Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

Sveikos, galiu sudalyvauti baisiausių savo gyvenime braškių rinkimuose verysad.gif , nu dar taip nebuvo, kad visas darbas nueitų šuniui ant uodegos doh.gif doh.gif doh.gif , va , rodausi

user posted image

Nu žiauru kas čia joms atsitiko, visas braškynas toks verysad.gif Patarkit, ar visisškai naikint, ar dar nupjauti ir purkšti kuo nors g.gif

Nu taip gaila, net vaikui uogyčių nebus, o tas kaip tyčia vis eina pažiūrėt ,ar jau prinoko verysad.gif
Atsakyti
wub.gif Pandora
user posted image

turiu madą ūsus nutraukti blush2.gif ir nutrūko su braškėm(ne šito krūmelio schmoll.gif ),jos net baltos buvo saldžios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 06 08, 08:24)

Grazuma wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 06 07, 09:47)
Auginu 5 rūšių braškes ir skaniausios man senosios Dukat ir Zefir vienareikšmiai. Vakar braidžiau savo braškėse vis ragaudama nuo skirtingų krūmelių. Tai Venta, Senga Sengana ir Saulene turi kažkokį man nepatinkantį, tokį kaip parūgimo  poskonį, arba aš jau nieko nebesuprantu. Jos normaliai prinokusios, bet tikrai nepernokusios. Gal čia tas vėsus ir lietingas periodas savo padarė, nežinau.

Pasakysiu del Saulenes ,pernai man jos buvo pacios skaniausios ,saldzios skanios nu tikros braskes ,nu symet nesuprantu ar cia mano skonis pasikeite ar cia jom kazkas negerai ,ar cia dar tos salnos gal ka dave g.gif
Atsakyti
wub.gif Pandora

turiu  madą ūsus nutraukti  blush2.gif  ir nutrūko su braškėm

Krūmelis ir uogos atrodo puikiai drinks_cheers.gif neabejoju, kad ir skanu buvo smile.gif

Bet mada (įprotis) tai tikrai nepagirtinas schmoll.gif kaip tau tai negaila augalo, gi nutraukinėdama ūsus labai žaloji krūmelį. Kažin ar norėtum, kad tau kirpykloj plaukus ne nukirptų, o nutrauktų.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 06 07, 08:47)
Senga Sengana turi kažkokį man nepatinkantį, tokį kaip parūgimo  poskonį,

drinks_cheers.gif pritariu dėl Senga Sengana. Man jos taip pat turi parūgimo skonį. Nors patiektos ant stalo atrodo labai gražiai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(2Ditute @ 2014 06 07, 22:25)
Nu žiauru kas čia joms atsitiko, visas braškynas toks verysad.gif

Gal kruša pažeidė lapus? Jeigu ne, tai raučiau visas braškes ir į tą vietą sėčiau serenčių, garstyčių, vikių ar rugių.

Kaip gražu wub.gif Net seilė nutyso ax.gif O koks skonis? Saldi?
Atsakyti
[quote=diasaja,2014 06 08, 12:46]
drinks_cheers.gif pritariu dėl Senga Sengana. Man jos taip pat turi parūgimo skonį. Nors patiektos ant stalo atrodo labai gražiai thumbup.gif
Papildyta:

Gal kruša pažeidė lapus? Jeigu ne, tai raučiau visas braškes ir į tą vietą sėčiau serenčių, garstyčių, vikių ar rugių.

Ne, ne kruša, kažkokie mini juodi kirminukai graužia lapus ir visos baigia džiūt verysad.gif , laukiu jūsų patarimų ar raut visas lauk , ar dar nupjovus galima išgelbėti kaip nors g.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kam teko susidurti su tokiu reiskiniu - pas mane braskes pasodintos pirmi metai, zydejo, turi uogas, bet va viena diena krumas zalias, o kita apvytes, paskui sudziuna, pajuosta ir visai sunyksta sad.gif Kas tai galetu būti?
Atsakyti
Gal kaunietės galėtų pasidalinti svyrančių braškių daigais? Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2014 06 07, 21:25)
Nu žiauru kas čia joms atsitiko, visas braškynas toks verysad.gif Patarkit, ar visisškai naikint, ar dar nupjauti ir purkšti kuo nors g.gif

O kokioj žemėj auga, kuom tręštos, kelių metų braškynas? Dabar lyg ir reikėtų nupukšt kuom nors nuo kenkėjų, bet faktas, kad augalams kažko trūksta. Kol taip yra, tai ne vieni, tai kiti atkeliaus.

Pas mus šiemet daug lapgraužių. Nor tiksliai nežinau kaip jie vadinasi, bet tokie rudi sumažinta grambuolio kopija tik blizgančiom žaliom galvom. Graužia braškių žiedus, lapus, aviečių lapus irgi labai graužia. Kai karšta labai miklūs skrajūnai.
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 06 09, 11:57)
O kokioj žemėj auga, kuom tręštos, kelių metų braškynas? Dabar lyg ir reikėtų nupukšt kuom nors nuo kenkėjų, bet faktas, kad augalams kažko trūksta. Kol taip yra, tai ne vieni, tai kiti atkeliaus.

Pas mus šiemet daug lapgraužių. Nor tiksliai nežinau kaip jie vadinasi, bet tokie rudi sumažinta grambuolio kopija tik blizgančiom žaliom galvom. Graužia braškių žiedus, lapus, aviečių lapus irgi labai graužia. Kai karšta labai miklūs skrajūnai.

Sveikos, auga priesmėlio žemėj, šįmet niekuo netręštos, apmulčiuotos, braškynas 2-3m ax.gif Lapų apačioj maži juodi vabaliukai, lapai skylėti, džiūsta momentaliai per kelias dienas doh.gif
Purkšti kolkas negaliu, nes vaikas dar randa po kokią braškytę verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 06 08, 09:54)
Krūmelis ir uogos atrodo puikiai drinks_cheers.gif neabejoju, kad ir skanu buvo smile.gif

Bet mada (įprotis) tai tikrai nepagirtinas schmoll.gif kaip tau tai negaila augalo, gi nutraukinėdama ūsus labai žaloji krūmelį. Kažin ar norėtum, kad tau kirpykloj plaukus ne nukirptų, o nutrauktų.. unsure.gif

blush2.gif daugiau nebetraukysiu 4u.gif

QUOTE(diasaja @ 2014 06 08, 12:46)
Kaip gražu  wub.gif Net seilė nutyso ax.gif O koks skonis? Saldi?

mums tai labai skanu vien dėl to,kad jos mūsų ,o ne pirktinės ,niekuo išskyrus mulčium netręštos wub.gif
Atsakyti