Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Barboraaa @ 2014 05 28, 13:31)
šiandien nuskynėm pirmąją braškę,nebuvo pilnai sunokus,nedidelė,bet kėkštai per arti skraidė,pagalvojom,kad jos jiem neatiduosim biggrin.gif kitos sėkmingai užmezgę galvytes,laukiam uogų. 4u.gif

Turbūt Kama veislės smile.gif Ši veislė neužaugina gigančių uogų ir saldumo jai šiek tiek trūksta, bet pranašumą turi prieš kitas dėl pirmųjų parodytų uogų smile.gif
Paragavimui jau galima rasti, šie metai vėluoja truputį su derliumi, ankstesniais metais tokiu metu jau daug būdavo. Gal įtakos turėjo prasiautę šalnos, kurios pražudė pirmus žiedus g.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 05 28, 19:50)
Turbūt Kama veislės smile.gif

Ir pas mane jau rausta šonai šitos veoslės uogytėms,beje irgi iš vera.vera thumbup.gif Bet uogos nėra didelės,nors pas mus ir žemė molinga,gal nepatinka uogoms g.gif
Atsakyti
Pas mane priemolis-uogos tikrai nemažos užauga. Šiandien dvi stiklines nuskynėm-vaikai vos nesusipešė dėl jų. smile.gif
MAn pasiteisino veislė Saulenė-tikrai ankstyvas derlius jų būna. IR dar kažkokios jau nokina uogas-gaila jau nebepamenu pavadinimo.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2014 05 28, 21:06)
Pas mane priemolis-uogos tikrai nemažos užauga. Šiandien dvi stiklines nuskynėm-vaikai vos nesusipešė dėl jų. smile.gif
MAn pasiteisino veislė Saulenė-tikrai ankstyvas derlius jų būna. IR dar kažkokios jau nokina uogas-gaila jau nebepamenu pavadinimo.

Pas mus šiaurėj biški vėliau viskas lotuliukas.gif
Atsakyti
Verkslenau, kad pas mane nesirpsta. Uzsukau paziureti, va ir pas mane jau bus ka paskanauti.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2014 05 28, 21:56)
Uzsukau paziureti, va ir pas mane jau  bus ka paskanauti.

ir visai negražios, ir visai neskanios biggrin.gif
pas mane dar žalios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2014 05 28, 23:05)
ir visai negražios, ir visai neskanios  biggrin.gif
pas mane dar žalios  schmoll.gif

Ot ir nesidalinsiu essen.gif , vat lotuliukas.gif
Nueik paziureti, nes bus kaip pas mane. Is tolo net nemaciau, kad yra prisirpusiu. Cia gi nesenai verkslenau, kad zalios ir pas mane doh.gif . Bet nepasakyciau, kad jos pas mane labai dideles. Didokos, bet ne gigantes, galetu dar ir paaugti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2014 05 28, 22:10)
Ot ir nesidalinsiu essen.gif , vat  lotuliukas.gif

Tai kuo čia beprisidalinsi,vienam už vieno danties tik biggrin.gif Bet atrodo gardžiai wub.gif Pas mani dar nėr,vakar ieškojau.Beje,pas mani ir jokių ūsų dar nėr.Nei pas šiemetines,nei pas pernykštes.
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2014 05 28, 22:10)
Nueik paziureti, nes bus kaip pas mane. Is tolo net nemaciau, kad yra prisirpusiu.

Nėra, tikrinau šiandien tas, kurios pirmos pradėjo žydėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2014 05 28, 22:05)
ir visai negražios, ir visai neskanios  biggrin.gif
pas mane dar žalios  schmoll.gif

drinks_cheers.gif

kol pas mane nebus,tai jūsų netikros cool.gif
Atsakyti
O pas mane pirmosios dvi sunoko Dangės veislės. Bent jau pirktos kaip Dangė (vidutinio vėlyvumo) g.gif Ankstyvesnės veislės dar žalios smile.gif
Atsakyti
Net pavydu ziureti smile.gif o per kiek mazdaug laiko susirpsta? Pas mus kelios braskes rausvais zandais, nedasirpusios
Atsakyti