Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

na įstojau į braškiautojų klubą biggrin.gif prisisodinau trijų rūšių tik va veislės nežinau pasakė man ten jas bet neprisimenu biggrin.gif sako i viena vietą nėra gerai sodinti visas nes apsidulkina ir tipo išsikraipo veislė. kokiu atstumu jus sodinat saviškes kad nesusimaišytų veislės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(RakteliS @ 2014 05 02, 12:49)
na įstojau į braškiautojų klubą  biggrin.gif prisisodinau trijų rūšių tik va veislės nežinau pasakė man ten jas bet neprisimenu  biggrin.gif sako i viena vietą nėra gerai sodinti visas nes apsidulkina ir tipo išsikraipo veislė. kokiu atstumu jus sodinat saviškes kad nesusimaišytų veislės?  g.gif

Braškės nesikryžmina smile.gif
Veislės susimaišo tik tuo atveju, jeigu susipina jų ūsai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 05 02, 15:14)

bigsmile.gif normaliai man tada papasakojo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 05 01, 11:26)
o ka prie Pandoros sodinsit? nes jiems reikia salia kitos veisles, kitaip nebus uogu

pirkau Elkat, Matis, Malvina, savu turiu Polka ir Dukat (atrodo(, dar liko vietos tai labai noriu Pandoros smile.gif reika api 20 daigeliu. Pasiulykit prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2014 05 02, 15:13)
pirkau Elkat, Matis, Malvina, savu turiu Polka ir Dukat (atrodo(, dar liko vietos tai labai noriu Pandoros  smile.gif reika api 20 daigeliu. Pasiulykit prasau 4u.gif

Malvina vėlyva veislė, Pandorai pats tas mirksiukas.gif
Galėčiau pagelbėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 05 02, 15:14)

ax.gif kryžminasi, dar ir kaip 4u.gif Nes kitaip gi naujų veislių nebūtų galimybių išvesti. Tik esmė ta, kad mes ne sėklomis savo braškynus atnaujinam, o vegetatyviniu būdu -daigais- todėl naujų savybių veislė ir neįgauna. Beje, daigus reikėtų imti nuo pirmų-antrų metų braškių kerų, nes jie būna stipriausi, geriausiai perduoda veislės savybes.
Atsakyti
Rytoj planuoju tavrkyti savo braskyna. Atliks daigu Pandora ir Donna veisliu. Gal kas nors noretumete po 30 cnt. ? Vilnius

Atsakyti
Kazkodel pas mane braskiu kerai tokie nedideli teuzauga, o pas kai kuriuos matau , kad bujoja. Ar tai blogai? Ar ir uogos nebus dideles? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 05 02, 21:04)
Kazkodel pas mane braskiu kerai tokie nedideli teuzauga, o pas kai kuriuos matau , kad bujoja. Ar tai blogai? Ar ir uogos nebus dideles?  unsure.gif

Pirmamečių braškių pas mane taip pat nedideli krūmukai, labai skiriasi nuo trečiamečių.
Atsakyti
maniskiai ir trimeciai nedideli unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 05 02, 16:46)
Malvina vėlyva veislė, Pandorai pats tas mirksiukas.gif
Galėčiau pagelbėt mirksiukas.gif

nesulaukiau Jusu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
pagaliau perskaiciauvisa tema ir iskilo klausimu 4u.gif
Dauguma mulcioja nupjauta zole )as irgi jau dali apmulciavau), bet pas mane dabar jau zydi daug pieniu, ir pastebejau kad ir braskine ju issivyste nemazai g.gif ar jus mulciojat su bent kokia zole ar vis del to pralaukiat ka laikotarpi pieniu zydejimo?
kada patartumet mulcioti ka tik pasodintas braskes?
dar norejau paklausti tu kas mulcioja siaudais (kadangi ju neturiu, apsieinu tik zole), kaip ir kada jus ravit ir apkerpat usus, t.y kaip prieinat prie braskiu, ar perksati reikia ar kazkokia yra kita gudrybe mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Packa: 03 gegužės 2014 - 10:26