Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(eglute-2002 @ 2014 04 25, 12:39)
Ta juoda plevele ir as galvoju deti, tik vis suku galva, kaip su braskiu usais> Kur jie saknis ileis (daigams turiu omeny)?

kai man reikia daigų, aš aplink norimas braškes plastikinių padėklų pridedu biggrin.gif Į juos nukreipiu ūsus, ten ir išleidžia jie šakneles. Terlionė, aišku. Bet man vistiek plėvelė labai patinka. Nors kai būna drėgnas oras, ir ant plėvelės gulintys ūsai mažas šakneles išleidžia. Esu sodinus tokius daigelius, prigijo ir augo. Tik laistyt pradžioj dažniau reikėjo.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 25, 13:48)
kai man reikia daigų, aš aplink norimas braškes plastikinių padėklų pridedu  biggrin.gif Į juos nukreipiu ūsus, ten ir išleidžia jie šakneles. Terlionė, aišku. Bet man vistiek plėvelė labai patinka. Nors kai būna drėgnas oras, ir ant plėvelės gulintys ūsai mažas šakneles išleidžia. Esu sodinus tokius daigelius, prigijo ir augo. Tik laistyt pradžioj dažniau reikėjo.

Arba palikti kokia lysve be pleveles smile.gif. Ir bus daigu atsodinimui, ir be terliones thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2014 04 25, 12:48)
grambuolys tai tas pats Kurklys?  g.gif

Nea schmoll.gif ne tas pats, tai du skirtingi vabzdžiai, grambuolys yra dar vadinamas karkvabaliu, grambuolio lervos - stori balti kirminai, būtent lervos ir graužia šaknis, o kurklys didžiulis gražus, pailgas vabalas gyvena žemėj rausdamas urvus.
Atsakyti
Grybauja SM kazko man g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute-2002: 25 balandžio 2014 - 13:11
QUOTE(saintlina @ 2014 04 25, 11:36)
bet grambuolių lervos braškių neiškelia, jos nuėda šaknis, ir augalas nuvysta. Gal pas jus kurmiai iškelia? Bet jie ir tas lervas sunaikina.

Pas mane juodoj plėvelėj braškės auga. Dar nė viena nėr nuvytusi - darau išvadą, kad grambuolių lervų po ja nėr.

nea, ne kurmiai- visa braske kaip ore kabo, apspaudai, tada toliau auga,
radau tu lervu keleta, baisios blink.gif , skaiciau,kad kalkiu bijo, tai mastau, gal reik siandien biski pakalkint g.gif
o kurmiai, rupuzes, vejoj darbuojasi, I darza neina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2014 04 25, 13:08)
o kurklys didžiulis gražus, pailgas vabalas ..

blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 25, 13:09)

lotuliukas.gif aha, man labai gražus, nors ir parazitas baisus.... Kažkada vejai ruošdama žemę pamačiau šį gražuolį, ir taip gaila buvo užmušt, bet daržovių labiau gaila.... Tad nepasigailėjau ir vožiau su kastuvu. Tai vienintelis kartas kada aš kurklį mačiau, tikriausiai buvo atkeliavęs su juodžemiu iš karjero.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R&B: 25 balandžio 2014 - 13:26
Ar auginot kas OStara? Siandien Maximoi sugunde akcijiniai daigai, tai pagriebiau nezinodama kas ir kaip smile.gif anglu saituose raso kad remontantines ir Skanios(na kaip visuomet) o kaip is tiesu...?
Atsakyti
Laba. Mane neramina prues pora savaiciu naujai pasodntos braskes i plevele. Pradejo ruduoti daugelio daigeliu lapai. Nors is vidurio daigo lyg ir kazkas sviezio lenda. Bet kazkaip man ne taip cia viskas vyksta. Tuo labiau, kad ne visom.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 04 26, 16:57)
Nors is vidurio daigo lyg ir kazkas sviezio lenda.

jeigu matyti gyvybė, vadinasi prigijo. O šoniniai lapeliai gal jau perkant buvo apsilaužę, tai ir nurudavo.
Atsakyti
as siandien isigijau Sonata , ji tra kvepiasnti zemuogemis.

Pirkau Restos parodoje smile.gif atvezti daigai is Anyksciu veislyno

patare pleveleje nebesodinti , nes ziema dalis issala.
Atsakyti
[attachmentid=231928]
siandien kazkaip ant fotografijos patrauke biggrin.gif
Atsakyti