif Man asmeniškai giliai dzin su kuo kitos tas braškes valgo.Ar su Raundapu,ar su Actara pagardintas ax.gif

Beje,pas mani kol kas jokių ūsų nėr g.gif Kas negerai?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 11, 13:35)

Beje,pas mani kol kas jokių ūsų nėr  g.gif Kas negerai?

svarbu, kad uogų yr
o jei rimtai, keliametėse nėr? pas mane trečiametėse-ketvirtametėse nebelabai, o jauniklėse tik spėk kirpt du kartus per savaitę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 11 birželio 2014 - 13:42
QUOTE(Paladė @ 2014 06 11, 14:41)
svarbu, kad uogų yr
o jei rimtai, keliametėse nėr? pas mane trečiametėse-ketvirtametėse nebelabai, o jauniklėse tik spėk kirpt du kartus per savaitę

Uogų yr.Beje,pas mani viskas vėliau,tai dar tik prasideda ragavimai ax.gif Kol kas man visos gardžios biggrin.gif Tik remontantinės man nea schmoll.gif .Šitas naikinsiu.
Nei vienose nėr.Nei šiemetinėse,nei pernai,nei užpernai sodintose g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 11, 13:58)
Nei vienose nėr.Nei šiemetinėse,nei pernai,nei užpernai sodintose  g.gif

Gal per sausa? Laistai? As pas jumis ten lyja daug šiemet gal... Nu pažiūrėk, gal kai uogos pasibaigs, daugiau jėgų anoms atsiras ir pradės ūsus leist. Nors šiaip ir dabar turėtų leist jeigu dar jaunos. Azoto yra gavusios iš kur nors? Mėšlo kokio, dilgynių, chemikalinio azoto? Jeigu ūsų neleidžia turėtų būti ir lapai ne itin dideli - tikrai ne iki kelių ar bent blauzdų. Teisingai? Kuom mulčiuotos? Ne pjuvenom? Nes anos azoto kažkiek paima (akivaizdžiai matau ant aviečių, kurių dalis mulčiuotos pjuvenom, o kita dalis žole). Tos, kur pjuvenom - rodosi didelis azoto trūkumas nors ir kiek besistengčiau laistyt visokiais raugintais mėšlais ir dilgynėm. Visvien lapai neauga, labai šviesiai žali, nupiepę... Sakiau pjuvenom daugiau nemulčiuosiu pas save. Neturiu supratimo, ar šiaudai traukia azotą, ar ne. Išbandyt neteko, nes apylinkėse jokių šiaudų nei su žiburiu nerasčiau. Tai neturiu nuomonės.

Pas mane yra ūsų. Nu ne du kartus karpau per savaitę, bet jau nuo sezono pradžios karpiau du kartus, reikia trečia jau kirpt.

Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 06 11, 15:24)
Gal per sausa? Laistai? As pas jumis ten lyja daug šiemet gal...

Lyja,jau net per šlapia buvo,net mulčą nuo jauniausių atitraukusi buvau ax.gif Vienos žole mulčiuotos,kitos šiaudais.Uogų daugiau nei lapų biggrin.gif Krūmeliai tikrai neaukšti g.gif Tręštos pernai po derliaus braškių trašomis,gal liepos pabaigoj g.gif .Ir šiemet Powerfeedu nupurškiau anksti pavasarį.Ir vsio.Nu,man tų ūsų daba ir nereik,bet tik šiaip cekava,ko jos nesivaikuoja g.gif
Atsakyti
kaip isnaikinti skruzdeles braskese?
Atsakyti
QUOTE(office @ 2014 06 11, 23:14)
kaip isnaikinti skruzdeles braskese?

ką tik FB skaičiau:
cinamonas,soda,kavos tirščiai,pelynas pabarstytas,žodžiu viską ką norit,o jos vis tiek šliaužia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 06 11, 22:25)
ką tik FB skaičiau:
cinamonas,soda,kavos tirščiai,pelynas pabarstytas,žodžiu viską ką norit,o jos vis tiek šliaužia  doh.gif

as viska pyliau is isvardintu, nieks nepadejo. gelynuose apie akmenis purskiau deci, tas tai padejo, o salia darzoviu niekas neisnaikino....nuodu purkst nenorejau, kiek galejau iskasiau, pries sav vel prinesta kiausiu...
ant braskiu apsigyveno kazkokie gyviai, kurie leidzia seiles, tokie ploksti zali, plaukioja savo putose, nuskyniau lapus su jais...kas cia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nitrozilas: 12 birželio 2014 - 07:07
QUOTE(Nitrozilas @ 2014 06 12, 07:02)

ant braskiu apsigyveno kazkokie gyviai, kurie leidzia seiles, tokie ploksti zali, plaukioja savo putose, nuskyniau lapus su jais...kas cia?

parazitukai, tik lapų skinti nereikia, užtenka su pirštinėta ranka sutrinti
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 06 11, 22:25)
ką tik FB skaičiau:
cinamonas,soda,kavos tirščiai,pelynas pabarstytas,žodžiu viską ką norit,o jos vis tiek šliaužia  doh.gif

Pabandykit sisiuko užpilt. Jei nenorit savo, tai vaikų galima. Ir parašykit atsiliepimą.
Atsakyti
Siltnami nuo skruzdeliu(dideliu) isgelbejo tik ,,dihlofosas,, doh.gif .Savaite kovojau ir dabar svenciu pergale clap.gif
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 06 12, 09:28)
Pabandykit sisiuko užpilt. Jei nenorit savo, tai vaikų galima. Ir parašykit atsiliepimą.

ačiū,bet nenoriu,o ir vaikai jau dideli.
man dar sorū kruopos padėjo,bet tik toj vietoj,persikėlė į kitą doh.gif
Atsakyti