Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(saintlina @ 2014 05 06, 10:41)
ne, ne vėlu tikrai. O derliaus nebent simboliškai turėsit  smile.gif

Aciu uz mane dziuginanti atsakyma 4u.gif o kokia veisle rekomenduotumet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2014 05 06, 11:05)
o kokia veisle rekomenduotumet?  g.gif

oi, veislių yra daugybė smile.gif Tik rekomenduočiau pirkti ne vieną veislę, o kelias - ankstyvas, vidutinio ankstyvumo, vėlyvesnes, vėlyvas. Tada ilgiau derliaus turėsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 06, 11:39)
oi, veislių yra daugybė smile.gif Tik rekomenduočiau pirkti ne vieną veislę, o kelias - ankstyvas, vidutinio ankstyvumo, vėlyvesnes, vėlyvas. Tada ilgiau derliaus turėsit  smile.gif

Aha, as irgi pagalvojau, kad reikia pirkti skirtingas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės. Noriu paklausti ar kas auginote braškes durpiniame substrate pakeltoje lysvėje nepridedant jokios kitos žemės, tik durpę? Labai reikia konsultacijos. Būčiau dėkinga jei kas atsilieptų ir pasidalintų patirtimi 4u.gif
Atsakyti
kaip storai mulčiuojat braškes šiaudais? atrodo, kad susiplojo tie šiaudai ir per plonas pasidarė sluoksnis...
ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raudona sraige @ 2014 05 06, 22:42)
kaip storai mulčiuojat braškes šiaudais? atrodo, kad susiplojo tie šiaudai ir per plonas pasidarė sluoksnis...
ačiū smile.gif

Reikia dar papildyti. Turi nesimatyti visiškai žemės pro šiaudus, kai šiaudai sukrenta.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 05, 13:17)
tai va ir aš jau musėt tik Pandoros turėsiu. Lyg ir be pumpurų dar buvo.. O taip planavau braškėm šiemet apsivalgyti  doh.gif

Ai, dar baiką papasakosiu apie braškes. Ateina kaimynka ir sako - mano braškės išsigimė. Jau du metus naujas pasodinu, ir vis išsigimsta - juodais vidurkiukais žiedai. Nei vyriški, nei moteriški žiedai, reiks išmest ir naujas sodint..
O kad nušąla - nė minties  blink.gif

Juodi viduriukai tai kekerinis puvinys,grybeline liga, mano zemuoges remotantines sirgo tai issigandus nupurskiau ir zemuoges ir braskes
Atsakyti
Nebutina, tai taip pat ir nusalimo pozymis.pas mane yra su juodais viduriukasi bet as nepurksiu, nes esu isitikinusi kad nusalo.
Atsakyti
Mano irgi dalis braškyčių nušalo, nors dengiau agroplėvele, ir dar taip įdomiai – ant to paties krūmo vienų žiedų viduriai pajuodo, o kitų ne, nors apdengta vienodai blink.gif
Atsakyti
Merginos, sakykit, jei braškės mulčiuotos, tai kaip tada vaikučiai iš ūsų įsišaknija?
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2014 05 07, 10:42)
Merginos, sakykit, jei braškės mulčiuotos, tai kaip tada vaikučiai iš ūsų įsišaknija?

Labai puikiai, jie tada leidžia ilgas šakneles kol pasiekia žemę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 05 07, 09:47)
Labai puikiai, jie tada leidžia ilgas šakneles kol pasiekia žemę  biggrin.gif

Dekui už atsakymą 4u.gif tada mulčiuosiu drąsiai smile.gif
Atsakyti