Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Kulkė @ 2014 05 12, 10:14)
Aš į vieną duobutę sodinu iki 3 daigų. Niekada nesodinu po vieną.

galiu paklausti koks tikslas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2014 05 12, 13:09)
galiu paklausti koks tikslas?  g.gif

Galit biggrin.gif Taupau vietą, pats kupstas gražesnis, o be to labai ilgu laukti, kol vienišas pasodintas daigelis pradės duoti normalų derlių.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 05 12, 13:22)
Galit  biggrin.gif  Taupau vietą, pats kupstas gražesnis, o be to labai ilgu laukti, kol vienišas pasodintas daigelis pradės duoti normalų derlių.

o trečiai metais kaip atrodo tas darinys? šiaip galvoju jei mulčiuojant tai išvis patogu, tada tikrai galima kas kokių 60cm sodinti, nes kai po vieną kelmą tai sodinu kad 30 cm dvi lysves...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 12, 09:57)
pas mane nauji pumpurai skleidžiasi irgi juodais viduriukais, pašalę jau ir pumpuriukai.. Taip gaila

Pas mani irgi tas pats verysad.gif Vienas kitas žiedas normalus ankstyvų,kiti ono jau nuo pumpurų stadijos...Gerai,kad daugiau vėlyvesnių turiu,tos dar net neapsipumpuravę per šalnas buvo.
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2014 05 12, 14:14)
o trečiai metais kaip atrodo tas darinys?  šiaip galvoju jei mulčiuojant tai išvis patogu, tada tikrai galima kas kokių 60cm sodinti, nes kai po vieną kelmą tai sodinu kad 30 cm dvi lysves...

Normalus , gražus braškių kupstas, žydi taip, kad žiedų kekes į puokštes galima dėti biggrin.gif Jau ir braškiukų yra užmegstų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 12, 09:57)
pas mane nauji pumpurai skleidžiasi irgi juodais viduriukais, pašalę jau ir pumpuriukai.. Taip gaila - šiemet ypač daug žiedų, jau net nepamenu, kada taip braškės pas mane žydėjo. Bet gal kai daug, tai nors kažkiek uogų bus. Šiaip tai liūdna žiūrėt - krūmeliai net balti nuo žiedų, o visų viduriukai juodi  verysad.gif

pas mane irgi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 05 12, 15:30)
Pas mani irgi tas pats  verysad.gif Vienas kitas žiedas normalus ankstyvų,kiti ono jau nuo pumpurų stadijos...Gerai,kad daugiau vėlyvesnių turiu,tos dar net neapsipumpuravę per šalnas buvo.

aš net nežiūriu, nenoriu bereikalo nervintis. kai eisiu ravėt tai pamatysiu lotuliukas.gif o dabar savo nervus taupau, nors yra tokių juodų kad nuo tolo be akinių matau sad.gif
Atsakyti
Man labai keista, bet braškes buvau uždengusi per tuos šalčius, tai saulenė, hony one vienas kitas viduriukas pajuodęs, o eilė vidutinio vėlyvumo, super juodi viduriukai, auga ten pat, uždengti buvo taip pat, bet vidutinio vėlyvumo nukentėjo labiausiai g.gif
Atsakyti
Sveikos,braskiu augintojos smile.gif Norejau paklausti,galvoju nemazai braskiu sodinti po plevele,tai klausimas(cia toms kurios sodino),ar yra skirtumas tarp tu kurios auga po plevele ir be jos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liina:) @ 2014 05 13, 20:39)
Sveikos,braskiu augintojos smile.gif Norejau paklausti,galvoju nemazai braskiu sodinti po plevele,

kaip suprast - po plėvele?
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 05 13, 22:07)
kaip suprast - po plėvele?

mano galva, apie tai turi galvoje g.gif o gal ir klystu g.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Elar @ 2012 04 30, 11:10)
Na va, nupjove veja tai pabaigiau su savo braskem tvarkytis smile.gif.
Kaip ir planavau- pernykstes apmulciavau zole, o naujos pleveleje auga pabandymui smile.gif Ziuresiu kaip bus geriau.
user posted image

Tikiuos si , puiki, sodininke apsilankys sioje temuteje ir papasakos kaip sekasi braskytemis, kokie skirtumai 4u.gif aktualus klausimas, manau 4u.gif
Atsakyti
Merginos, patarkite, ar reikia nupurkšti braškiukus - jauni, šviežūs lapai kažkokie pasiraitę, sulipę vorantinkliu kai kur, pagriaužti... Čia erkių darbas?
Taip nesinori chemijos... unsure.gif (Dar nežydi, tik krauna žalias kekes).
Atsakyti