norejau pasiteirauti jei braskes usines,ar reikia nukarpyti tuos usus?
kokios butu geriausios ir derlingiausios braskes?
kada jas reiktu tresti? as pirkau krumiukus praita vasara ir sodinau i vazona pailga,atrodo isgyveno,usines,tik va del pavadinimo nepasakysiu
pirkau tokias lipancias spec.vazonams pritaikytas,bet man jos isnyko siais metais ne zenklo kad jos butu gyvos..bandysiu atrasti nuoroda kokias pirkau.radau berots sitos http://www.baldur-ga...4ED058E7.app2t1
kokios butu geriausios ir derlingiausios braskes?
kada jas reiktu tresti? as pirkau krumiukus praita vasara ir sodinau i vazona pailga,atrodo isgyveno,usines,tik va del pavadinimo nepasakysiu
pirkau tokias lipancias spec.vazonams pritaikytas,bet man jos isnyko siais metais ne zenklo kad jos butu gyvos..bandysiu atrasti nuoroda kokias pirkau.radau berots sitos http://www.baldur-ga...4ED058E7.app2t1
ūsus privaloma tampyt, kitaip braškių neturėsi. Jos arba dauginasi, t.y. ūsus augina, arba uogas.
QUOTE(Modeen @ 2014 03 05, 13:58)
ūsus privaloma tampyt, kitaip braškių neturėsi. Jos arba dauginasi, t.y. ūsus augina, arba uogas.
Už ūsų tik liūtą galima tampyti, o braškių ūsus reikia karpyti. Be to, jei reikia daigų, t.y. norint pasidauginti braškių kerelių, ūsų nebūtina nukarpyti, braškės gali tais pačiais metais auginti ir ūsus, ir derlių duoti.
Aš pernai skruzdes soda barsčiau, tai iš šiltnamio išsikraustė, darže nebandžiau
Sveiki, prieš dvejus metus pasodinau braškes į juodą agroplėvelę, bet šiemet po pavasario pamačiau, kad ji visiškai suiro (kaip tualetinis popierius), galvoju apdengti šiaudais, (šnd pirkau turguje), norėjau paklausti, kada tai padaryti, ar galiu dabar, išravėjus braškes, ar dengti tik po braškių žydėjimo?
Labas braškių augintojos
Gal galite pasakyti kokios yra braškių daigų kainos?
Gal galite pasakyti kokios yra braškių daigų kainos?
QUOTE(madi @ 2014 03 09, 20:24)
Sveiki, prieš dvejus metus pasodinau braškes į juodą agroplėvelę, bet šiemet po pavasario pamačiau, kad ji visiškai suiro (kaip tualetinis popierius), galvoju apdengti šiaudais, (šnd pirkau turguje), norėjau paklausti, kada tai padaryti, ar galiu dabar, išravėjus braškes, ar dengti tik po braškių žydėjimo?
Matau kauniete esat,kur pirkote siaudus ir kokia ju kaina? Galit it i az parasyti,gal kitoms neidomu ar neaktualu...
QUOTE(Kulkė @ 2014 03 09, 21:36)
Matau kauniete esat,kur pirkote siaudus ir kokia ju kaina? Galit it i az parasyti,gal kitoms neidomu ar neaktualu...
Pirkau Aleksoto turguj 2 kitkas po 5 litus (užėmė visą mano Astros bagažinę)
QUOTE(madi @ 2014 03 09, 23:12)
Pirkau Aleksoto turguj 2 kitkas po 5 litus (užėmė visą mano Astros bagažinę)
Džyzis, lėksiu ir aš savaitgalį turgan tada Ačiū
QUOTE(madi @ 2014 03 09, 20:24)
Aš rimčiau mulčiuoju tik kai jau žolė augt pradeda, nes dabar užmulčiavus vėliau derlių turėsit, žemė lėčiau šils.
gal patarsit gal kas augina veisle Maxsim gigantella, kokie atsiliepimai?