Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Nitrozilas @ 2014 04 30, 21:49)
As siandien uzmulciavau jau. Labai daug braskiu ziedus krauna, dalis jau zydi, tai apklojom agro, tikiuos issaugosim nuo salnu, taip nesinori derliu prarasti...

As irgi vakar pasodinau braskiu ir agro apklojau nuo salnu g.gif
Rekomenduoju VeraVera daigelius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2014 05 01, 10:56)
Sveikos 4u.gif
gal kuriu galietu parduoti ir atsiusti Pandora 10 daigeliu ? 4u.gif

o ka prie Pandoros sodinsit? nes jiems reikia salia kitos veisles, kitaip nebus uogu
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 04 30, 17:12)
visos labai giriat veros veros daigus, tai tikriausiai ir aš stosiu eilėn, kad rudeniop gaut. geras kavalkas žemės atsilaisvins nuėmus žieminius česnakus rugpjūčio pradžioj, tai mano manymu labai gera vieta braškėms, kaip manot? juk nebūtina joms naujai išdirbinėt?

Tai,kad tikrai gražūs daigai,lapai sveiki,šaknys tvirtos.Ir pasirinkimas veislių ohoho.Ir konsultacija ,priedo, nemokama.O ,kai dar ir pristatymas iki buto durų,tai kur čia negirsi biggrin.gif
Kiek domėjausi,tai geriausiai priešsėliui tinka trumpos vegetacijos augalai,bet svarbiausiai,kad nepiktžolėta būtų.O česnakų pati tarp braškių prikaišioju,tai gal ir tiks g.gif
QUOTE(Zirzė @ 2014 05 01, 12:26)
o ka prie Pandoros sodinsit? nes jiems reikia salia kitos veisles, kitaip nebus uogu

Va šitą irgi iš veros veros pirmą kartą išgirdau,kad reikia kažkokios veislės-apdulkintojos g.gif .Jinai man ir tos įdėjo,tik daba neprisimenu kas tai per veislė,reiks vėliau pažiūrėt.
Atsakyti
labas. va aš irgi pagirsiu veravera daigus. super thumbup.gif negana to kad pigu, negana to kad daigai labai geri, bet dar ir dovanų daigų įdėjo lotuliukas.gif būčiau žinojus būčiau nepirkus kaune parodoj, o mokėjua po litą už daigą, o veros daigai tikrai geresni, šaknys didelios ir gražios, o ne kad kokia gyslelė, aš parodoj kur pirkau iš braškyno tai daigai tikrai prastesni unsure.gif

ir labai operatyviai, nu žodžiu liux thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2014 05 01, 14:36)
labas. va aš irgi pagirsiu veravera daigus. super  thumbup.gif  negana to kad pigu, negana to kad daigai labai geri, bet dar ir dovanų daigų įdėjo  lotuliukas.gif  būčiau žinojus būčiau nepirkus kaune parodoj, o mokėjua po litą už daigą, o veros daigai tikrai geresni, šaknys didelios ir gražios, o ne kad kokia gyslelė, aš parodoj kur pirkau iš braškyno tai daigai tikrai prastesni  unsure.gif

ir labai operatyviai, nu žodžiu liux  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydinti_gele: 01 gegužės 2014 - 20:15
Labas vakaras, merginos. Gal kuri turėtumėte ir galėtumėte pasidalinti Ggantellos sodinukais (nors keliais) ? 4u.gif
Atsakyti
mane labai sudomino veros veros daigiukai, Lur butu alima pasiziureti ju ivairoves? 4u.gif ieskojau veros veros profilyje, bet neradau jokios nuorodeles
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2014 05 01, 10:45)

Rekomenduoju VeraVera daigelius thumbup.gif

4u.gif blush2.gif
Atsakyti
smile.gif mano pirkti iš Veravera, lapai gal kiek nunyko,sudžiuvo,kai kurie apsitaškavę juodai, bet pas mane labai saulėta,pavyzdingai laistau, o žiedeliu jau sulaukėm,5 krūmeliai žydi.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 05 01, 13:18)
Tai,kad tikrai gražūs daigai,lapai sveiki,šaknys tvirtos.Ir pasirinkimas veislių ohoho.Ir konsultacija ,priedo, nemokama.O ,kai dar ir pristatymas iki buto durų,tai kur čia negirsi  biggrin.gif

Va šitą irgi iš veros veros pirmą kartą išgirdau,kad reikia kažkokios veislės-apdulkintojos  g.gif .Jinai man ir tos įdėjo,tik daba neprisimenu kas tai per veislė,reiks vėliau pažiūrėt.

Dėkui dėkui už pagyras 4u.gif Jau net ausys kaista, palaukit derliaus, gal pagyras teks atsiimti biggrin.gif

Šaknys šiais metais manau geros todėl, kad pernai ruduo buvo labai sausas, sunkiai daigai šaknijosi, kai atsirado daugiau drėgmės, jie ir įsiaugino gerą šaknyną smile.gif

Pandora dera ir be papildomo apdulkintojo, bet jei toks yra - derlius būna gausesnis.
Vis kiekvienais metais žadu padaryti eksperimentą ir pasodinti Pandorą atskirai nuo visų braškių, kad pati įsitikinčiau, ar didelę reikšmę turi derliui kitų veislių kaimynystė, kol kas nerizikuoju palikti vienišas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aryvle @ 2014 05 01, 14:36)

Kad tik derlius nenuviltų ax.gif
aciuks.gif už gerus žodžius
Papildyta:
QUOTE(Barboraaa @ 2014 05 02, 09:12)
smile.gif mano pirkti iš Veravera, lapai gal kiek nunyko,sudžiuvo,kai kurie apsitaškavę juodai, bet pas mane labai saulėta,pavyzdingai laistau, o žiedeliu jau sulaukėm,5 krūmeliai žydi.

O ar apskabėt lapus prieš sodinant, nes reikia palikti minimaliai lapų, kad augalas lengviau prigytų smile.gif
Kai kuriuos daigus apskabinėjau, kitų ne ax.gif
Atsakyti
Gal kas ką gali pasakyti apie braškių veislę Azija? Man minėjo, kad didelės uogos ir pnš.

Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 05 02, 09:40)

O ar apskabėt lapus prieš sodinant, nes reikia palikti minimaliai lapų, kad augalas lengviau prigytų smile.gif
Kai kuriuos daigus apskabinėjau, kitų ne ax.gif

nedaug tu lapu buvo,ir taip mažutės ką jau ten dar skabyt,apdžiuvusius nėmiau,kitų ne schmoll.gif norės su manim gyvent,augs biggrin.gif
Atsakyti