Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

Mano kaikurios netik kad zydi bet cia pat jau usus leidzia(bet dar tik usu stiebeliai),. Ar reik su jais ka daryti?
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2014 05 07, 11:19)
Mano kaikurios netik kad zydi bet cia pat jau usus leidzia(bet dar tik usu stiebeliai),. Ar reik su jais ka daryti?

Naikint. Tegu jėgas eikvoja ne bledavojimui, o žydėjimui ir uogų auginimui smile.gif
Aš ūsuotis leidžiu tik po derliaus pabaigos. Nors šiaip iš viso neleidžiu, bet jos manęs neklausia. Kad ir kaip akylai atrodo apeinu šalindama ūsus vistiek randu slapukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2014 05 07, 08:28)
Reikia dar papildyti. Turi nesimatyti visiškai žemės pro šiaudus, kai šiaudai sukrenta.

žemės plikos tikrai nesimato, bet atrodo, norėtųsi, jog tas kilimas šiaudinis storesnis būtų smile.gif pastorinsiu sluoksnį, negi gaila wink.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2014 05 07, 10:42)
Merginos, sakykit, jei braškės mulčiuotos, tai kaip tada vaikučiai iš ūsų įsišaknija?

įsišaknyja, nes šaknys prisitaiko-būna ilgesnės.
Atsakyti
et, pas mane kol kas ziedai su juodais viduriukais.Idomu, kaip prazys sekantys ziedai, o kol kas sirdi skauda, nuskainiojau as tuos pajuodelius, bo vis tiek is ju nieko gero nebus. Kad akiu neerzintu.
Atsakyti
Esu laiminga, gavau is vera vera daigu daaaug smile.gif dabar dilema, nesu sodinusi, kaip geriau padaryti.
= Ar teisingai sakau, viena rozete vienas daigas, o jei tas daigas maziukas, gal i duobute du maziukus sodinti, ar visgi viena? lapai issivyste, nemaziau 3 tikrai.
= jei daigas su ziedine keke, ar siais metais ta keke duos uogu?
Atsakyti
as irgi siandien susodinau Veros daigelius wub.gif pasakiski, aciu Vera Vera 4u.gif atrasyk man i az ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 05 10, 21:55)
as irgi siandien susodinau Veros daigelius wub.gif pasakiski, aciu Vera Vera 4u.gif atrasyk man i az ax.gif

ir as laukiu kol atrasys ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2014 05 11, 06:31)
ir as laukiu kol atrasys ax.gif  4u.gif

sveikos, nu rudeniui ir as baisulingai tada užsimaniau vera vera daigelių, o sakykit, jas reikia atsiimti vietoj, ar kaip nors persiunčia g.gif ?Kažkaip pačios nelabai matosi SM, matyt, darbuose užsikasusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2014 05 11, 21:10)
sveikos, nu rudeniui ir as baisulingai tada užsimaniau vera vera daigelių, o sakykit, jas reikia atsiimti vietoj, ar kaip nors persiunčia g.gif ?Kažkaip pačios nelabai matosi SM, matyt, darbuose užsikasusi smile.gif

manau ivairus visokie atsiemimo variantai, man siunte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rslaima @ 2014 05 07, 18:46)
et, pas mane kol kas ziedai su juodais viduriukais.Idomu, kaip prazys sekantys ziedai,

pas mane nauji pumpurai skleidžiasi irgi juodais viduriukais, pašalę jau ir pumpuriukai.. Taip gaila - šiemet ypač daug žiedų, jau net nepamenu, kada taip braškės pas mane žydėjo. Bet gal kai daug, tai nors kažkiek uogų bus. Šiaip tai liūdna žiūrėt - krūmeliai net balti nuo žiedų, o visų viduriukai juodi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2014 05 10, 20:41)
= Ar teisingai sakau, viena rozete vienas daigas, o jei tas daigas maziukas, gal i duobute du maziukus sodinti, ar visgi viena? lapai issivyste, nemaziau 3 tikrai.

Aš į vieną duobutę sodinu iki 3 daigų. Niekada nesodinu po vieną.
Atsakyti