Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Paladė @ 2014 04 30, 10:17)
pas mane purkštukai laisto viską, išskyrus šiltnamį, tai kaip lietus išeina.

Dekui. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos braškiautojos smile.gif
Turiu klausimuką- kaip atgaivinti apleistą braškyną- ar bandyt ravėt , ar parsodint iš karto į kitą vietą - nes daigeliai mažučiai ,pavargę - nes žemė ten netinkama ..
Bet kei persodinsiu - įtariu nei vienos braškės nebus ... patarkit - AČIUKAS smile.gif
Atsakyti

o kiek metų tam braškynui? Gal geriau įsigyt jaunų daigiukų ir užveist naują braškyną?
Atsakyti
QUOTE(elzė 76 @ 2014 04 30, 13:47)
Sveikos braškiautojos smile.gif
Turiu klausimuką- kaip atgaivinti apleistą braškyną- ar bandyt ravėt , ar  parsodint iš karto į kitą vietą - nes daigeliai mažučiai ,pavargę - nes žemė ten netinkama ..

jūs atsakėte pati į savo klausimą paryškintais žodžiais smile.gif
Atsakyti
sveikos, ar jau tinkamas laikas braškes apmulčiuot šiaudais? ar dar luktert savaitėlę? dabar nupjauta žolytė uždėta. ačiū
Atsakyti
Gal kas turi pasiūlyti remontantinių braškių ar žemuogių. Norėčiau balkone vaikams uogyčių užauginti.
Atsakyti
QUOTE(raudona sraige @ 2014 04 30, 14:52)
sveikos, ar jau tinkamas laikas braškes apmulčiuot šiaudais? ar dar luktert savaitėlę? dabar nupjauta žolytė uždėta. ačiū

Aš jau senai apmulčiavusi ax.gif .Šiandien va naujas veros veros susodinsiu ir užmulčiuosiu iš karto šiaudais.Beje,labai gražūs daigai ,ačiuks wub.gif
Atsakyti
visos labai giriat veros veros daigus, tai tikriausiai ir aš stosiu eilėn, kad rudeniop gaut. geras kavalkas žemės atsilaisvins nuėmus žieminius česnakus rugpjūčio pradžioj, tai mano manymu labai gera vieta braškėms, kaip manot? juk nebūtina joms naujai išdirbinėt?
Atsakyti
QUOTE(raudona sraige @ 2014 04 30, 14:52)

tinkamas laikas, tik užklota nupjauta žolė turėtų truputį padžiūti.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2014 04 30, 19:52)
tinkamas laikas, tik užklota nupjauta žolė turėtų truputį padžiūti.

ačiū už patarimą smile.gif
Atsakyti
As siandien uzmulciavau jau. Labai daug braskiu ziedus krauna, dalis jau zydi, tai apklojom agro, tikiuos issaugosim nuo salnu, taip nesinori derliu prarasti...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
gal kuriu galietu parduoti ir atsiusti Pandora 10 daigeliu ? 4u.gif
Atsakyti