Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

oi, taigis apsimelavau smile.gif Nupirko šeštadienį diedas du kelmus braškių. Kažkokios monstriškos braškės, didžiuuuliais aukštais lapais, pakabinamuose vazonuose. Va tos tai jau su žiedais ir su uogom (žaliom).
Nežinau net, ar jos remontantinės, ar ne. Tik sakė, kad iš ūsų jau normalaus dydžio braškės užaugs, tik tas motininis kelmas toks. Persodinau į dešimties litrų vazonus.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 23, 18:19)
oi, taigis apsimelavau  smile.gif Nupirko šeštadienį diedas du kelmus braškių. Kažkokios monstriškos braškės, didžiuuuliais aukštais lapais, pakabinamuose vazonuose. Va tos tai jau su žiedais ir su uogom (žaliom).
Nežinau net, ar jos remontantinės, ar ne. Tik sakė, kad iš ūsų jau normalaus dydžio braškės užaugs, tik tas motininis kelmas toks. Persodinau į dešimties litrų vazonus.

wub.gif wub.gif wub.gif pernai mūsų kaimynai turėjo pakabinamą braškę vazone. Na, uogų ne kažkiek iš jos buvo, bet jau grooožis.. wub.gif Žiedai rausvi, pačios uogos tokios pailgos kabaluoja, nu labai.. wub.gif Prie įėjimo vietoj pakabinamos gėlės laikė.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 04 23, 12:56)
Vertimec nuo erkių... Bet nebeprekiauja juo... schmoll.gif

Keista, nes prieš dvi savaites pirkau Žalioj stotelėj g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2014 04 23, 18:43)
Keista, nes prieš dvi savaites pirkau Žalioj stotelėj  g.gif

gal turėjo užsilikusių.. rolleyes.gif Šiaip tai šis preparatas išimtas iš prekybos.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 04 23, 17:29)
wub.gif  wub.gif  wub.gif pernai mūsų kaimynai turėjo pakabinamą braškę vazone. Na, uogų ne kažkiek iš jos buvo, bet jau grooožis..  wub.gif Žiedai rausvi, pačios uogos tokios pailgos kabaluoja, nu labai..  wub.gif

ne, šitos baltai žydi. Ir uogų daug. Ne tokios, kaip minit - tas irgi esu turėjus.
Atsakyti
Merginos,o tiktų bnraškėms toks mulčiavimas : braškes dengti šiaudais,o takelius tarp jų pjuvenomis ?Nes žoles nebūt tiek kiek reiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2014 04 23, 20:18)
Merginos,o tiktų bnraškėms toks mulčiavimas : braškes dengti šiaudais,o  takelius tarp jų pjuvenomis ?Nes  žoles nebūt tiek kiek reiktų g.gif

mano darže netinka pjuvenos, nes grambuoliai lervų pjuvenose prideda, tai jų atsisakiau.
jeigu žolės neturit kiek reikia, tai nors vieną-du kartus užmulčiuokit, o po to šiaudais. Taip braškės greičiau naudingų medžiagų gaus.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 04 23, 19:01)
gal turėjo užsilikusių..  rolleyes.gif Šiaip tai šis preparatas išimtas iš prekybos.

O gal jūs supainiojot su Actara, kuria tikrai nebeprekiaujama? Internetinės prekybos būdu kad ir dabar galima nusipirkti Vertimec.
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2014 04 23, 21:40)
O gal jūs supainiojot su Actara, kuria tikrai nebeprekiaujama? Internetinės prekybos būdu kad ir dabar galima nusipirkti Vertimec.

ne, nepainioju. Nebent Litagroje man melavo... g.gif
Atsakyti
Mulčiavimo sezoną atidariau ir kaip visuomet pirmos palepintos braškės biggrin.gif Mačiau jau trys krūmai žydi tai tikrai, o kitos jau žiedynų turi nemažai. Gal , kad aš jas labai anksti tvarkyt pradėjau, bet ir vieta ten saulės pleškinama kaip reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 04 24, 07:59)
Mulčiavimo sezoną atidariau ir kaip visuomet pirmos palepintos braškės  biggrin.gif  Mačiau jau trys krūmai žydi tai tikrai, o kitos jau žiedynų turi nemažai. Gal , kad aš jas labai anksti tvarkyt pradėjau, bet ir vieta ten saulės pleškinama kaip reikalas  smile.gif

kokiuose pietuose gyvenat, kad jau žolę pjaunat lotuliukas.gif Pas mane ni sluxa, ni duxa , tik žaliuot pradeda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Modeen: 24 balandžio 2014 - 08:08
Mano braškės tokios nuvargusios po to paskutinio žiemos pasispardymo be sniego, taip sunkiai lapai lindo nauji, o vakar žiūriu žieai jau lenda g.gif . Lapų beveik nėra, kažkaip nėra pas mane taip buvę, gal reik uždengti balta agro g.gif
Atsakyti