Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

Nupirkčiau Vilniuje apie 50 vnt braškių daigų smile.gif
aČIŪ vera.vera, daigai superiniai, tik per mažai užsisakiau..
Atsakyti
mergai, kaip pas jus braškės? unsure.gif Dar turėsit derliaus?
Pas mane, kaip gyriausi, kad braškių pumpurai dar visai mažučiai ir šalnos nebaisios, buvo stipri šalna. Ketvirtadienį pražydo kažkiek žiedelių iš tų pumpurų - visi viduriukai pajuodę blink.gif O jau po šio savaitgalio manau kad visi likę bus nušalę.. net nedrįsau kišt nosies po agroplėvele.. verysad.gif
Nebent iš Pandoros dar galima ko tikėtis..
Atsakyti
Nu lyg normalaiai viskas su braškėm, žydi pilnu tempu. Aš ryte tik pas pomidorus nuėjau, atidžiai braškių netyrinėjau. Va grįžusi galėsiu konkrečiau pasakyti. Bet manau bus viskas gerai.

Kiek čia tų šaltų naktų dar beliko? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 05 05, 08:31)
Kiek čia tų šaltų naktų dar beliko?  g.gif

lyg ir viena - sekanti. Paskui bent jau kol kas žada atšilimą.
Atsakyti
mano pirmosios braškės. Kurios šaltomis naktimis buvo parneštos į namus smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 05, 09:26)
mergai, kaip pas jus braškės?  unsure.gif  Dar turėsit derliaus?
Pas mane, kaip gyriausi, kad braškių pumpurai dar visai mažučiai ir šalnos nebaisios, buvo stipri šalna. Ketvirtadienį pražydo kažkiek žiedelių iš tų pumpurų - visi viduriukai pajuodę  blink.gif  O jau po šio savaitgalio manau kad visi likę bus nušalę.. net nedrįsau kišt nosies po agroplėvele..  verysad.gif
Nebent iš Pandoros dar galima ko tikėtis..

pašalo mano lapukai tu kurios nemulčiuotos doh.gif verysad.gif ziedai yra bet gal ir bus viduriukai juodi neziurejau,nervai paėmė kai pamaciau tiek dirbau...

QUOTE(saintlina @ 2014 05 05, 12:16)
mano pirmosios braškės. Kurios šaltomis naktimis buvo parneštos į namus smile.gif

user posted image

wub.gif
Atsakyti
Prie Moletu kai kuriu ziedu viduriukai pajuodavo. O kazin ar bijo tie ziedai, kurie neissikleide? O po agro plevele irgi nusala?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 05, 12:16)

user posted image

wub.gif kokia veisle????????
Papildyta:
QUOTE(blondinetikroji @ 2014 05 05, 13:57)
Prie Moletu kai kuriu ziedu viduriukai pajuodavo. O kazin ar bijo tie ziedai, kurie neissikleide? O po agro plevele irgi nusala?

mano po agro neblogai.Tik kaikuriu lapukai pajuodave,tai nuskabiau g.gif ziuresim kaip toliau bus.Maniskes po agro ir tik 4 dienos kai pasodinti doh.gif galvojau kad amen bus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(blondinetikroji @ 2014 05 05, 13:57)

mano po agro neblogai.Tik kaikuriu lapukai pajuodave,tai nuskabiau g.gif ziuresim kaip toliau bus.Maniskes po agro ir tik 4 dienos kai pasodinti doh.gif galvojau kad amen bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinetikroji @ 2014 05 05, 12:57)

pasirodo - bijo. Nors gal dar priklauso, kiek to minuso buvo. Prakrapščiau kelis - pajuodę viduj.
Taip, prie didesnio minuso agroplėvelė neapsaugo. Nors pas mus laabai šalta buvo.. kitur gal viskas gerai bus.
Papildyta:
QUOTE(rionka @ 2014 05 05, 13:15)
wub.gif  kokia veisle????????

nežinau veislės. Vyras pirko, etikečių nebuvo. Bet patys augalai labai dideli. Tas vazonas kokių 30 cm aukščio, jei ne didesnis - tai braškės maždaug tokio dydžio irgi.
Bet pačios uogos tai nėr stambesnės už tradicines, nors sakė, kad pardavėjas žadėjo uogas iki 300 g.
Ir žiemą reik laikyt rūsy.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 05, 14:39)
pasirodo - bijo. Nors gal dar priklauso, kiek to minuso buvo. Prakrapščiau kelis - pajuodę viduj.
Taip, prie didesnio minuso agroplėvelė neapsaugo. Nors pas mus laabai šalta buvo.. kitur gal viskas gerai bus.

Aš irgi nemaniau,kad pumpurai gali nušalt schmoll.gif . Laisvai gali,pasirodo .Ankstyvųjų kaži ar bus,nebent viena kita.Vėlyvųjų tikiuosi,bo tik lapai apšalo,dar be pumpurų anos.
Nuo normalių šalnų gal ir apsaugo ta agro kelių sluoksnių,nuo didesnio speigo,bo neapsiverčia liežuvis -8 ar -9 vadint šalna,tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
tai va ir aš jau musėt tik Pandoros turėsiu. Lyg ir be pumpurų dar buvo.. O taip planavau braškėm šiemet apsivalgyti doh.gif

Ai, dar baiką papasakosiu apie braškes. Ateina kaimynka ir sako - mano braškės išsigimė. Jau du metus naujas pasodinu, ir vis išsigimsta - juodais vidurkiukais žiedai. Nei vyriški, nei moteriški žiedai, reiks išmest ir naujas sodint..
O kad nušąla - nė minties blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 gegužės 2014 - 14:20
Radau zoles saltini pas kaimynus ir thumbup.gif ir tokia stambi, ir jau isdziuvus, apmulciavau senas braskes, liko takelis

user posted image
user posted image

o cia naujos braskes, dar laukiu is vera.vera Pandoros.
user posted image
Atsakyti