Mano kaikurios netik kad zydi bet cia pat jau usus leidzia(bet dar tik usu stiebeliai),. Ar reik su jais ka daryti?
QUOTE(Nitrozilas @ 2014 05 07, 11:19)
Mano kaikurios netik kad zydi bet cia pat jau usus leidzia(bet dar tik usu stiebeliai),. Ar reik su jais ka daryti?
Naikint. Tegu jėgas eikvoja ne bledavojimui, o žydėjimui ir uogų auginimui
Aš ūsuotis leidžiu tik po derliaus pabaigos. Nors šiaip iš viso neleidžiu, bet jos manęs neklausia. Kad ir kaip akylai atrodo apeinu šalindama ūsus vistiek randu slapukų
QUOTE(diasaja @ 2014 05 07, 08:28)
Reikia dar papildyti. Turi nesimatyti visiškai žemės pro šiaudus, kai šiaudai sukrenta.
žemės plikos tikrai nesimato, bet atrodo, norėtųsi, jog tas kilimas šiaudinis storesnis būtų pastorinsiu sluoksnį, negi gaila ačiū
QUOTE(Infinity_ @ 2014 05 07, 10:42)
Merginos, sakykit, jei braškės mulčiuotos, tai kaip tada vaikučiai iš ūsų įsišaknija?
įsišaknyja, nes šaknys prisitaiko-būna ilgesnės.
Esu laiminga, gavau is vera vera daigu daaaug dabar dilema, nesu sodinusi, kaip geriau padaryti.
= Ar teisingai sakau, viena rozete vienas daigas, o jei tas daigas maziukas, gal i duobute du maziukus sodinti, ar visgi viena? lapai issivyste, nemaziau 3 tikrai.
= jei daigas su ziedine keke, ar siais metais ta keke duos uogu?
= Ar teisingai sakau, viena rozete vienas daigas, o jei tas daigas maziukas, gal i duobute du maziukus sodinti, ar visgi viena? lapai issivyste, nemaziau 3 tikrai.
= jei daigas su ziedine keke, ar siais metais ta keke duos uogu?
as irgi siandien susodinau Veros daigelius pasakiski, aciu Vera Vera atrasyk man i az
QUOTE(Zirzė @ 2014 05 10, 21:55)
as irgi siandien susodinau Veros daigelius pasakiski, aciu Vera Vera atrasyk man i az
ir as laukiu kol atrasys
QUOTE(Packa @ 2014 05 11, 06:31)
ir as laukiu kol atrasys
sveikos, nu rudeniui ir as baisulingai tada užsimaniau vera vera daigelių, o sakykit, jas reikia atsiimti vietoj, ar kaip nors persiunčia ?Kažkaip pačios nelabai matosi SM, matyt, darbuose užsikasusi
QUOTE(2Ditute @ 2014 05 11, 21:10)
sveikos, nu rudeniui ir as baisulingai tada užsimaniau vera vera daigelių, o sakykit, jas reikia atsiimti vietoj, ar kaip nors persiunčia ?Kažkaip pačios nelabai matosi SM, matyt, darbuose užsikasusi
manau ivairus visokie atsiemimo variantai, man siunte
QUOTE(rslaima @ 2014 05 07, 18:46)
et, pas mane kol kas ziedai su juodais viduriukais.Idomu, kaip prazys sekantys ziedai,
pas mane nauji pumpurai skleidžiasi irgi juodais viduriukais, pašalę jau ir pumpuriukai.. Taip gaila - šiemet ypač daug žiedų, jau net nepamenu, kada taip braškės pas mane žydėjo. Bet gal kai daug, tai nors kažkiek uogų bus. Šiaip tai liūdna žiūrėt - krūmeliai net balti nuo žiedų, o visų viduriukai juodi
QUOTE(Nitrozilas @ 2014 05 10, 20:41)
Aš į vieną duobutę sodinu iki 3 daigų. Niekada nesodinu po vieną.