Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(vijoleta20 @ 2014 05 14, 09:45)
user posted image
Papildyta:
mano galva, apie tai turi galvoje  g.gif  o gal ir klystu g.gif
user posted image
Papildyta:
Tikiuos si , puiki, sodininke apsilankys sioje temuteje ir papasakos kaip sekasi braskytemis, kokie skirtumai 4u.gif  aktualus klausimas, manau  4u.gif

Aha,taip:)
Atsakyti
g.gif g.gif Nu kas cia sake, kad jeigu braškių žiedpumpuriai neišsiskleidę, tai nušalti negali... aaaa? ... g.gif g.gif g.gif smile.gif
Daugiau tokios klaidos nedarysiu. Dengsiu visus nors ir neišsiskleidę. O dabar gaila braškių iki negalėjimo. Skleidžiasi žiedai su juodu viduriu vienas po kito.
Beto įtariu, kad braškių žiedų nušalimo nemperatūra yra gerokai virš 0...
Na bet tikiuosi, kad tie žiedai, kurie vaisingi atneš dvigubai didesnes braškes negu būtų buvę jeigu visi žeidai būtų vaisingi...
Atsakyti
Gaila del tokio vaizdo schmoll.gif
user posted image

Gelbsti sis 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos,pirmamet turiu braskyneli,send zole nusipjovem,tai apmulciavau su ja.Nors buvau galvojus su juoda plevele dengt...kaip geriau?
Kiek suprantu,tai kai su plevele,tai jos nesidaugina?
O kaip kai mulciuojama zole su dauginimusi?
Keliu veisliu po nedaug daigiuku pirmameciu nusipirkau,noreciau pasidaugint kitiems metams,kad normalu braskyneli pasidaryt.
Ka patartumet?
Labai atsiprasau,jei klausimai kvailoki,bet noriu vaikui daug uogu,o ne kiek nenusimanau...
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 05 15, 18:39)
Gelbsti sis  4u.gif

Vijoleta, nesuprantau. ką reiškia sis ??? Ne, nu tiesiog idomu, gal egizstuoja budai dar isgelbet derliu?
Atsakyti
QUOTE(Gyvaciuke89 @ 2014 05 15, 21:23)

O kaip kai mulciuojama zole su dauginimusi?

jos į mulčą įleidžia šakneles, dar net geriau, nei į pliką žemę
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 05 15, 22:27)
Vijoleta, nesuprantau. ką reiškia sis  ??? Ne, nu tiesiog idomu, gal egizstuoja budai dar isgelbet derliu?

Kiek supratau,tai ne visos nušalo.Arba ne visos veislės ankstyvumo vienodo.Pajuodėlių jau neišgelbėsit,net ,jei ir nudažysit ,deja verysad.gif .
O dėl dengimo,tai pas mane po penkiais agro sluoksniais,mulčiuotos,prilaistytos vis tiek pajuodavo ir pumpurų stadijoj...Nebent kokiais pūkiniais patalais užmest ax.gif
Atsakyti
I braskyna kesinasi skruzdeles, ka daryti,laaabai daug laksto sad.gif bijau kad kokiu amaru neprinstu...braskynas naujas , savaite laiko kaip atsirado toje vietoje vejoje...
Atsakyti
Sakykit, o Jūs tuos pajuodusius žiedus išskainiojant, ar paliekat. Kiek girdėjau, augalas be reikalo eikvoja jam energiją, todėl geriau nuskinti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 05 16, 01:11)
Kiek supratau,tai ne visos nušalo.Arba ne visos veislės ankstyvumo vienodo.Pajuodėlių jau neišgelbėsit,net ,jei ir nudažysit ,deja  verysad.gif .
O dėl dengimo,tai pas mane po penkiais agro sluoksniais,mulčiuotos,prilaistytos vis tiek pajuodavo ir pumpurų stadijoj...Nebent kokiais pūkiniais patalais užmest  ax.gif

TAIP, TEISINGAI. nenusalo dengtosios agro. As uzdengiau kovo 9 d jas ir tik vakar jau nuemiau tikriausia visam laikui agro, nebet vel salnu pranes.
Atsakyti
pas mane, kaip ir pas Adiją, nepadėjo agro. Nušąlę masiškai.
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2014 05 16, 09:32)
Sakykit, o Jūs tuos pajuodusius žiedus išskainiojant, ar paliekat. Kiek girdėjau, augalas be reikalo eikvoja jam energiją, todėl geriau nuskinti. 4u.gif

As isskyniau, kad akiu nebadytu, o kaip is tikruju reikia, tai nezinau.
Atsakyti