Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Zirzė @ 2014 05 19, 14:53)
na jo,  fainai kad anksciau nei ankstyvos lauke uzderejo smile.gif
Bet tai kaip cia dabar gaunas, jas pirkau Pandorai i pora, o pasirodo kad jos ne vienu metu dera g.gif Pandora liks be uogu? g.gif

Pandora ir Sonata dera tuo pačiu metu smile.gif
Pasodinus Pandorą šiltnamyje, ji taip pat aplenktų ankstyvąsias veisles lauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 05 19, 16:10)
Pandora ir Sonata dera  tuo pačiu metu smile.gif
Pasodinus Pandorą šiltnamyje, ji taip pat aplenktų ankstyvąsias veisles lauke smile.gif

aciu, nuraminot 4u.gif
Atsakyti
pradėjo pas mane visgi skleistis ir normalūs žiedai. Ir visai nemažai bigsmile.gif Atsirado vilties anksčiau braškių pavalgyt negu kad Pandora pradžiugins wub.gif
Adija, Ryto rasa, kaip pas jus?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 19, 16:56)
pradėjo pas mane visgi skleistis ir normalūs žiedai. Ir visai nemažai  bigsmile.gif  Atsirado vilties anksčiau braškių pavalgyt negu kad  Pandora pradžiugins wub.gif

negaliu žiūrėti, nervas ima... juoda, juoda..... Kažkiek mačiau ir nenušalusių, bet.. verysad.gif
Atsakyti
Pas mane buvo nemazai nusalusiu zieduku,nuskabiau,galvojau ir pumpurai visi bus po veln..,bet tik kur nesenei issiskleide buvo pajuode,o dabar skleidziasi grazus smile.gif visdelto bus nors kelios uogos.Pirmameciai daigai,tu uogu ir taip ne kazkiek bus...turguje ieskojau,bet braskiu nemaciau.Visi su zemuogem stovi.O jos pas mane kelios tik isdyge ir tai vos matomos,dar net nepikuoju,baisu tokias smulkias su keliais lapukais.
Papildyta:
Gal kam violetiniu alyvu reikia? nupjove didziuli kruma,bet liko pavienes sakos su saknimis,isroviau ir persodinau,gaila buvo ismesti,zaliuoja,persodintos pries tris savaites kazkur.yra trys,po saka ir pora,dvi iki kelenu kazkur,trecia 150cm gal,plius minus 20cm.
Nemegstu medziu ir dideliu krumu,naikinsiu greitu metu.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 05 19, 15:58)
negaliu žiūrėti, nervas ima... juoda, juoda..... Kažkiek mačiau ir nenušalusių, bet..  verysad.gif

et, kaip gaila.. Pas mane gerokai vėliau nei pas daugelį pumpurus krovė, matyt, todėl dar liko kažkas.
Atsakyti
atsiprasau,alyvos turejo but klaipiedieciu krasto temoj,apsizioplinau su skirtukais-pilna prisidarinejusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 19, 16:56)

Pas mani bus ax.gif Šiemetinių ankstyvų ir taip daug nesitikėjau,tai gal viena kita liko naujos veislės įvertinimui,bet iš pernykščių dviejų veislių turėsiu ne tik paragavimui ,bet ir apsirijimui.Nu, bent taip tikiuosi iš savo turimo daigų kiekio ir žydėjimo g.gif
Užtat ankstyvų šilauogių nebus-kaput žiedams,visi nubyrėjo verysad.gif Trys aktinidijos bergždžios,be žieduko,ant kitų po kelis. Bet vat gervuogių blink.gif Aplipę krūmeliai.Tris metus špygutė buvo,net skonio nuo tų 10 krūmų nepajutau,o šiemet kaaip pradžiugino thumbup.gif .Ale iš kitos pusės ,kas tie 10 krūmukų ,reik nors trigubai tiek g.gif
Atsakyti
ketinu rudenį sodinti naują braškyną. turiu vagą 20 m ilgio ir ~0,8 m pločio. kiek maždaug krūmelių ten galima susodinti? įsivaizduoju 3 eiles šachmatų tvarka. o krūmeliai kas 30 cm. ar taip gerai?
Atsakyti
gal kas patars, turiu remontantiniu braskiu, labai daug ugliuku, usu leidzia ir mazai zieduku,gal man juos karpyti, nors kiek skaicius tie usiukai svyra, bet kad man nuo tu ugliuku dar nauji usiukai, nezinau jau kaip elgtis
Atsakyti
QUOTE(Modeen @ 2014 05 20, 06:07)
ketinu rudenį sodinti naują braškyną. turiu vagą 20 m ilgio ir ~0,8 m pločio. kiek maždaug krūmelių ten galima susodinti? įsivaizduoju 3 eiles šachmatų tvarka. o krūmeliai kas 30 cm. ar taip gerai?

jei po vieną - ~215vnt. Jei po tris - atitinkamai tris kart daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 05 20, 20:26)
jei po vieną - ~215vnt. Jei po tris - atitinkamai tris kart daugiau.

nu jei tikrai tokiu tankumu gerai, tai pavalgyt užteks 200 krūmelių smile.gif
Atsakyti