Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(saintlina @ 2014 04 24, 16:50)
ne, jei nežydi, tai nėr kam nušalt. Nebent pumpurai jau yra, tai prie stipresnių šalnų galėtų apšalt.

tai nebus tų stipresnių šalnų. pas mumis labai tiksliai viskas atitinka kaip prognozuoja meteo. visada atitinka laipsnis i laipsni. Dabar pagal ju rodymus šianakt 2 valandas bus žemiau nulio. Tai nieko labai baisaus.
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2014 04 23, 11:36)
Jeigu senosios braškės, tai greičiausiai bus 'Ananasinės'.. saldžios, skanios, bet man trūkumas, kad minkštokos, ištyždavo po lietaus.. Gal dar yra kiek užsilikusių pas anytą, bet aš jas jau pakeičiau 'Sparkle'  smile.gif Va šitas tai auginsiu, kol.... Nu gal atsiras ir skanesnių  biggrin.gif ....

Ačiū 4u.gif O tai tikriausiai bus tos, nes pamenu, kad po nuplovimo būdavo patęžusios, todėl dažniausiai nugurgdavau nuo krūmo blush2.gif Sparkle irgi labai saldžios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 04 24, 18:34)
pas mumis labai tiksliai viskas atitinka kaip prognozuoja meteo. visada atitinka laipsnis i laipsni.

uu, kaip jums gerai..
Na, bet bent jau dėl braškių tai ir man spakaina - lapai tikrai neturėtų nušalt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 04 24, 19:38)
Ačiū  4u.gif O tai tikriausiai bus tos, nes pamenu, kad po nuplovimo būdavo patęžusios, todėl dažniausiai nugurgdavau nuo krūmo  blush2.gif  Sparkle irgi labai saldžios?  g.gif

Aš jau aukščiau čia parašiau, kad kai užsiveisiau "Sparkle", tai dabar prie jų lysvės valgytojai sėdi, nors ir 'Ananasinių' dar yra tam pačiam sklype (tik anytos sodo pusėj smile.gif ). Vadinasi, pagal daugelio skonį - saldžios jos.
Man asmeniškai - pačios skaniausios..
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2014 04 24, 17:57)
o Marmelad neradau pirkti

Ukmerges turguje, prie sodinuku, moteriske prekiauja. Tik isgraibstomos jos per 15 min.
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2014 04 24, 12:17)
Sveikos, aš irgi būsiu pradedanti mulčiuotoja, vakar vieną braškių lysvę trimeriu nupjauta žole apdėjau, tik niekur nebuvau užfiksavus, kad žemę sulaistyti reikia g.gif
Žemė pas mus dabar perdžiūvus, tai reiks perdaryt, o kažin su šlanga iš vandentiekio galima  sulieti, ar reikia šiltesniu vandeniu? ax.gif

Nereikia perdaryt,liekit ant mulčio viršaus .O dėl vandentiekio vandenio nieko nežinau schmoll.gif Pas mani grežinio vanduo ledinis,tai tik pastovėjusiu,pašilusiu laistau.
Atsakyti
merginos blush2.gif ,
dar viena klausimuka turiu - kaip kovojat su grambuoliu lervom?
puse braskiu iskeltos, neisivaizduoju kaip tuos kirminus isnaikint doh.gif pirma kart tai matau, near buve doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bartukas @ 2014 04 24, 23:02)

aš nekovoju, kurmiai kovoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bartukas @ 2014 04 24, 23:02)
merginos blush2.gif ,
puse braskiu iskeltos, neisivaizduoju kaip tuos kirminus isnaikint doh.gif  pirma kart tai matau, near buve doh.gif

Baisios tos lervos-kirminai, visur ju pilna verysad.gif . Ravedama braskes nemazai ju radau. Renku as juos ir traiskau, kitokio budo nezinau. Ir komposte ju yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bartukas @ 2014 04 24, 22:02)
kaip kovojat su grambuoliu lervom?
puse braskiu iskeltos, neisivaizduoju kaip tuos kirminus isnaikint doh.gif 

bet grambuolių lervos braškių neiškelia, jos nuėda šaknis, ir augalas nuvysta. Gal pas jus kurmiai iškelia? Bet jie ir tas lervas sunaikina.

Pas mane juodoj plėvelėj braškės auga. Dar nė viena nėr nuvytusi - darau išvadą, kad grambuolių lervų po ja nėr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 25 balandžio 2014 - 11:38
QUOTE(saintlina @ 2014 04 25, 12:36)
bet grambuolių lervos braškių neiškelia, jos nuėda šaknis, ir augalas nuvysta. Gal pas jus kurmiai iškelia? Bet jie ir tas lervas sunaikina.

Pas mane juodoj plėvelėj braškės auga. Dar nė viena nėr nuvytusi - darau išvadą, kad grambuolių lervų po ja nėr.

Ta juoda plevele ir as galvoju deti, tik vis suku galva, kaip su braskiu usais> Kur jie saknis ileis (daigams turiu omeny)?
Atsakyti
grambuolys tai tas pats Kurklys? g.gif
Atsakyti