Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(saintlina @ 2014 03 21, 11:19)
tiksliai žinau tik kur Pandora auga  biggrin.gif

gal pačios pačiausios? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šv. Barbora @ 2014 03 24, 10:53)
sakykit, ar jau dabar laikoma, kad prasidėjo vegetacija, kai nupjautų braškių žali lapeliai atželia? noriu patręšti, rašo "prasidėjus vegetacijai", tai lyg ir laikas g.gif

paklausėt ir teisingai pati atsakėte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 03 24, 14:30)
paklausėt ir teisingai pati atsakėte smile.gif

dėkui 4u.gif
kadangi tik po truputį kasmet vis daugiau įvairių daržovių ir vaisių auginu, tai vis dar kvailų klausimų kyla.
Atsakyti
QUOTE(Šv. Barbora @ 2014 03 24, 13:37)
kadangi tik po truputį kasmet vis daugiau įvairių daržovių ir vaisių auginu, tai vis dar kvailų klausimų kyla.

geriau ''kvailai'' paklausti, nei kvailai pasielgti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
sugalvojau, kad ir man reikia braškių. Turiu žemės, ant viršau gal 10 cm gera perpuvusi, tikrai derlinga, o apačioje priemolis. Manau tiktu.
Klausimas: ar galima spėti šiam sezonui pasisodintį braškių? nes skaičiau, kad balandžio mėn tinkamas yra.
Kur geriau pirkti daigus? galima internetu ar geriau turguje? (turgaus bijau, nes man rodos, dėl veislės ar dar ko gali ir pameluoti)
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 03 26, 15:27)
Sveikos,
sugalvojau, kad ir man reikia braškių. Turiu žemės, ant viršau gal 10 cm gera perpuvusi, tikrai derlinga, o apačioje priemolis. Manau tiktu.
Klausimas: ar galima spėti šiam sezonui pasisodintį braškių? nes skaičiau, kad balandžio mėn tinkamas yra.
Kur geriau pirkti daigus? galima internetu ar geriau turguje? (turgaus bijau, nes man rodos, dėl veislės ar dar ko gali ir pameluoti)

Bus mugių pakankamai, ten braškių ūkių atstovai prekiauja daigais smile.gif Drąsiai pirkit ir sodinkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 03 26, 16:39)
Bus mugių pakankamai, ten braškių ūkių atstovai prekiauja daigais  smile.gif Drąsiai pirkit ir sodinkit  smile.gif

ačiū 4u.gif smile.gif kas per mugės? unsure.gif biggrin.gif kaip agrobalt? ar maženės kaip ūkininkų turgus prie akropolio? smile.gif
bandysiu gaudyt informacija iš aplinkos ir pagaliau pasisodinti braškių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 03 24, 12:57)
gal pačios pačiausios?  bigsmile.gif

tikrai vienos iš tokių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 03 26, 17:11)
ačiū  4u.gif smile.gif kas per mugės?  unsure.gif biggrin.gif kaip agrobalt? ar maženės kaip ūkininkų turgus prie akropolio? smile.gif
bandysiu gaudyt informacija iš aplinkos ir pagaliau pasisodinti braškių smile.gif

Kur gyvenat? Balandzio 3-5 bus didele muge Kaune Noreikiskese, ten visada buna geru braskiu daigu pas patikimus pardavejus.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2014 03 26, 20:26)
Kur gyvenat? Balandzio 3-5 bus didele muge Kaune Noreikiskese, ten visada buna geru braskiu daigu pas patikimus pardavejus.

imm unsure.gif man Vilnius arčiau, aš iš Trakų. Ačiū už pasiūlymą
Atsakyti
Merginos, ar nebūtų per anksti šį savaitgalį apravėti braškes?
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2014 03 27, 12:26)
Merginos, ar nebūtų per anksti šį savaitgalį apravėti braškes?

Ravėti galite kad ir viduržiemy, svarbu dirva tam tinkama mirksiukas.gif
Atsakyti